ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

07 Μαΐου 2024

ΑΛΙΜΟΝΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

 

 

Μητσοτάκης: «Βόλτα με το ποδήλατο μετά το αρνί! Βοηθάει και στη χώνεψη! Χρόνια πολλά!»

 

 

21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967. Ξυπνούν τον Αμερικανό πρόεδρο Τζόνσον. "Πρόεδρε, στην Ελλάδα οι στρατιωτικοί βιάζουν την Δημοκρατία".
Πρόεδρος Τζόνσον: "Πώς είναι δυνατόν να βιάζουν μια πουτάνα";


 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ Σακελλαροπούλου: Δεν έψαλε το «Χριστός Ανέστη» και τον Εθνικό Ύμνο.

Αρνητική εντύπωση προκάλεσε η παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Αικατερίνης Σακελλαρόπουλου, το βράδυ της Ανάστασης στην Μητρόπολη Αθηνών.

Στη Μητρόπολη Αθηνών, όπου βρέθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας για την Αναστάσιμη λειτουργία. Μετά το Χριστός Ανέστη έψαλε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και έγινε και ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου.

Όποιος είδε τα πλάνα της απευθείας μετάδοσης της ΕΡΤ, ίσως να παρατήρησε ότι η αρχηγός του κράτους ήταν βουβή. Ήταν η μόνη που δεν τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο!

Προφανώς, δεν της έχουν εξηγήσει σε ποιο κράτος είναι αρχηγός, ή μάλλον ότι είναι… αρχηγός.

Γιατί σε όποιο κράτος και αν ήταν αρχηγός θα ήταν υποχρεωμένη να ψάλει τον Εθνικό Ύμνο ενώ με βάση το Σύνταγμα είναι επίσης υποχρεωμένη να τιμήσει το τελετουργικό της επικρατούσας θρησκείας, που είναι ο Ορθόδοξος Χριστιανισμός και  όχι το Ταλμούδ.

Για ακόμα μία φορά η Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και να τιμήσει το αξίωμα της.

 

Η κομμουνίστρια Κατίνα Σακελλαροπούλου που αρνήθηκε να ακούσει τον ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ δάκρυσε για την ορκωμοσία του Σόρος Μπάιντεν! 

 

Η ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΡΗΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. Με εβραϊκή σημαία κηδεύτηκε ο Έλληνας δήμαρχος Ιωαννίνων.

 

 

   

 

 ΟΙ ΚΟΡΥΦΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΛΑΠΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΛΙΝΗ. ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ

 Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΣΤΕΝΟ ΦΙΛΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ. ΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΤΑ ΝΕΑΡΑ ΑΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΓΥΡΟΦΕΡΝΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. «ΜΑΣ ΚΕΡΝΑΓΕ ΚΟΚΑΪΝΗ για να τον ΠΗΔΑΜΕ». Η ΠτΔ Κ.Σακελλαροπούλου μίλησε για μια unisex κοινωνία σε παιδιά δημοτικού - «Ούτε αρσενικό, ούτε θηλυκό». 

Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ Παναγιώτης Ευστρατίου έχει τοποθετηθεί γενικός διευθυντής στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών, με τριετή θητεία. 

ΕΝΑΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ. ΑΥΤΟΣ ΕΒΓΑΖΕ ΤΑ ΝΕΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΦΥΝΤΑΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

 

 

 

 

 


 

Λατινοπούλου για Κ.Μητσοτάκη: «Απέχει από τα προβλήματα της καθημερινότητας – Αφήνει τα μονοπώλια να αλωνίζουν».

Μητσοτάκης: «Βόλτα με το ποδήλατο μετά το αρνί! Βοηθάει και στη χώνεψη! Χρόνια πολλά!»

Τζορτζ Ουάσινγκτον: «καμία τιμωρία δεν είναι αρκετά αυστηρή για τον άνθρωπο ο οποίος έχτισε την επιτυχία του πάνω στην καταστροφή της πατρίδος».
 

 

 

Τουρκία: Ως τζαμί θα λειτουργεί από σήμερα η ιστορική βυζαντινή Μονή της Χώρας στην Κωνσταντινούπολη.

 Το Έθνος έχυσε πολύ αίμα πριν 102 χρόνια για να κλείσει τα τζαμιά και να απελευθερώσει τον αλύτρωτο Ελληνισμό. Οι σημερινοί νάνοι ξανανοίγουν τα τζαμιά, την ώρα που οι "γείτονες" μετατρέπουν ιστορικές εκκλησίες μας σε τεμένη.

Λαός που βλέπει να βιάζεται η πολιτισμική του κληρονομιά και δεν αντιδρά, δεν θα αντιδράσει ούτε στην παραχώρηση εδαφών.

 Ερντογάν για μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί: «Προστατεύουμε την κληρονομιά των προγόνων μας». Πρόκειται για το μνημείο με τα περισσότερα και πλέον περίτεχνα βυζαντινά ψηφιδωτά που διασώζεται στην Κωνσταντινούπολη.

 Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ... (στην Μπανανία δεν συνηθίζεται στα δύσκολα να απαντούν οι ίδιοι, όπως συμβαίνει σε όλες τις ελεύθερες χώρες. Βάζουν βοηθούς για να απαντήσουν με ...διαρροές). 



Μητσοτάκης: Bγήκε βόλτα με το ποδήλατο μετά το αρνί – «Βοηθάει και στη χώνεψη»

Ανέβασε φωτογραφία με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Βόλτα με το ποδήλατο βγήκε σήμερα Κυριακή του Πάσχα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αφού έκανε, μέσα από την ανάρτησή του στο Instagram, αναφορά στο αρνί, το βασικό έθιμο της Κυριακής τoυ Πάσχα, o Κυριάκος Μητσοτάκης έγραψε για τη βόλτα με το ποδήλατο που «βοηθάει στη χώνεψη».

Ανέβασε, μάλιστα, φωτογραφία με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Στην ανάρτηση, ειδικότερα, ο πρωθυπουργός έγραψε το εξής:

«Βόλτα με το ποδήλατο μετά το αρνί! Βοηθάει και στη χώνεψη! Χρόνια πολλά!»

 

          

 

 

 

 


 

ΚΑΣΕΛΑΚΗΣ: «ΘΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ. ΗΜΟΥΝ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ. ΒΟΗΘΗΣΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ. (ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΑ ΕΔΩΣΕ). ΠΕΡΝΩ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑΪΛΕΡ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΙ». ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ.

 

 

 

 

 

 Ο 42χρονος που έρχεται να φέρει την «ανανέωση» στο κόμμα είναι «παιδί του κομματικού σωλήνα» του ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ: Δεν έχει εργαστεί ποτέ, αλλά έχει μάθει άριστα να ελίσσεται και να κερδίζει στα εσωκομματικά παιχνίδια.
Η θητεία του στις Βρυξέλλες τον έφερε ακόμα πιο κοντά με όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που πρεσβεύει η γραφειοκρατία της Ενωσης: Αποεθνοτικός, λάτρης της άχρωμων πολιτικών τοποθετήσεων, «περιβαλλοντιστής», με ότι αυτό συνεπάγεται, μακριά από οτιδήποτε έχει να κάνει με το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ, οπαδός των ΜΚΟ και του ρόλου των και άσχετος με την πραγματική οικονομία-άλλωστε ούτε αυτός, ούτε και ο Α.Τσίπρας έχουν εργαστεί ποτέ στην ζωή τους (ο Κ.Μητσοτάκης είχε διοριστεί (από τον ...Γεννηματά)  μετά τις σπουδές του στην Alpha Bank, την Εθνική Τράπεζα και μία θυγατρική της).
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το πόθεν έσχες που έχει καταθέσει τη Βουλή το 2020 (αφορά το έτος 2019), ο νέος Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, μετρά 18 ακίνητα και καταθέσεις που ξεπερνούν τα 848 χιλιάδες ευρώ.
Ως ευρωβουλευτής προτιμάει να διατηρεί το μεγαλύτερο μέρος των καταθέσεών του σε ξένη τράπεζα και να μην τις μεταφέρει σε ελληνικές. Στην τράπεζα ING Belgium S.A. διατηρεί πέντε λογαριασμού με συνολικό ποσό 846.486 ευρώ. Σε ότι αφορά τις ελληνικές τράπεζες το μεγαλύτερο ποσό μόλις 2.139 ευρώ είναι κατατεθειμένο σε λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα.
Από τη βελγική τράπεζα έχει λάβει και ένα δάνειο 80.000 ευρώ το υπόλοιπο του οποίου είναι μόλις 11.314 ευρώ.
Επίσης είναι μέτοχος στην εταιρεία ΜΑΝΙ ΑΕΒΕ.
Να θυμίσουμε ότι το σύνθημα του με το οποίο εκλέχθηκε στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ ήταν το «είμαι ένας από εσάς».
Συγκεκριμένα σε ομιλία του είχε πει: «Είμαι ένας από εσάς, δεν εκμεταλλεύθηκα ποτέ, καμία μορφή πελατειακού κράτους, δε μπήκα ποτέ στα ασανσέρ της εγχώριας ολιγαρχίας.
Όλη μου η πορεία είναι αυτή ενός απλού Έλληνα, όπως όλων εσάς».
«Ένας από εμάς» λοιπόν, με 18 ακίνητα, χωρίς να έχει εργαστεί μια ώρα στη ζωή του και με καταθέσεις που φτάνουν κοντά στο 1 εκατ. ευρώ. Δεν το λες και άσχημα...

 

 

 

 

 

 Έκλεισαν τα κεντρικά (ΕΣΣΔ) και βρέθηκε ξεκρέμαστη η ελληνική αντιπροσωπεία (ΚΚΕ) οπότε   «σαν απόκληρος γυρίζω» και χορεύω στις ΗΠΑ...

 

 

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

5 σχόλια:

  1. Ο Έλον Μασκ μίλησε ξανά για την υπογεννητικότητα των Ελλήνων.
    Ο δισεκατομμυριούχος που συχνά τονίζει τον κίνδυνο εξάλειψης της ανθρωπότητας, έφερε τα παραδείγματα της αρχαίας Ρώμης και της αρχαίας Ελλάδας μιλώντας για την μείωση των γεννήσεων.
    Αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα που ο Έλον Μασκ χρησιμοποιεί και πάλι ως «παράδειγμα» ελληνικούς πληθυσμούς.
    «Οι ρυθμοί των γεννήσεων αποτελούσαν πρόβλημα για την Ρώμη το 50 π. Χ. Οι Ρωμαίοι δεν…παρήγαγαν Ρωμαίους.
    Το ίδιο ίσχυε και για την αρχαία Ελλάδα. Υπήρξε μία περίοδος από το 800π. Χ. μέχρι περίπου το 300 π. Χ. όπου οι Έλληνες αποκτούσαν πολλά παιδιά και πολλά παιδιά που επιβίωναν.
    Οι ρυθμοί των γεννήσεων ξεπερνούσαν τους αντίστοιχους των θανάτων. Για αυτό και είχαμε ελληνικές πόλεις που εμφανίζονταν σε όλη τη Μεσόγειο.
    Φαίνεται όμως ότι η ευημερία καταστρέφει τον δείκτη γεννήσεων. Όταν ένας πολιτισμός αισθάνεται ότι δεν έχει κάποια αξιοσημείωτη εξωτερική απειλή και είναι πολύ εύπορος, αυτό είναι που κάνει τον δείκτη των γεννήσεων να κατακρημνίζεται».

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: όλοι οι Φιλέλληνες παγκοσμίως ανησυχούν γιατί δεν γεννάνε οι Έλληνες.
    Οι μόνοι που δεν ανησυχούν (μήπως χαίρονται;) είναι οι ηγέτες των Ελλήνων.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η CIA ψάχνει για πράκτορες – Τι προσόντα χρειάζεται κάποιος για να ενταχθεί.
    Να βρεις νέους «ιδανικούς» πράκτορες ζητά με μια όχι και τόσο συνηθισμένη αγγελία η CIA.



    Εάν λοιπόν είστε επίδοξοι πράκτορες και θέλετε να εργαστείτε για την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ θα πρέπει να βρίσκεστε σε εξαιρετική φόρμα, όπως ξεκαθαρίζει στην ανακοίνωσή της.
    Συγκεκριμένα, η αγγελία της Υπηρεσίας Πληροφοριών αναφέρει: «Η CIA αναζητεί αυτή τη στιγμή εξαιρετικά γυμνασμένα άτομα για να ενταχθούν στις τάξεις της ως πράκτορες προστασίας στελεχών. Ωστόσο, ο ρόλος απαιτεί από τους υποψηφίους να περνούν με επιτυχία ένα ετήσιο τεστ φυσικής κατάστασης που θα σας κάνει να ιδρώσετε όπως δεν έχετε ιδρώσει ποτέ πριν».
    Τι προσόντα χρειάζεται κάποιος για να ενταχθεί στη CIA
    «Ο τέλειος υποψήφιος θα περάσει από ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης διάρκειας 18 μηνών και θα πρέπει να είναι σε θέση να κάνει τουλάχιστον 27 καθίσματα και 18 push-ups σε ένα λεπτό ή λιγότερο.
    Θα πρέπει, επίσης, να σύρει ομοίωμα βάρους 76 κιλών σε λιγότερο από δύο λεπτά, να τρέξει γρήγορα ένα μίλι και να είναι εξαιρετικά καλός γνώστης τουλάχιστον μιας από τις «κρίσιμες» γλώσσες της CIA. Στις πρόσθετες απαιτήσεις φυσικής κατάστασης, οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι σε θέση να τρέξουν ένα μίλι σε 15 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα ή λιγότερο.
    Το άτομο που θα υποβάλει αίτηση θα πρέπει επίσης να διαθέτει πτυχίο είτε Ποινικής Δικαιοσύνης, είτε Εγκληματολογίας, Κοινωνιολογίας, Ψυχολογίας, Διαχείρισης Έκτακτων Αναγκών, Εσωτερικής Ασφάλειας, ή και στην Αστυνομική Επιστήμη και στη διοίκηση της Ποινικής Δικαιοσύνης, και να διαθέτει τουλάχιστον τριετή εμπειρία σε ποινικές έρευνες με επίκεντρο «πολύπλοκα θέματα».
    Ο επιτυχών υποψήφιος θα ενταχθεί σε μια ομάδα υφιστάμενων πρακτόρων που προσφέρουν ένοπλη προστασία 24/7 για προσωπικό σε όλο τον κόσμο, 365 ημέρες τον χρόνο.
    Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τα όπλα και τον εξοπλισμό που σας χορηγούνται κατά την εργασία σας.
    Έτσι, δεν θα πρέπει να σχεδιάζετε να έχετε κοινωνική ζωή και θα χρειαστεί να αποχαιρετήσετε τους φίλους σας επειδή θα κληθείτε να είστε συνεχώς σε επιφυλακή.
    Θα πρέπει να εργάζεστε υπερωρίες, νυχτερινές βάρδιες, Σαββατοκύριακα, αργίες και να είστε πάντα διαθέσιμοι για ταξίδια στο εξωτερικό.
    Όποιος θέλει να κάνει αίτηση πρέπει επίσης να είναι άνω των 18 ετών, να είναι Αμερικανός πολίτης και να είναι πρόθυμος να μετακομίσει στην Ουάσιγκτον.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Ο μισθός κυμαίνεται περίπου από 66.654 έως 122.459 δολάρια, ωστόσο θα πληρώνεστε για τις υπερωρίες και θα λαμβάνετε και παροχές με premium pay.
      Άλλες απαιτήσεις περιλαμβάνουν τη μη χρήση παράνομων ναρκωτικών ουσιών στο παρελθόν, τη σημαντική γνώση τεχνικών ποινικών και διοικητικών ερευνών και την ικανότητα συγκέντρωσης και ανάλυσης μεγάλων ποσοτήτων δεδομένων.
      Επίσης, ο επιτυχών υποψήφιος θα πρέπει να είναι σε θέση να διακρίνει βασικά ζητήματα και να εξάγει τα κατάλληλα συμπεράσματα, καθώς και να γνωρίζει ξένες γλώσσες.
      Οι «κρίσιμες» γλώσσες της CIA περιλαμβάνουν τα αραβικά, τα νταρί, τα κορεατικά, τα περσικά, τα σομαλικά, τα κινέζικα, τα ινδονησιακά, τα παστού, τα τουρκικά, τα ουρντού και τα κουρδικά.
      Τα άτομα που θέλουν να μάθουν πώς να γίνουν πράκτορες της CIA πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις για τα προγράμματα Clandestine Service και Professional Trainee Programs.
      Το πρόγραμμα Professional Trainee (PT) (για αξιωματικούς επιχειρήσεων προσωπικού και αξιωματικούς εξειδικευμένων δεξιοτήτων – στόχευσης) έχει σχεδιαστεί για άτομα που διαθέτουν πτυχίο Bachelor χωρίς σημαντική εργασιακή εμπειρία. Οι περισσότεροι υποψήφιοι είναι μεταξύ 21 και 25 ετών.
      Το πρόγραμμα Clandestine Service (CST) (για βασικούς συλλέκτες, αξιωματικούς επιχειρήσεων και αξιωματικούς διαχείρισης συλλογών) έχει σχεδιαστεί για άτομα με πτυχίο, καθώς και αρκετά χρόνια επιχειρηματικής/στρατιωτικής εμπειρίας. Οι περισσότεροι υποψήφιοι είναι μεταξύ 26 και 35 ετών».
      Τι αναφέρει η CIA
      Η αγγελία της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριώνς των ΗΠΑ συνεχίζει:
      «Ως πράκτορας προστασίας στελεχών για την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών, θα είστε μέλος μιας ομάδας που παρέχει ένοπλη προστασία 24/7/365 για τους ηγέτες της Κοινότητας Πληροφοριών σε όλο τον κόσμο.
      Θα υπηρετείτε σε ομάδες σε ξένες και εγχώριες τοποθεσίες, θα συνεργάζεστε με ξένους αξιωματούχους ασφαλείας, θα χειρίζεστε θωρακισμένα οχήματα ασφαλείας, θα αναλύετε απειλές προκειμένου να τροποποιείτε τα προφίλ προστασίας και θα χρησιμοποιείτε τα όπλα και τον εξοπλισμό που σας χορηγούνται.
      Ως υπάλληλοι της CIA, θα έχετε επίσης την ικανοποίηση να γνωρίζετε ότι η εργασία σας αποτελεί μέρος κάτι μεγαλύτερου από εσάς. Η εργασία μας καθοδηγείται από μία αποστολή: να διατηρήσουμε το έθνος μας ασφαλές.
      Κάθε μέρα είναι μια ευκαιρία να ενισχύσουμε την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ».
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  3. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΙΔΡΥΕΙ «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ». ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ; ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ.
    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2024/01/blog-post_16.html
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ελληνική λέξη «χριστός» και η εβραϊκή λέξη «ναζιρ(αίος)» είναι εννοιολογικά ταυτόσημες! «Επί Κλαυδίου εν Αντιοχεία, οι λεγόμενοι Ναζιραίοι, Χριστιανοί μετωνομάσθησαν» Σουΐδας chi.523.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...