ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

23 Δεκεμβρίου 2023

Ο Ηλίας Κασιδιάρης πήρε άδεια από τις φυλακές για να ορκιστεί δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων την Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου, στις 11:00, στην Δημοτική Αγορά της Κυψέλης. Ο ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ.

 

Ορκωμοσία δημάρχου Αθηναίων: Ορκίζεται χωριστά, την Παρασκευή, ο Κασιδιάρης. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (σε συνεργασία με τους αναρχικούς), ΠΑΛΙ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Τύφλα νάχει η βόρεια Κορέα. Αυτά δεν γίνονται ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΛΕΡΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ. Η εντολή βέβαια από τον Μητσοτάκη: «Ακυρώστε με οποιονδήποτε τρόπο την άδειά του». Ο Μητσοτάκης και οι κολαούζοι του μόνο τον Κασιδιάρη έχουν στον μυαλό τους. Ο μόνιμος φόβος. Η μοναδική αντιπολίτευση.


ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΙΑ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΙΕΖΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ. Η Κολωνία έχει μετατραπεί σε έδρα της κιβωτού του Πολιτικού Ισλάμ. Προάγγελος πικρών ημερών για την Ευρώπη.ΟΙ ΑΡΜΕΝΙΟΙ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ. ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ;

 





Ο Ηλίας Κασιδιάρης, ζήτησε και έλαβε άδεια από τις φυλακές Δομοκού και θα είναι παρών στην ορκωμοσία των νέων μελών του διοικητικού συμβουλίο στην Αθήνα, την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου.

Μάλιστα, θα παραστεί στην τελετή με συνοδεία αστυνομικών.

Το Open ανέφερε το Σάββατο ότι η τελετή για την ορκωμοσία του νέου δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, θα γίνει την Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου, στις 11:00 στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης.

Θα ορκιστούν επίσης τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, όπως και ο Κασιδιάρης, και οι διαμερισματικοί σύμβουλοι.

Αμέσως μετά την ορκωμοσία, ο Η.Κασιδιάρης θα τεθεί σε αργία, σύμφωνα με απόφαση της αποκεντρωμένης διοίκησης, γιατί είναι φυλακισμένος και θα παυθεί από τα καθήκοντα του δημοτικού συμβούλου.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

2 σχόλια:

  1. H δήλωση Δένδια:
    “Η Ελλάδα πρέπει σε μια δεκαετία να διπλασιάσει τον πληθυσμό της και το ΑΕΠ της αν θέλει να επιβιώσει”.
    ΕΡΩΤΗΣΗ: ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ;
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δένδια: Διπλασιασμός του ΑΕΠ σε δέκα χρόνια σημαίνει ανάπτυξη 7,2% το έτος. Ο μοναδικές χώρες που είχαν ανάπτυξη 9% το 1970 ήταν η Ιαπωνία και η Ελλάδα της στρατιωτικής δικτατορίας. Εσύ, ο Καιρίδης και ο Μητσοτάκης μόνο για διπλασιασμό του πληθυσμού μπορείτε: Ήδη οι πρώτοι 500.000 έχουν έρθει.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...