ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

01 Δεκεμβρίου 2023

Ο Πούτιν προτρέπει τις Ρωσίδες να κάνουν 7- 8 παιδιά: «Ας κάνουμε όπως οι γιαγιάδες και οι προγιαγιάδες μας». Δυσαρέσκεια του Μητσοτάκη.

 

ΑΡΘΡΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023. Ο ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΛΟΡΕΝΤΖΟΥ ΜΑΒΙΛΗ




ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ «ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΡΙΑ» ΕΚΑΝΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ (17.03.2017). Ο Τούρκος πρόεδρος είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών. Οι Έλληνες ακροδεξιοί ηγέτες, που μιλούν για την υπογεννητικότητα των Ελλήνων, είναι ανύπαντροι σαραντάρηδες και πενηντάρηδες ή έχουν με το ζόρι ένα παιδί. ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ: «ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώνεται και γερνάει. Οι Ελληνίδες δεν γεννάνε. Οι μετανάστες θα ανανεώσουν το πληθυσμιακό δυναμικό της χώρας μας». Μπίστης: «Το δημογραφικό θα λυθεί από τους μετανάστες, όχι από το να γεννάνε οι Ελληνίδες 5 παιδιά».



 

Η ΠΡΟΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ ΕΙΧΕ 12 ΠΑΙΔΙΑ. Η ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ ΕΙΧΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ. Η ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ ΕΙΧΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ. ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΙΑ ΕΚΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ.

 

 

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν, καθώς οι απώλειες των ρωσικών δυνάμεων συνεχίζουν να αυξάνονται, λόγω των στρατιωτικών επιχειρήσεων στην Ουκρανία, προτρέπει τις γυναίκες στη Ρωσία να κάνουν επτά ή οκτώ παιδιά.

Σε ομιλία του την Τρίτη, σε συνέδριο, για «το παρόν και το μέλλον του ρωσικού κόσμου», ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε ότι η αύξηση του πληθυσμού της Ρωσίας και η μετατροπή των πολυμελών οικογενειών σε «κανόνα» είναι «ο στόχος μας για τις επόμενες δεκαετίες», αναφέρει ο Independent.

 

ΕΛΛΑΔΑ, ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΣΕ 14 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟ 2035, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ 423.000 ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ 100.000 ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ.


 

Επικεφαλής του συνεδρίου είναι ο επικεφαλής της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ρωσίας, Πατριάρχης Κύριλλος, ενώ συμμετείχαν και εκπρόσωποι άλλων παραδοσιακών θρησκευτικών οργανώσεων της Ρωσίας.

Πούτιν: «Ας διατηρήσουμε και ας αναβιώσουμε αυτές τις παραδόσεις»

Όπως αναμετέδωσε ο Guardian, o Πούτιν φέρεται να δήλωσε ότι «πολλοί από τους λαούς μας διατηρούν την παράδοση της οικογένειας, όπου μεγαλώνουν τέσσερα, πέντε ή περισσότερα παιδιά», είπε.

«Θυμηθείτε ότι στις ρωσικές οικογένειες οι γιαγιάδες και οι προγιαγιάδες μας είχαν και επτά και οκτώ παιδιά. Ας διατηρήσουμε και ας αναβιώσουμε αυτές τις παραδόσεις», σημείωσε ο Πούτιν.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

3 σχόλια:

  1. ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (ΜΕ ΧΑΡΑ): «ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΟΜΑΣΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ. ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ. ΘΑ ΞΕΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ». Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2040. ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ; Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ (FOOLISH) ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΗΔΕΙΑ.
    Μια Ελλάδα δίχως Έλληνες ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο «άνοιγμα» των εργασιών του φόρουμ «Η Ελλάδα 2040», το οποίο διοργανώνει η Επιτροπή της Γιάννας Αγγελοπούλου για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση.
    Ο πρωθυπουργός μίλησε για την Ελλάδα του μέλλοντος και ανάμεσα στα όσα αναφέρθηκε ήταν και το μείζον πρόβλημα του δημογραφικού.
    «Συρρικνωνόμαστε, το ξέρουμε. Το πόσο, θα μας το δείξει η απογραφή. Είχαμε μία συζήτηση στην Ολομέλεια πριν από λίγο για τα στατιστικά στοιχεία των εμβολιασμών, όπου ο παρονομαστής είναι η απογραφή του ‘11, για να υπολογίζουμε τα ποσοστά. Εικάζω ότι είμαστε λιγότεροι απ’ όσοι έδειξε η απογραφή του ‘11», είπε ο πρωθυπουργός.
    Και εκεί που θα περίμενε κάποιος ότι θα ανακοίνωνε μέτρα στήριξης των οικογενειών, ώστε να μπορέσουν να κάνουν περισσότερα παιδιά ο Κ.Μητσοτάκης αποφάσισε να αντιμετωπίσει ως… δεδομένη τη «σμίκρυνση» του Ελληνισμού και να αναφερθεί στην «πληθυσμιακή έκρηξη» άλλων χωρών, φτωχών, που «θα διεκδικήσουν και αυτές μερίδιο και δικαίωμα στην κατανάλωση, σε ένα επίπεδο ζωής».
    Συνέχισε, μάλιστα, κάνοντας λόγο για τις προκλήσεις του «ανθρώπινου δυναμικού σε μία χώρα η οποία συρρικνώνεται» ζητώντας να «χαρτογραφηθεί το πρόβλημα», καθώς δήλωσε σίγουρος ότι η χώρα «δεν θα αντιμετωπίζει πρόβλημα προσέγγισης κεφαλαίων, οικονομικών κεφαλαίων, θα έχει, όμως, δυσκολία εξεύρεσης ποιοτικού ανθρώπινου δυναμικού για να στηρίξει την αναπτυξιακή της διαδρομή».
    Και για να το κάνει σαφές για όποιον δεν κατάλαβε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι η «οργανωμένη, καλά σχεδιασμένη μετανάστευση» μπορεί να είναι ένα συμπληρωματικό όπλο για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε στρεβλώσεις που θα παρουσιαστούν με μαθηματική βεβαιότητα στην αγορά εργασίας.
    Να θυμίσουμε πως προσφάτως και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου είχε μιλήσει για «ανανέωση» του ελληνικού πληθυσμού με παράνομους μετανάστες.
    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Αυτός είναι ένας πόλεμος ενάντια στα παιδιά».

    Για τον Τζέιμς Έλντερ, εκπρόσωπο της Unicef που διένειμε μέσω διαδικτύου βίντεο που μαγνητοσκοπήθηκε σε νοσοκομείο στη Λωρίδα της Γάζας, «αυτός είναι ένας πόλεμος ενάντια στα παιδιά».

    «Ακούμε ήδη βομβαρδισμούς, ένα πλήγμα έγινε περίπου 50 μέτρα από εδώ», εξηγεί ο ίδιος στο βίντεο αυτό που ανέβηκε στο διαδίκτυο μία ώρα μετά τη λήξη της ανακωχής.

    «Αυτό το νοσοκομείο είναι πλέον το μεγαλύτερο σε λειτουργία και βρίσκεται ήδη στο 200% των δυνατοτήτων του. Το νοσοκομείο πολύ απλά δεν μπορεί πλέον να δεχθεί παιδιά τραυματισμένα στον πόλεμο. Υπάρχουν παντού παιδιά, που κοιμούνταν όταν έπεσε μια βόμβα κυριολεκτικά 50 μέτρα από εδώ», πρόσθεσε ο Έλντερ.
    «Η απραξία από αυτούς που έχουν επιρροή είναι αυτό που επιτρέπει να σκοτώνονται παιδιά».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. “Θα χτυπάμε στόχους βαθιά στην Ελλάδα”: Βαλλιστικό πύραυλο βεληνεκούς 1.000 χλμ. σχεδιάζει η Τουρκία.
    Νέο βαλλιστικό πύραυλο μετά τον Tayfun σχεδιάζει η Τουρκία στη «σκιά» των ελληνικών Rafale όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ Μανώλης Κωστίδης.

    Προκαλεί εντύπωση πως η Άγκυρα αναπτύσσει τα συστήματα βαλλιστικών πυραύλων τα οποία διαθέτει. Πρόκειται για τα συστήματα Bora, Tayfun και Cenk. Μιλάμε για τον πύραυλο Bora, έχει εμβέλεια 80-280 χιλιομέτρων. Υπάρχει και ο βαλλιστικός πύραυλος Tayfun.


    Πέρυσι είχαν γίνει και οι δοκιμαστικές του βολές στη Ριζούντα. Έχει εμβέλεια μέχρι και τα 550 χιλιόμετρα. Υπάρχει μάλιστα η δήλωση του προέδρου Ερντογάν ο οποίος είχε τονίσει «πως θα αυξήσουμε τις δυνατότητές του».

    Τώρα, έρχεται ο βαλλιστικός πύραυλος Cenk, ο οποίος θα έχει εμβέλεια 1.000 χιλιομέτρων σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ. Σημειώνεται ότι εξαιτίας της υπεροχής των Ελλήνων με τα Rafale στο Αιγαίο οι, Τούρκοι αναλυτές θυμήθηκαν και τους…. πυραύλους Tayfun.

    O Μεσού Χακί Τσασίν, στρατιωτικός αναλυτής ανέφερε χαρακτηριστικά ότι οι Tayfun «θα αλλάξουν τη μοίρα των πολεμικών συγκρούσεων. Έχουν εμβέλεια 250 και 500 χιλιομέτρων Όταν εκτοξευθεί πλήττει στόχους στα μετόπισθεν της Ελλάδας. Φτάνει μέχρι και την Αδριατική. Αν τα τοποθετήσεις στη Σμύρνη και τα εκτοξεύσεις, πάει τελείωσε και πλήττει τους στόχους και δεν μπορούν να ξεφύγουν. Ξέρετε τι είναι αυτό; Είναι πως γλιτώνουμε από το σύστημα που μας έλεγε ᾽᾽πάρε αυτό, αν δεν κάνεις το άλλο, δεν σου δίνω αυτό᾽᾽. Κάποτε οι Αμερικανοί μας έδιναν οπλικά συστήματα έναντι 2 δισεκ. δολαρίων. Τώρα τους δώσαμε 2.5 δισ. δολάρια και δεν μας δίνουν μαχητικά».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...