ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

07 Μαΐου 2024

Ο Έλον Μασκ μίλησε ξανά για την υπογεννητικότητα των Ελλήνων. «ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ». «Η Αμερική κινδυνεύει με εξαφάνιση».

  

 

ΑΛΙΜΟΝΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελον Μασκ: «Είδος προς εξαφάνιση οι Έλληνες εις το γένος – Καταρρέει ο πληθυσμός της Ελλάδας». Ο ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΧΡΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ. 

 

ΕΛΛΑΔΑ, ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΣΕ 14 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟ 2035, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ 423.000 ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ 100.000 ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ.

 

Ο ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ Ζ.Π.: «ΛΕΥΚΟΙ, να κάνετε παιδιά, γιατί αλλιώς δεν θα υπάρξει επόμενη γενιά».

 

 


 

 

 https://twitter.com/i/status/1787737639077962215https://x.com/Zhttps://x.com/ZenonPapazachos/status/1787884754592755843enonPapaza

Ο δισεκατομμυριούχος που συχνά τονίζει τον κίνδυνο εξάλειψης της ανθρωπότητας, έφερε τα παραδείγματα της αρχαίας Ρώμης και της αρχαίας Ελλάδας μιλώντας για την μείωση των γεννήσεων.
Αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα που ο Έλον Μασκ χρησιμοποιεί και πάλι ως «παράδειγμα» ελληνικούς πληθυσμούς.


«Οι ρυθμοί των γεννήσεων αποτελούσαν πρόβλημα για την Ρώμη το 50 π. Χ. Οι Ρωμαίοι δεν…παρήγαγαν Ρωμαίους.
Το ίδιο ίσχυε και για την αρχαία Ελλάδα. Υπήρξε μία περίοδος από το 800 π. Χ. μέχρι περίπου το 300 π. Χ. όπου οι Έλληνες αποκτούσαν πολλά παιδιά και πολλά παιδιά που επιβίωναν.
Οι ρυθμοί των γεννήσεων ξεπερνούσαν τους αντίστοιχους των θανάτων. Για αυτό και είχαμε ελληνικές πόλεις που εμφανίζονταν σε όλη τη Μεσόγειο.
Φαίνεται όμως ότι η ευημερία καταστρέφει τον δείκτη γεννήσεων. Όταν ένας πολιτισμός αισθάνεται ότι δεν έχει κάποια αξιοσημείωτη εξωτερική απειλή και είναι πολύ εύπορος, αυτό είναι που κάνει τον δείκτη των γεννήσεων να κατακρημνίζεται».

«Η Αμερική κινδυνεύει με εξαφάνιση,  το ποσοστό γεννήσεων στις ΗΠΑ έφτασε στο χαμηλότερο επίπεδο του τελευταίου αιώνα».

«Η κατάρρευση του πληθυσμού λόγω των χαμηλών ποσοστών γεννήσεων αποτελεί μεγαλύτερο κίνδυνο για τον πολιτισμό από την υπερθέρμανση του πλανήτη».

Ο Μασκ έχει εκφράσει δημόσια την αγανάκτησή του προς όσους επιλέγουν να μην αποκτήσουν παιδιά, προτείνοντας ακόμη και την κατάργηση των δικαιωμάτων ψήφου για τα άτομα χωρίς παιδιά, ενώ τα στοιχεία επισημαίνουν πολλούς άλλους λόγους για την αποφυγή της γονιμότητας πέρα από την απλή απροθυμία.

 

 



ΣΗΜΕΙΩΣΗ: όλοι οι Φιλέλληνες παγκοσμίως ανησυχούν γιατί δεν γεννάνε οι Έλληνες.
Οι μόνοι που δεν ανησυχούν (μήπως χαίρονται;) είναι οι "ηγέτες" των Ελλήνων.

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...