ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

09 Δεκεμβρίου 2023

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Οι Τούρκοι εκτόξευσαν υπερηχητικό πύραυλο από UAV Bayraktar Akinci, πού θα χτυπήσει την Αθήνα και την ελληνική βουλή. Αποτελεί μεγάλη απειλή και για τα νησιά μας καθώς είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί.

 





Ο Ερντογάν είπε χθες στον Μητσοτάκη: «Με την Ελλάδα μπορούμε να έχουμε ακόμα και πυρηνική συνεργασία». Ο Μητσοτάκης και ο γενναίος λαός των ορθόδοξων ρωμιών το άκουσαν και τους έπιασε ταράκουλο: «Μακριά από μας του διαβόλου τα σύνεργα, τα πυρηνικά εργοστάσια. Είναι χειρότερα κι από το εμβόλιο. Τούρκοι, Βούλγαροι, Σκοπιανοί, Αλβανοί, κάντε όσα πυρηνικά εργοστάσια θέλετε. Εμείς οι γενναίοι ρωμιοί τα φοβόμαστε».






Την ίδια στιγμή το διεφθαρμένο ελληνικό πολιτικό σύστημα στην Αθήνα ζητωκραυγάζει για την επίσκεψη Ερντογάν.

Την ίδια στιγμή που στην Ελλάδα ζητωκραυγάζουν για την… επιτυχία της επίσκεψης Ερντογάν στη χώρα, οι Τούρκοι συνεχίζουν να δημιουργούν νέα δικά τους οπλικά συστήματα.

Το τουρκικής κατασκευής drone Bayraktar πέρασε επιτυχώς το τεστ της δοκιμαστικής εκτόξευσης ενός υπερηχητικού πυραύλου, του UHA-122 χτυπώντας ένα στόχο σε απόσταση 55 χλμ.

Ο πύραυλος αυτός θα εκτοξεύεται από UAV και οι Τούρκοι λένε πως μπορεί να έχει βεληνεκές μεγαλύτερο από τα 140 χλμ.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...