ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

27 Αυγούστου 2024

Λαβρόφ σε Μπάιντεν: «Συνδέεις τις συζητήσεις για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο ως κάτι που, αν συμβεί, θα αφορά αποκλειστικά την Ευρώπη. Θέλεις να κάψεις με πυρηνικά τους λαούς της Ευρώπης και την Ρωσία και ζεις με την αυταπάτη ότι ο Γ΄ΠΠ θα αφορά μόνο την Ευρώπη και δεν θα επηρεάσει την Αμερική».

 

Ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα – 350 εκατομμύρια ευρώ λιγότερα από πέρυσι. Και πρόκειται για την κορυφή του παγόβουνου. Οι ξένοι έχουν αρχίσει να τα μαζεύουν και να φεύγουν. Με τα τελευταία οικονομικά στοιχεία έρχεται γρήγορα η ώρα που η κυβέρνηση δεν θα έχει να πληρώσει μισθούς-συντάξεις και τότε θα γίνει χαμός. Αυτή η ώρα πλησιάζει.

 

ΜΠΑΪΝΤΕΝ: «ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΔΑΦΟΣ». ΟΙ ΡΩΣΟΙ (ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΤΑΝΟΒΣΚΥ ! ) ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΕΞΙ ΗΜΕΡΩΝ (ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ), ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 1967. ΚΑΗΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ… ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟ ΣΚΟΝΗ, ΑΦΟΥ ΜΕΤΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΣΕ - ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ - ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟΘΕΜΑ, ΣΕ ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟ ΦΥΛΟ.


ΛΑΒΡΩΦ: "ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΗΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΟΙ ΗΠΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ. Η Ουάσινγκτον είναι πεπεισμένη ότι από έναν νέο παγκόσμιο πόλεμο οι ΗΠΑ δεν θα πάθουν τίποτα, αλλά μόνο οι Ευρωπαίοι σύμμαχοί της".


 

Αμερικανικά στρατηγικά (δηλαδή φορτωμένα με ατομικές βόμβες) βομβαρδιστικά Β-52 έρχονται στην κατεχόμενη Ευρώπη. Ο Πειραιάς, η Θεσσαλονίκη, η Δρέσδη, η Χιροσίμα και το Ναγκασάκι θα είναι μικροδοκιμές μπροστά σ’αυτά που θα πάθουν οι ευρωπαϊκές πόλεις από τους νέους Τσώρτσιλ, Ρούσβελτ και Τρούμαν.

ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ: "ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΞΑΝΑ". ΤΟ ΤΟΝΙΖΕΙ: "ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΔΑΦΟΣ". ΓΙΑΤΙ ΒΡΕΤΑΝΕ ΟΧΙ ΣΕ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΛΑΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΙΚΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ, Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΝΑ ΘΗΣΑΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΡΔΟΙ ΝΑ ΑΔΕΛΦΟΦΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ;











Η Ρωσία δήλωσε ότι η Δύση παίζει με την φωτιά με το να εξετάζει το ενδεχόμενο να επιτρέψει στην Ουκρανία να καταφέρει πλήγματα βαθιά εντός της Ρωσίας με δυτικούς πυραύλους και προειδοποίησε τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος δεν θα περιορισθεί στην Ευρώπη.


Η Ουκρανία επιτέθηκε στη δυτική περιοχή Κουρσκ της Ρωσίας στις 6 Αυγούστου και έχει αποσπάσει ένα κομμάτι εδάφους στη μεγαλύτερη ξένη επίθεση κατά της Ρωσίας μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο Σεργκέι Λαβρόφ που υπηρετεί ως υπουργός Εξωτερικών του Πούτιν για περισσότερο από 20 χρόνια, δήλωσε ότι η Δύση επιδιώκει να κλιμακώσει τον πόλεμο στην Ουκρανία και «πάει γυρεύοντας» με το να εξετάζει τα ουκρανικά αιτήματα για χαλάρωση των περιορισμών όσον αφορά τη χρήση όπλων που παρέχονται από το εξωτερικό.

«Επιβεβαιώνουμε τώρα για άλλη μια φορά ότι το να παίζεις με τη φωτιά – και μοιάζουν σαν τα μικρά παιδιά που παίζουν με σπίρτα – είναι πολύ επικίνδυνο για τους ενήλικες θείους και θείες που τους έχουν εμπιστευθεί πυρηνικά όπλα στη μία ή την άλλη δυτική χώρα», δήλωσε ο Λαβρόφ στους δημοσιογράφους στη Μόσχα.

«Οι Αμερικανοί συνδέουν απερίφραστα τις συζητήσεις για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο ως κάτι που, Θεός φυλάξοι, αν συμβεί, θα αφορά αποκλειστικά την Ευρώπη», είπε ο Λαβρόφ.

Ο Λαβρόφ προσέθεσε ότι η Ρωσία έχει «αποσαφηνίσει» το πυρηνικό της δόγμα.

Το πυρηνικό δόγμα της Ρωσίας για το 2020 ορίζει πότε ο πρόεδρός της θα σκεφτόταν να χρησιμοποιήσει πυρηνικό όπλο: σε γενικές γραμμές ως απάντηση σε μια επίθεση με χρήση πυρηνικών ή άλλων όπλων μαζικής καταστροφής ή συμβατικών όπλων «όταν απειλείται η ίδια η ύπαρξη του κράτους».


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ





Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΛΥΠΑΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΑΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ ΟΠΛΟ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΘΗΤΕΙΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ «ΞΕΝΟΙ» ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΡΗΜΩΣΟΥΝ. ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ.



 

11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1944, ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1943, ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1945, ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΔΡΕΣΔΗΣ. John Kleeves: «Το ιδεώδες για τις ΗΠΑ και τους Άγγλους θα ήταν όλες οι ευρωπαϊκές χώρες να φθάσουν στο τέλος του πολέμου εντελώς καταστραμμένες, τόσο οι συμμαχικές όσο και οι εχθρικές, ακόμα και οι ουδέτερες». ΤΣΩΡΤΣΙΛ: «Θέλω συμβουλές για το πώς μπορούμε να ψήσουμε ζωντανούς τους 600.000 πρόσφυγες που κατέφυγαν από το Βρότσλαβ στην Δρέσδη!»

 

4 σχόλια:

  1. Μασκ: «Η Ρωσία μπορεί να καταστρέψει ολοσχερώς ΗΠΑ & Ευρώπη με πυρηνικούς πυραύλους σε λιγότερο από 30 λεπτά».
    Ο ισχυρός άνδρας της Tesla, Έλον Μασκ, στο άκουσμα της είδησης ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες ετοιμάζονται για ασκήσεις πυρηνικού βομβαρδισμού, τόνισε πως «η Ρωσία έχει την ικανότητα να καταστρέψει ολοσχερώς τις ΗΠΑ και την Ευρώπη με πυρηνικούς πυραύλους σε λιγότερο από 30 λεπτά και το αντίστροφο».
    Πριν δύο ημέρες με μία κίνηση-ματ, αποφάσισε να διακόψει πάνω από την Ουκρανία τη λειτουργία συστήματος Starlink, του δορυφορικού δικτύου που παρέχει υπηρεσίες internet σε παγκόσμια κλίμακα, μετά από το κτύπημα του συστήματος με πυροβολαρχίες λέιζερ του συστήματος Peresvet, επικαλούμενος το υψηλό κόστος χρήσης.
    Στην ανάρτησή του αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Ρωσία έχει την ικανότητα να καταστρέψει ολοσχερώς τις ΗΠΑ και την Ευρώπη με πυρηνικούς πυραύλους σε λιγότερο από 30 λεπτά και το αντίστροφο.
    Ένας εκπληκτικά μεγάλος αριθμός ανθρώπων δεν το γνωρίζει αυτό.
    Φυσικά, θα ήταν τρέλα για κάποιον να τα χρησιμοποιήσει (τα πυρηνικά), αλλά είναι επίσης τρέλα να βρίσκεσαι σε αυτήν την κατάσταση.
    Θα ήταν υπέροχο αν κάποια μέρα η ανθρωπότητα σταματούσε να στρέφει πυρηνικά στον εαυτό της που θα κατέστρεφαν σχεδόν όλη τη ζωή στη Γη.
    Σε κάθε έτος, υπάρχει πιθανότητα πάνω από το μηδέν να γίνει χρήση πυρηνικών. Βρισκόμαστε πλέον στον υψηλότερο κίνδυνο των τελευταίων 60 ετών».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ν.Τραμπ: «Η ουκρανική επίθεση στο Κουρσκ μας οδηγεί σε Γ’ ΠΠ».
    Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος δεσμεύτηκε ότι δεν θα συμμετάσχει ο αμερικανικός Στρατός στην ουκρανική σύγκρουση αν εκλεγεί.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Σκοτ Ρίτερ: «Ο Μπάιντεν σχεδιάζει ένα πυρηνικό πόλεμο μόνο για την Ευρώπη».

    O πρώην αξιωματικός των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Σκοτ Ρίτερ σε συνέντευξή του και αναφερόμενος στη δήλωση του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβτοφ ότι σε ένα πυρηνικό πόλεμο στην Ευρώπη οι ΗΠΑ θα αποτελέσουν επίσης πεδίο μάχης σημείωσε ότι στις ΗΠΑ υπάρχει μια λάθος εντύπωση πως οι τελευταίες θα μείνουν αμέτοχες και πως αυτή θα αφορά μόνοι την Ευρώπη.

    Ο Σ.Ρίτερ όμως αποκάλυψε ότι αυτό δεν είναι μόνο “εντύπωση” αλλά η διοίκηση Μπάιντεν έχει στα σχέδιά της ένα περιορισμένο, όπως νομίζει, πυρηνικό πόλεμο στην Ευρώπη μόνο, για χάρη της Ουκρανίας.
    «Στις ΗΠΑ μιλάμε για την πιθανότητα ενός πυρηνικό πολέμου, με το σκεπτικό ότι η Ρωσία θα χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα κατά της Ουκρανίας ή εναντίον κάποιων ευρωπαϊκών χωρών και ότι η ρίψη αυτή των πυρηνικών όπλων θα περιοριστεί μόνο εκεί.

    Αυτό όμως που είπε ο Λαβρόφ και ελπίζω να το έχουν ακούσει όλοι, είναι ότι εάν υπάρξει πυρηνικός πόλεμος στην Ευρώπη οι ΗΠΑ θα χτυπηθούν.

    Επαναλαμβάνω ώστε οι θεατές να καταλάβουν τι εννοώ: Εάν υπάρξει πυρηνικός πόλεμος στην Ευρώπη θα κτυπηθούν και οι ΗΠΑ», σημείωσε ο Σ.Ρίτερ για να συνεχίσει:

    «Και εδώ είναι το πρόβλημα: Έχουμε ένα πυρηνικό οπλοστάσιο το οποίο είναι απαρχαιωμένο. Έχουμε πύραυλους Minutaman III οι οποίοι έχουν ξεπεράσει το όριο της επιχειρησιακής τους ζωής και σαπίζουν στα σιλό, το σύστημα ελέγχου και διοίκησης χρησιμοποιεί παρωχημένο εξοπλισμό.

    Οι Ρώσοι από την άλλη έχουν αναβαθμίσει το πυρηνικό τους υλικό. Έχουν πολυηχητικούς πυραύλους που μπορούν να φτάσουν στις ΗΠΑ σε πολύ λίγο χρόνο από ότι μπορούμε εμείς να φτάσουμε σε αυτούς.

    Η Ρωσία όχι μόνο θα μόνο θα τραυματίσει τις ΗΠΑ αλλά αν πάρει την απόφαση να κτυπήσει θα πρόκειται για ένα φονικό κτύπημα καθώς θα καταστρέψει τις αμερικανικές πυρηνικές δυνάμεις πριν εκτοξεύσουν οι ΗΠΑ για να μειώσει τις επιπτώσεις από το αμερικανικό ανταποδοτικό κτύπημα. Αυτό είναι που θα κάνει η Ρωσία», σημείωσε ο Αμερικανός αναλυτής για να προσθέσει:

    «Ελπίζω ο κόσμος να κοιτάξει τους χάρτες και να δει τι θα γίνει εάν πυρηνικές κεφαλές των 100 ή 150 μεγατόνων κτυπήσουν τις αμερικανικές πόλεις.

    Η διασπορά της ραδιενέργειας, πόσο αυτή θα κρατήσει.

    Σε μια τέτοια περίπτωση όλα θα τελειώσουν. Η ανθρωπότητα θα εξαφανιστεί. Οι Ρώσοι δεν παίζουν. Καταλαβαίνουν τη σοβαρότητα της κατάστασης και δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια να αφήσουν τις ΗΠΑ να παίζουν ηλίθια παιχνίδια που θέτουν σε κίνδυνο την ύπαρξη της Ρωσίας, ως έθνος ως κράτος.

    Εάν κάποιος νομίζει ότι η Ρωσία θα καθίσει απλώς και θα κοιτά ένα Ουκρανικό F-16 με αμερικανικά όπλα βαθιάς κρούσης να κτυπά τη Μόσχα ή την Αγία Πετρούπολη είναι τρελοί.

    Η Ρωσία θα γνωρίζει από πού ήρθε αυτό το κτύπημα και οι ΗΠΑ θα πληρώσουν το τίμημα.

    Για αυτό λέω και επαναλαμβάνω είμαστε στην άκρη της αβύσσου. Είμαστε πιο κοντά σε ένα πυρηνικό πόλεμο από ότι ήμασταν ποτέ.

    Κοιτάτε την διοίκηση Μπάιντεν. Πως αντιδρούν σε αυτό; Ενέκριναν νέες οδηγίες, ένα νέο σχέδιο πολέμου στο οποίο γίνεται ευκολότερη η χρήση πυρηνικών όπλων, χαμηλής απόδοσης βάσει του οποίου θα περιορίζεται η πυρηνική ανταλλαγή αποκλειστικά στην Ευρώπη.

    Για αυτό έχουμε αναπτύξει πυρηνικά όπλα χαμηλής απόδοσης όπως η βόμβα W76-2, ώστε να στείλουμε κάποιο είδους μήνυμα στην Ρωσία.

    Σας λέω από τώρα: Το ρωσικό δόγμα είναι σαφές: Οποιοδήποτε κτύπημα με πυρηνικό στο έδαφος της Ρωσίας θα έχει ως αποτέλεσμα πλήρη πυρηνικό πόλεμο από την Ρωσία με όλο το οπλοστάσιό της.

    Δεν το λέω εγώ αυτό: Ο Πούτιν το λέει, αυτό προσπαθεί να μας υπενθυμίζει και ο Λαβρόφ, όταν λέει “μην παίζετε με τη φωτιά”. Αλλά αυτό δε θα κάψει τα χέρια μας μόνο. Θα κάψει τις γειτονιές μας, τις πόλεις μας όλο το έθνος».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΓΙΑ "ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ"
    Ο Αλεξάντερ Σόρος, γιος του Τζορτζ Σόρος και επικεφαλής της Open Society Foundations βρέθηκε στο γραφείο του Βολοντίμιρ Ζελένσκι για να συζητήσει πιθανές επενδύσεις στην Ουκρανία.

    Μάλιστα, η επίσκεψη αυτή απασχόλησε τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

    Όπως μεταδίδουν ο Αλεξάντερ Σόρος βρέθηκε στο γραφείο του Ουκρανού προέδρου για να συζητήσουν συμφωνίες και σχέδια επενδύσεων.

    Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ συζήτησαν, ακόμα, την αποκατάσταση κρίσιμων υποδομών.

    Επίσης, στην ατζέντα ήταν και η κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων Ρώσων και πιθανή μεταφορά τους στην Ουκρανία αλλά και η πίεση μέσω κυρώσεων στην Μόσχα.

    Όπως μεταδίδουν ρωσικά ΜΜΕ η επίσκεψη έρχεται την ώρα που σύμφωνα με τα αποτελέσματα των κοινών εσωτερικών ελέγχων από τον Μάρτιο τον Ιούλιο του 2024, το ουκρανικό υπουργείο Άμυνας σε συνεργασία με την Ουκρανική Κρατική Τελωνειακή Υπηρεσία εντόπισε σημαντικούς κινδύνους παράνομης χρήσης ανθρωπιστικής βοήθειας αξίας 4,2 εκατομμυρίων δολαρίων.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...