ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

01 Αυγούστου 2024

Ο φιλελεύθερος Βέλγος πρωθυπουργός Γκι Φερχόφστατ (Guy Maurice Marie-Louise Verhofstadt: "γνωρίζουμε και δεχόμαστε να πληρώσουμε το κόστος από το άνοιγμα των συνόρων και την ενσωμάτωση εκατομμυρίων αλλοδαπών στην Ευρώπη. Προφανώς θα υποφέρουν οι Ευρωπαίοι πολίτες. Δεν πρέπει όμως να κάνουμε πίσω. Η Ευρώπη πρέπει να αλλάξει". Όλα αυτά τα έλεγε σε συνεργασία με τον ΙΟΥΔΑΙΟ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ, συν-πρόεδρο της πολιτικής ομάδας των Πρασίνων-Ευρωπαϊκής Ελεύθερης Συμμαχίας, τον σοσιαλδημοκράτη ΙΟΥΔΑΙΟ Μοσκοβισί και τον χρηματοδότη ΙΟΥΔΑΙΟ Σόρος. Ιδεολογικός καθοδηγητής ο Καλλέργης: "οι Ευρωπαίοι να αναμειχθούν υποχρεωτικά με Νέγρους και Ασιάτες και να μετατραπούν σε σκουρόχρωμους, όπως οι αρχαίοι Αιγύπτιοι". Με την λέξη κόστος ο Φερχόφστατ εννοούσε την δολοφονία μερικών εκατοντάδων χιλιάδων ή και εκατομμυρίων ντόπιων Ευρωπαίων από τους εισαγόμενους.




Συνελήφθη ο γενικός εισαγγελέας Αυλώνας, Aurel Zarka, ο οποίος είναι ο εγκέφαλος της συνωμοσίας του καθεστώτος των Τιράνων κατά του Φρέντι Μπελέρη. Κατηγορείται ότι συνεργαζόταν με εμπόρους ναρκωτικών και με το οργανωμένο έγκλημα γενικότερα. Άντε και στα δικά μας…




 

Τρία νεκρά παιδιά και άλλα οκτώ τραυματισμένα είναι ο απολογισμός της αιματηρής επίθεσης με μαχαίρι στο Σάουθπορτ της Μεγάλης Βρετανίας, κατά τη διάρκεια ενός μαθήματος χορού. Τα τρία θύματα ήταν μικρά κορίτσια, ηλικίας 6, 7 και 9. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο μαύρος μπήκε στο κτίριο και άρχισε να χτυπά με μαχαίρι τα παιδιά που συμμετείχαν στο χορευτικό δρώμενο. Τρία παιδιά είναι νεκρά, οκτώ τραυματίσθηκαν. Τα πέντε από αυτά βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. Δύο ενήλικες που τραυματίσθηκαν προσπαθώντας να προστατέψουν τα παιδιά βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.

Η σύζυγος του ενός από τους τραυματισμένους, του Τζόναθαν Χέις, 63 ετών, δήλωσε στην Daily Telegraph ότι μαχαιρώθηκε στο πόδι στην προσπάθειά του να παρέμβει.

«Το γραφείο μας βρίσκεται στο ίδιο κτίριο με το στούντιο του χορού. Ακουσε κραυγές και βγήκε, είδε τον δράστη, είδε ότι είχε τραυματίσει ένα παιδί και προσπάθησε να του πάρει το μαχαίρι.

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν σκηνές φρίκης. Αιμόφυρτα παιδιά έβγαιναν στον δρόμο, αλλόφρονες μητέρες αναζητούσαν τα παιδιά τους.

Κάποιοι διηγήθηκαν ότι είδαν τον δράστη να βγαίνει από ταξί και ότι αρνήθηκε να πληρώσει την κούρσα.

Το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου η οπλοκατοχή είναι αυστηρά περιορισμένη, γνωρίζει αναζωπύρωση των επιθέσεων με μαχαίρι με δράστες πολύ συχνά νέους λαθρομετανάστες. Έχουν αυξηθεί κατά 7% (50.000 επιθέσεις  μόνο τον περασμένο χρόνο - 2023) και έχουν διπλασιασθεί μέσα σε δέκα χρόνια, σύμφωνα με την εθνική στατιστική υπηρεσία.

Ο δολοφόνος νέγρος γεννήθηκε στο Κάρντιφ από γονείς μετανάστες από τη Ρουάντα και ζει με την οικογένειά του σε μια μικρή κοινότητα κοντά στο Σάουθπορτ από το 2013, μία μικρή παραλιακή πόλη που απέχει περίπου 20 χιλιόμετρα από το Λίβερπουλ.




 

 Όπως είχε δηλώσει το 2000 ο φιλελεύθερος Βέλγος πρωθυπουργός Γκι Φερχόφστατ (Guy Maurice Marie-Louise Verhofstadt: "γνωρίζουμε και δεχόμαστε να πληρώσουμε το κόστος από το άνοιγμα των συνόρων και την ενσωμάτωση εκατομμυρίων αλλοδαπών στην Ευρώπη. Προφανώς θα υποφέρουν οι Ευρωπαίοι πολίτες. Δεν πρέπει όμως να κάνουμε πίσω. Η Ευρώπη πρέπει να αλλάξει".


Όλα αυτά τα έλεγε σε συνεργασία με τον ΙΟΥΔΑΙΟ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ, συν-πρόεδρο της πολιτικής ομάδας των Πρασίνων-Ευρωπαϊκής Ελεύθερης Συμμαχίας, τον σοσιαλδημοκράτη ΙΟΥΔΑΙΟ Μοσκοβισί και τον χρηματοδότη ΙΟΥΔΑΙΟ Σόρος. Ιδεολογικός καθοδηγητής ο Καλλέργης:  "οι Ευρωπαίοι να αναμειχθούν υποχρεωτικά με Νέγρους και Ασιάτες και να μετατραπούν σε σκουρόχρωμους, όπως οι αρχαίοι Αιγύπτιοι".

Με την λέξη κόστος ο Φερχόφστατ εννοούσε την δολοφονία μερικών εκατοντάδων χιλιάδων ή και εκατομμυρίων ντόπιων Ευρωπαίων από τους εισαγόμενους.



 

ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ  ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ 159.000.000 ΝΕΓΡΩΝ ΚΑΙ ΑΣΙΑΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ . ΘΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ  ΣΕ ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ».

 

 








Το εξώφυλλο του βιβλίου του Μάρτιν Μποντ με τίτλο «Ο κοσμοπολίτης μπάσταρδος του Χίτλερ» 

Ο Μάρτιν Μποντ είναι συγγραφέας μιας βιογραφίας του Κουντενχόβε – Καλέργκι που κυκλοφόρησε πρόσφατα με τον τίτλο «Hitler’s Cosmopolitan Bastard». 


Ο κόμης Ρίχαρντ Νικολάους Κουντενχόβε – Καλέργκι (Ριχάρδος Νικόλαος Κουντενχόβε – Καλλέργης) γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 1894 στο Τόκιο και μεγάλωσε στο κάστρο της οικογένειάς του στη Βοημία της Αυστροουγγαρίας. 
Οταν συμπλήρωσε 26 χρόνια ζωής, το 1921, έγραψε πως «ως απόρροια της καταγωγής μου – ο πατέρας μου ήταν ένας Ευρωπαίος με καταγωγή από την φλαμανδική, την ελληνική, τη ρωσική, την πολωνική, τη γερμανική και τη νορβηγική αριστοκρατία, η μητέρα μου ήταν μία γυναίκα της μεσαίας τάξης από την Ιαπωνία – δεν έχω κάποια αποκλειστική αίσθηση ότι ανήκω σε κάποια εθνικότητα, φυλή ή τάξη». 
(Πάντως, όσον αφορά την ελληνική του καταγωγή ανιχνεύεται στην Κρήτη, καθώς ήταν απόγονος της γνωστής οικογένειας των Καλλέργηδων. Οι έλληνες πρόγονοί του είχαν συμμετάσχει τόσο στην Eπανάσταση του 1821 όσο και στην Eπανάσταση της 3ης Σεπτεμβρίου του 1843. Ο συνταγματάρχης Δημήτριος Καλλέργης, στρατιωτικός διοικητής της Αθήνας πρωτοστάτησε, μαζί με τον Μακρυγιάννη, στην εξέγερση κατά του βασιλιά Οθωνα από την οποία προέκυψε το πρώτο Σύνταγμα της Ελλάδος).  

Ο Ουίνστον Τσόρτσιλ επαίνεσε το έργο του Κουντενχόβε– Καλέργκι  κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας που εκφώνησε το 1946 στο πανεπιστήμιο της Ζυρίχης, υποστηρίζοντας πως «πρέπει να οικοδομήσουμε ένα είδος Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης». 
 
(Στο ετήσιο συνέδριο του Βρετανικού Συντηρητικού Κόμματος το 2016 η Τερέζα Μέι είχε επισημάνει, μεταξύ άλλων, ότι «εάν θεωρείς πως είσαι πολίτης του κόσμου, είσαι πολίτης του πουθενά».) 


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ




 
 
 


1 σχόλιο:

  1. Γερμανία: Νεκρός ένας άνδρας που επιτέθηκε με μαχαίρι σε αστυνομικούς.
    Χάος σε όλη την Ευρώπη από περιστατικά βίας.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...