ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

01 Αυγούστου 2024

Τουρκικό Ναυτικό: η τουρκική υπηρεσία αμυντικής βιομηχανίας SSB υπέγραψε συμβόλαιο με την ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ εταιρεία GE για την προμήθεια αριθμού αεριοστρόβιλων LM 2500 για τέσσερις νέες φρεγάτες κλάσης Istanbul. Συνολικά στις 8 οι φρεγάτες κλάσης Istanbul. Ήδη η πρώτη φρεγάτα έχει παραδοθεί στο τουρκικό Ναυτικό. Με τις φρεγάτες αυτές ο Ερντογάν θα επιτεθεί στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στο ...Ισραήλ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΟΠΛΕΣ ΓΑΛΛΙΚΕΣ

 


Αντικρουόμενες μελέτες για την τοξικότητα της σοκολάτας του εμπορίου. Σε μία αμερικανική μελέτη το 43% των σοκολατών περιείχε επικίνδυνα τοξικά βαρέα μέταλλα (μόλυβδο και κάδμιο). Τα προϊόντα σοκολάτας με βιολογική ετικέτα είχαν υψηλότερα επίπεδα μολύβδου και καδμίου από τα μη βιολογικά προϊόντα


 

Συμβόλαιο υπέγραψε η τουρκική υπηρεσία αμυντικής βιομηχανίας SSB με την αμερικανική εταιρεία GE για την προμήθεια αριθμού αεριοστρόβιλων LM 2500 για τέσσερις νέες φρεγάτες κλάσης  Istanbul.


Ήδη η πρώτη φρεγάτα έχει παραδοθεί στο τουρκικό Ναυτικό. Το τελευταίο πρόκειται να προμηθευτεί 8 φρεγάτες κλάσης «Ι» και η παραγγελία των LM2500 αφορά το 5ο έως το 8ο σκάφος (9-12 για το πρόγραμμα MILGEM γενικότερα).

Συνολικά το MILGEM θα δώσει στο τουρκικό Ναυτικό 12 σκάφη εκ των οποίων τα τέσσερα (έχουν παραδοθεί) είναι οι κορβέτες κλάσης Ada και τα υπόλοιπα 8 οι φρεγάτες κλάσης Istanbul.

Τα σκάφη προωθούνται από ένα αεριοστρόβιλο LM 2500 ισχύος 23 MW και δύο κινητήρες MTU των 5.766 ίππων ο καθένας.

Η παραγγελία των επιπρόσθετων LM 2500 «σφραγίζει» και την παραγγελία και των 8 φρεγατών κλάσης Istanbul.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. Ο ΑΧΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ;
    «Το ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ χρωστάει 451 εκ. €, με έσοδα περί το 1 εκ. € το 2023».

    Σημαίνει πως θα χρειαζόταν 451 χρόνια για να αποπληρώσει τα χρέη του, εάν δεν είχε καθόλου έξοδα και εάν ήταν άτοκα - κάτι που προφανώς δεν συμβαίνει.

    Από αυτήν την οπτική γωνία, είναι εντυπωσιακό το ότι έχουν υποβληθεί τόσες υποψηφιότητες για την αρχηγία του - πως θεωρούν τόσοι ότι, μπορούν να καταφέρουν να ξεχρεώσουν το κόμμα και να κυβερνήσουν την Ελλάδα με επιτυχία.
    Έπρεπε όλοι οι ΚΛΕΦΤΟ Πασόκοι και οι τραπεζίτες να είναι φυλακή και να κατασχεθούν οι ατομικές περιουσίες τους.
    Ενώ τώρα συνεχίζουν να παίρνουν τις κρατικές επιχορηγήσεις και να κατεβαίνουν "νομιμότατα" στις εκλογές.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...