ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

19 Ιουνίου 2021

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΦΟΔΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕ ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΟΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;

Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ. ΚΙΝΕΖΟΙ: «ΕΙΣΑΣΤΕ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑ. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ 100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ;»

 

ΘΑ ΑΡΑΞΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΙΕΧΩΒΑΣ ΓΙΑ ΜΑΣ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ «ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ», ΠΟΛΥ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΙΚΗ, ΤΩΝ «ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ». ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ. ΑΠΛΩΣ ΝΑ «ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ». ΜΙΑ «ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ», ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΠΛΑΡΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.



 Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ.

  
Το Ελληνικό οικονομικό και εμπορικό δαιμόνιο (αν αφεθεί ελεύθερο από πολιτικές και ιδεολογικές αγκυλώσεις), μπορεί να θριαμβεύσει πάλι. Αν αφήσουν οι πράκτορες πολιτικοί μας και οι βρωμεροί κομμουνιστές τον Ελληνικό λαό ελεύθερο να επιχειρήσει, θα τους διαλύσουμε όλους στην κονίστρα της οικονομίας. Γιατί να φοβόμαστε τον ανταγωνισμό; Η ράτσα μας ήταν και ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ δημιουργική και δραστήρια. 
Αρκεί να απαλλαγούμε από δύο πράγματα: από τους έλληνες πολιτικούς και τους κομμουνιστές. 
Εδώ και 70 χρόνια το «ελληνικό» κράτος δεν προστατεύει και δεν επενδύει στην υγειά ελληνική επιχειρηματικότητα. Απεναντίας διώκει και καταστρέφει τους τίμιους έλληνες επιχειρηματίες. 

Οι πράκτορες «έλληνες» πολιτικοί, αυτούς που προωθούν και προστατεύουν είναι οι μεγαλέμποροι ναρκωτικών, οι μαφιόζοι και κακοποιοί, οι συνδεόμενοι με ξένες πρεσβείες, οι λαθρέμποροι πετρελαίου και οι παλιοί κομμουνιστές. 
Το αποτέλεσμα: όλοι οι παραπάνω κρατικοδίαιτοι και κομματικοπροστατευόμενοι, απέκτησαν παράνομα τεράστιες περιουσίες, εξαγόρασαν εφημερίδες και τηλεοράσεις, συνεργάστηκαν με τουρκικές μυστικές υπηρεσίες (τουρκοκάναλα) και σαν πλούσιοι «έλληνες» ολιγάρχες πλέον, επαναπροωθούν και προβάλλουν, αυτούς που τους ανέδειξαν και τους προστατεύουν, τους πράκτορες «έλληνες» πολιτικούς. 
Ο μόνος χαμένος είναι ο Ελληνικός λαός.

Ο γερμανικός Στρατός τη νύχτα πλέον θα «βλέπει» ελληνικά. 
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ εταιρεία παραγωγής ηλεκτροοπτικών συστημάτων ΤΗΕΟΝ Sensors ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνίας με τον γερμανικό Στρατό για το σχεδιασμό και παραγωγή 1.700 δίκυαλων νυχτερινής όρασης (ΝΥΧ) που θα τοποθετηθούν στα οχήματα του στρατού και των ειδικών δυνάμεων καλύπτοντας τις ανάγκες νυχτερινής οδήγησης!
Το ύψος της συμφωνίας είναι διψήφιος σε εκατομμύρια ευρώ!
Οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν την άνοιξη του 2019 και θα ολοκληρωθούν το φθινόπωρο του ίδιου χρόνου.
Η συμφωνία αυτή, μπορεί να είναι η δεύτερη στη σειρά για τον γερμανικό Στρατό και τις γερμανικές ειδικές δυνάμεις, αλλά είναι η πρώτη σε οικονομικό ύψος και αυτή που επιβεβαιώνει την κυριαρχία της ελληνικής βιομηχανίας στην διεθνή αγορά ηλεκτροοπτικών συστημάτων της κατηγορίας.
Ταυτοχρόνως καταδεικνύει και πάλι ότι οι ελληνικές βιομηχανίες, αν επενδύσουν στην έρευνα και ανάπτυξη νέων πρωτοποριακών προϊόντων δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα, ακόμα και όταν πρόκειται να αντιμετωπίσουν κολοσσούς στην αγορά που δραστηριοποιούνται.
Η εταιρεία κυριαρχεί αυτή την στιγμή σε ένα μεγάλο μέρος της διεθνούς αγοράς ηλεκτροπτικών προϊόντων αμυντικών εφαρμογών με πωλήσεις δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ σε Ιαπωνία, Σουηδία, Ολλανδία, ΗΑΕ, Ινδία, κλπ.
Ο πρόεδρος της εταιρείας Κρίστιαν Χατζημηνάς στις δηλώσεις του τόνισε το γεγονός ότι δεν πρόκειται για συμβάσεις, ούτε αντισταθμιστικών οφελών, ούτε για πιθανολογούμενες περιπτώσεις, αλλά για πραγματικές πωλήσεις απέναντι στον διεθνή ανταγωνισμό (βασικά ισραηλινών και αμερικανικών εταιρειών), αλλά και μία ακόμα απάντηση στην «προσπάθεια υποτίμησης του ρόλου της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας για αλλότριους ή πολιτικούς σκοπούς με "εμπορικές" ορολογίες και υπονοούμενα "λάσπη", δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, είναι πρακτική του παρελθόντος, δηλαδή το "παλιό", που βλάπτει την εθνική οικονομία και υγιή επιχειρηματικότητα».
Επίσης τόνισε ακόμα:
«Η THEON SENSORS αναδείχθηκε τους τελευταίους μήνες μειοδότρια εταιρία στους πιο σημαντικούς, πολύμηνους και ιδιαίτερα απαιτητικούς διαγωνισμούς στην Ευρώπη, καθιστώντας την ως Νο 1 εταιρία στην Ευρώπη στα ηλεκτροοπτικά συστήματα νυχτερινής όρασης και στις 3 πρώτες σε παγκόσμιο επίπεδο. Θα υπάρξουν σύντομα σχετικές ανακοινώσεις. Ένα από τα μεγαλύτερα συγκριτικά πλεονεκτήματα για την εταιρία μας, αποτελεί η εκτεταμένη εμπειρία και το υψηλότατης επιστημονικής και τεχνικής κατάρτισης προσωπικό μας, ως επί το πλείστον Έλληνες».

 
Ο Γενικός Διευθυντής της Θέων Αισθητήρες, Βασίλειος Σαββαϊδης, αναφερόμενος στη νέα επιτυχία της τόνισε: «Στους άμεσους στόχους μας είναι η κατάθεση προσφορών στον γαλλικό Στρατό αρχές του 2019, έναν από τους ελάχιστους στρατούς στην Ευρώπη που δεν χρησιμοποιεί όργανα της THEON, αλλά και στους δύο διαγωνισμούς του Αμερικανικού Πενταγώνου που ήδη προκηρύχθηκαν στις ΗΠΑ, όπου τα προϊόντα της THEON θεωρούνται ισότιμα με τα αντίστοιχα εγχώρια.
Εκεί η συνεργασία της ΤΗΕΟΝ με την αμερικανική HARRIS έχει ήδη αποφέρει τις πρώτες πωλήσεις, ενώ πωλήσεις ΤΗΕΟΝ προϊόντων τελέστηκαν και μέσω του Foreign Military Sales (FMS) της αμερικανικής κυβέρνησης προς τρίτες χώρες».
Η ΤΗΕΟΝ SENSORS αποτελεί μέρος ενός ομίλου βιομηχανικών εταιριών που δραστηριοποιείται επιτυχώς, για πάνω από 20 χρόνια, στην παγκόσμια αγορά της Αεροδιαστημικής, Άμυνας, Τεχνολογίας και Ασφάλειας. Αποτελεί ουσιαστικά τη μοναδική ελληνική εταιρία σχεδίασης, ανάπτυξης και παραγωγής συστημάτων νυχτερινής όρασης και θερμικής απεικόνισης με πλήρη σειρά προϊόντων και μεγάλη εξαγωγική δραστηριότητα.
Περισσότερα από 70.000 προϊόντα της εταιρίας βρίσκονται σε επιχειρησιακή λειτουργία διεθνώς, ενώ κατά την τελευταία δεκαετία η THEON SENSORS, μαζί με τις άλλες εταιρίες του ομίλου EUROPEAN FINANCE & AEROSPACE GROUP (EFA GROUP), εξάγει προϊόντα, που σχεδιάστηκαν και παράχθηκαν στην Ελλάδα, σε περισσότερες από 50 χώρες στον κόσμο.

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Ο Ιταλός Πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι μίλησε σε συνέδριο για το δημογραφικό πρόβλημα της Ιταλίας και δήλωσε ότι ο Ιταλικός λαός γερνά και κινδυνεύει να εξαφανιστεί λόγω του χαμηλού δείκτη γεννητικότητος. Ανακοίνωσε μάλιστα ένα πακέτο μέτρων ύψους 21 δις ευρώ για να ανακοπεί η δημογραφική παρακμή της χώρας.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...