ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

07 Οκτωβρίου 2024

ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΗΣΑΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ, ΤΙΣ ΦΙΕΣΤΕΣ, ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΚΑΙ, ΣΑΝ ΦΤΩΧΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΝΟΤΙΟ ΠΟΛΟ. Οι Βούλγαροι θα επιτρέψουν στους ανίκανους Έλληνες να συμμετάσχουν στην επόμενη βουλγαρική αποστολή στον Νότιο Πόλο. Θα ταξιδέψουν με το ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ερευνητικό σκάφος «Άγιοι Κύριλλος και Μεθόδιος». Για το διάστημα διαμονής στην παγωμένη ήπειρο, η ελληνική αποστολή θα μένει σε βουλγαρική βάση. Ο υποναύαρχος ε.α. Συμεών Κωνσταντινίδης του Πολεμικού Ναυτικού και πρόεδρος της μη κυβερνητικής οργάνωσης «Ελληνική Εταιρία Πολικών Ζωνών» ευγνωμονεί τους Βουλγάρους που «άνοιξαν τις πόρτες της βουλγαρικής βάσης στην Ανταρκτική για εμάς».

 

 

Ο Τραμπ σε ιστορική ομιλία προς την εβραϊκή κοινότητα των ΗΠΑ: «ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΜΑΛΑ. Με όλα όσα έχω κάνει για το Ισραήλ, το 2020 έλαβα μόνο το 24% των εβραϊκών ψήφων. Αν δεν κερδίσω αυτές τις εκλογές, ο εβραϊκός λαός θα ευθύνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό για το αποτέλεσμα, γιατί σήμερα με ψηφίζει το 40%, των εβραιοαμερικανών και το 60% των εβραίων ψηφίζει την Καμάλα. Το Ισραήλ θα αντιμετωπίσει υπαρξιακή απειλή εάν εκλεγεί η Κ.Χάρις». Στις ΗΠΑ, οι περισσότεροι Εβραίοι στην πραγματικότητα μισούν τους Χριστιανούς περισσότερο από τους Μουσουλμάνους.






Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΞΕΚΙΝΑ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΝΟΤΙΟ ΠΟΛΟ ΤΗΣ ΓΗΣ. Στην προηγούμενη αποστολή οι Βούλγαροι ανακάλυψαν χρυσό. ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΛΑΣΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΝΕΩΝ ΓΚΑΡΣΟΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ.


Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΟ ΜΠΕΛΕΝΕ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΔΟΥΝΑΒΗ. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ. ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΦΟΒΙΑ Η ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.


ΔΥΟ ΝΕΟΥΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ. Η Βουλγαρία δεν θα εγκαταλείψει ποτέ την πυρηνική ενέργεια – Η συνολική ισχύς των δύο μελλοντικών μονάδων στο Κοζλοντούι, της 7ης και της 8ης, θα είναι 2300MW. H ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ. ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.







ΣΗΜΕΙΩΣΗ Ζ.Π.:  Όλος  ο  κόσμος  βρίσκεται  σε  δημιουργικό  και  παραγωγικό  οργασμό.  Όλη  η  ανθρωπότητα  προοδεύει,  κάνει  σχέδια  για  το  μέλλον.  Από  παντού  ακούγονται  ειδήσεις  δημιουργίας  έργων.  Από παντού,  εκτός  από  την Ελλάδα.  Ποιος  περίμενε  ότι  τα  Αραβικά Εμιράτα  θα  κατασκευάσουν  πυρηνικό  εργοστάσιο;  Λες και δεν έχουν πετρέλαιο και φυσικό αέριο;

ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ  ΣΥΝΕΧΩΣ  ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ.  Αποβιομηχάνιση,  καταστροφή  Γεωργίας  και  Κτηνοτροφίας,  φτωχοποίηση,  αύξηση  της  ανεργίας,  μετανάστευση  των  νέων,  υπογεννητικότητα,  παρασιτισμός, αριστερισμός,  ισλαμοποίηση.  Ο  ΚΟΥΛΗΣ  (και  οι  λοιποί  πράκτορες  της CIA)  προωθούν    την  δήθεν  "πράσινη"  ενέργεια,  την  εξάρτηση  και  την  υποδούλωση.

Η  ΑΠΟΤΥΧΙΑ  ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ  ΣΤΑ  ΠΑΙΔΙΑ  ΚΑΙ  ΣΤΗΝ  ΔΟΥΛΕΙΑ.

Οι  ορθόδοξοι  ρωμιοί  χάνονται  από  την  γη.  Δεν  τα  καταφέρνουν  στα  δύο  βασικά  θέματα.  Στην παραγωγή ανθρώπων  και στην κατασκευή  εργαλείων. Προσεύχονται στον Ιεχωβά  για  καλή  μεταθανάτια  συνταξιοδότηση, γιατί  απέτυχαν τελείως  να  τα  βγάλουν  πέρα  στον  «μάταιο  τούτο κόσμο».

H Υπουργός πολιτισμού της "Ελλάδος" Λίνα Μενδώνη: "Εμείς έχουμε επενδύσει 50 εκατομμύρια σε οθωμανικά μνημεία".

 

Ο υποναύαρχος ε.α. του Πολεμικού Ναυτικού και πρόεδρος της μη κυβερνητικής οργάνωσης «Ελληνική Εταιρία Πολικών Ζωνών Συμεών Κωνσταντινίδης, αποκάλυψε πως Έλληνες επιστήμονες θα συμμετάσχουν στην επόμενη βουλγαρική αποστολή και θα ταξιδέψουν με το ερευνητικό σκάφος «Άγιοι Κύριλλος και Μεθόδιος».

Ο κύριος Κωνσταντινίδης με εμπειρία στην ωκεανογραφία και τη μετεωρολογία, ανέφερε μεταξύ άλλων πως στα σχέδια της οργάνωσης περιλαμβάνεται και η κατασκευή μετεωρολογικού σταθμού στην παγωμένη ήπειρο, η οποία, ωστόσο, πιθανότατα θα γίνει την προσεχή χρονιά.

«Αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα για εμάς προς τον Νότιο Πόλο, γιατί είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα θα στείλει δικούς της επιστήμονες. Θα ήθελα να επωφεληθώ από την ευκαιρία για να ευχαριστήσω τον καθηγητή Χρίστο Πιμπίρεφ που μας πρόσφερε αυτή τη δυνατότητα και άνοιξε τις πόρτες της βουλγαρικής βάσης στην Ανταρκτική για εμάς», τόνισε ο κύριος Κωνσταντινίδης.

Ποιοι επιστήμονες θα συμμετάσχουν

Από ελληνικής πλευράς, η αποστολή θα απαρτίζεται από μια καθηγήτρια στο Πολυτεχνείο Κρήτης, η οποία θα διεξάγει ψυχολογικά τεστ για ανθρώπους που ζουν σε απομονωμένα μέρη ώστε να ελέγξει αν πάσχουν από κατάθλιψη.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της παραμονής της, η ερευνήτρια θα χρησιμοποιήσει μια τεχνική για να μετρήσει τον μαγνητισμό που εκπέμπουν οι άνθρωποι ευρισκόμενοι κάτω από διαφορετικά συναισθήματα.

Ακόμη θα υπάρχει και μια δεύτερη συμμετοχή καθώς ο Έλληνας επιστήμονας που θα ταξιδέψει φέτος στην Ανταρκτική με το βουλγαρικό πλοίο, είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολείται με την αστροφυσική.

Θα κάνει αστρονομικές παρατηρήσεις και μετρήσεις, εξήγησε ο Κωνσταντινίδης. Ένα άλλο πείραμα θα είναι η χρήση βίντεο που δημιουργήθηκαν ειδικά για να βοηθούν τους ανθρώπους σε απομονωμένο περιβάλλον να αισθάνονται καλύτερα.

Τέλος, χρειάζεται να αναφερθεί ότι για το διάστημα διαμονής στους στην παγωμένη ήπειρο, η ελληνική αποστολή θα μένει σε βουλγαρική βάση.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

8 σχόλια:

  1. Μ.Ελλάδα :Ανελκύεται 2ο αρχαίο ελληνικό πλοίο του 5ου αιώνα π.Χ.
    https://ellinondiktyo.blogspot.com/2024/10/2-5.html
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην 45η θέση η Ελλάδα στον Δείκτη Καινοτομίας για το 2024, κάτω από Τουρκία και Βουλγαρία, και τρεις θέσεις χαμηλότερα από το 2023.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι "έλληνες" δεν πάνε στην Ανταρκτική γιατί... κρυώνουν. Ως γνωστόν οι γυφτοειδείς ρωμιοί - νταγκλαράδες χοροπηδούν συνεχώς στο αγαπημένο τραγούδι τους: "δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα". Στην Ανταρκτική μπορεί να κρυώσουν πολύ και τους μαλώσει η μαμά και η γιαγιά...
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H Tουρκία σχεδιάζει βαλλιστικούς πυραύλους Cenk εμβέλειας έως και 3.000 χιλιόμετρα!
    H Άγκυρα «τρέχει» το πρόγραμμα των πυραύλων Cenk, ενώ εφαρμόζει σχέδιο για την βελτιστοποίηση της εμβέλειάς τους έως και 3.000 χιλιόμετρα, σύμφωνα με εκτιμήσεις του Turan Oguz. Μάλιστα βάσει αυτών των εξοπλισμών, υπάρχει άμεση δυνατότητα της Τουρκίας για ραγδαία αλλαγή της δυναμικής της σε περιφερειακό επίπεδο.
    Επιπρόσθετα μεταξύ άλλων, ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά πως: «Η Τουρκία έχει την ικανότητα να χτυπά στόχους απευθείας με τους βαλλιστικούς πυραύλους της, διασφαλίζοντας ότι περιοχές με αμάχους θα παραμένουν αλώβητες.
    Ο πύραυλος Cenk είναι ζωτικής σημασίας για την ενίσχυση της περιφερειακής ασφάλειας και της στρατηγικής αποτροπής της Τουρκίας.
    Ο πύραυλος Cenk, μαζί με τα υπάρχοντα συστήματα βαλλιστικών πυραύλων τύπου Bora και το Tayfun, έχει τη δυνατότητα να αλλάξει σημαντικά τη δυναμική της περιφερειακής ισχύος, ενώ ενισχύει τη στρατιωτική ικανότητα της Τουρκίας, επιτρέποντάς της να υιοθετήσει μια πιο δυναμική στάση έναντι πιθανών απειλών και να πετύχει τους στρατηγικούς της στόχους».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ

    Μ.Καρυστιανού στη συναυλία για τοo έγκλημα των Τεμπών: “Όλη η Ελλάδα τραγουδά τόσο δυνατά, που σίγουρα ακουγόμαστε στους ουρανούς”.

    Τουρκία: Νέους πόρους εσόδων για την αμυντική βιομηχανία αναζητά η τουρκική κυβέρνηση. Οι Τούρκοι σίγουροι για την αγορά των Eurofighter: «Ο Όλαφ Σολτς δίνει το ”πράσινο” φως στον Ρ.Τ.Ερντογάν».
    Απειλεί η Άγκυρα: «Τα τουρκικά μαχητικά θα μπορούσαν να φτάσουν στην Κύπρο σε 5 λεπτά» λέει ο Τουρκοκύπριος Ε.Τατάρ

    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:
    Κατερίνα Σακελλαροπούλου από την Κρακοβία: “Ο εθνικισμός είναι απειλή για την ειρήνη”.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΤΣΙΠΡΑΣ: "όχι στον εθνικισμό".
    Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ βραβεύτηκε το απόγευμα της Τρίτης (24.9.25) με το βραβείο Ειρήνης «Νίκος Νικηφορίδης» για τη ΠΡΟΔΟΣΙΑ των Πρεσπών. Στην εκδήλωση βρέθηκαν αρκετοί βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Ανάμεσά τους η Όλγα Γεροβασίλη, ο Νίκος Παππάς, η Πόπη Τσαπανίδου, ο Σωκράτης Φάμελλος, o Κώστας Γαβρόγλου, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, o Γιάννης Ραγκούσης, ο Χρήστος Γιαννούλης και η Ρένα Δούρου.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: "ενάντια στον εθνικισμό και την εθνική περιχαράκωση", υπογράμμισε ο Τσίπρας κατά την ομιλία του στη Συνεδρίαση της Επιτροπής της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα Δυτικά Βαλκάνια που πραγματοποιείται στο Βελιγράδι, 10.10.2024.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...