ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

21 Οκτωβρίου 2024

ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Υπουργός Μ.Χρυσοχοΐδης: «Με πιέζει καθημερινά η αμερικανική πρεσβεία ότι πρέπει να βγάλουμε όλοι νέες ταυτότητες. Δέχομαι καθημερινά τηλεφωνήματα από την πρεσβεία και το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών».

 

 

 

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΑΝΘΗΔΩΝ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΓΑΖΑΣ; Γάζα: Ο ΟΗΕ καταδικάζει τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στην Μπέιτ Λάχια – στην αρχαία Ελληνική πόλη Ανθηδών. Την εποχή του Χριστού σε ολόκληρη την Παλαιστίνη, σύμφωνα με τις ιστορικές πηγές ζούσαν 500.000 Ιουδαίοι και 3.000.000. Έλληνες! Μόνο στην πόλη της Καισαρείας – που έχει το σπίτι του σήμερα ο Νετανιάχου - ζούσαν 700.000 Έλληνες και 100.000 Ιουδαίοι.

 

 

 


Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Δευτέρας (21/10/2024), αναφέρθηκε και στις νέες ταυτότητες τονίζοντας πώς «με πιέζει καθημερινά η αμερικανική πρεσβεία ότι πρέπει να τις βγάλουμε όλοι».

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Μας πιέζουν οι Αμερικάνοι, δέχομαι καθημερινά τηλεφωνήματα από την πρεσβεία και το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών να βγάλουμε όλοι οι Έλληνες ταυτότητα, για να μπορούμε να ταξιδεύουμε στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο χωρίς κανένα πρόβλημα ασφάλειας εγγράφου. Έχουμε ένα πολύ καλό διαβατήριο πρέπει να έχουμε και μία καλή ταυτότητα».

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...