ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

30 Αυγούστου 2024

Ο γιος του Τζορτζ Σόρος συζήτησε με τον Ζελένσκι ένα "περιορισμένο" πυρηνικό πόλεμο στην Ευρώπη;





O πρώην αξιωματικός των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Σκοτ Ρίτερ: «Ο Μπάιντεν (δηλ. ο Σόρος), σχεδιάζει ένα "περιορισμένο" πυρηνικό πόλεμο για να κάψει τους λαούς της Ευρώπης»

     

O 38χρονος γιος του Τζορτζ Σόρος με την αρραβωνιαστικιά του, την 47χρονη συνεργάτιδα της Χίλαρι Κλίντον, Χούμα Αμπεντίν και την υπάλληλό του, αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Καμάλα Χάρρις

     

Η ΠΟΛΕΜΟΚΑΠΗΛΗ YΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ CIA ΚΑΜΑΛΑ ΧΑΡΡΙΣ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ENA ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
 


Ο γιος του Τζορτζ Σόρος αναλαμβάνει ρόλο-κλειδί στην Ουκρανία.





Ο Αλεξάντερ Σόρος, γιος του γνωστού επενδυτή Τζορτζ Σόρος και επικεφαλής των Open Society Foundations, πραγματοποίησε επίσκεψη στο γραφείο του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Η συνάντηση αυτή είχε ως κύριο θέμα τις πιθανές επενδύσεις στην Ουκρανία, καθώς και την αποκατάσταση κρίσιμων υποδομών που έχουν πληγεί. 

Η επίσκεψη του Αλεξάντερ Σόρος προκάλεσε το ενδιαφέρον των ρωσικών μέσων ενημέρωσης, τα οποία ανέφεραν ότι οι δύο άνδρες συζήτησαν λεπτομερώς τις συμφωνίες και τα σχέδια που θα μπορούσαν να συμβάλουν στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

Επίσης, στην ατζέντα ήταν και η κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων Ρώσων και πιθανή μεταφορά τους στην Ουκρανία αλλά και η πίεση μέσω κυρώσεων στην Μόσχα.

Όπως μεταδίδουν ρωσικά ΜΜΕ η επίσκεψη έρχεται την ώρα που σύμφωνα με τα αποτελέσματα των κοινών εσωτερικών ελέγχων από τον Μάρτιο τον Ιούλιο του 2024, το ουκρανικό υπουργείο Άμυνας σε συνεργασία με την Ουκρανική Κρατική Τελωνειακή Υπηρεσία εντόπισε σημαντικούς κινδύνους παράνομης χρήσης ανθρωπιστικής βοήθειας αξίας 4,2 εκατομμυρίων δολαρίων.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Δραματική αύξηση των αυτοκτονιών στο Ηνωμένο Βασίλειο.
    Τα ποσοστά αυτοκτονιών στην Αγγλία και την Ουαλία έχουν φθάσει στα υψηλότερα επίπεδα των τελευταίων δύο δεκαετιών, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που έδωσε την Πέμπτη στη δημοσιότητα η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία (ONS). Το ποσοστό αυτοκτονιών για τους άνδρες ανήλθε πέρυσι σε 17,4 θανάτους ανά 100.000 άτομα, σημειώνοντας το υψηλότερο ποσοστό από το 1999. Για τις γυναίκες, ενώ το συνολικό ποσοστό ήταν χαμηλότερο, αυξήθηκε από 5,4 θανάτους ανά 100.000 το 2022 σε 5,7 θανάτους ανά 100.000 το 2023 – πρόκειται για το υψηλότερο ποσοστό για τις γυναίκες εδώ και σχεδόν 30 χρόνια.

    Τα ανησυχητικά στοιχεία αποκαλύπτουν ότι 6.069 αυτοκτονίες καταγράφηκαν στα δύο έθνη το 2023, μια απότομη αύξηση από 5.642 το 2022. Τα στοιχεία του ONS δείχνουν ότι περίπου τα τρία τέταρτα των ανθρώπων που πέθαναν από αυτοκτονία ήταν άνδρες, μια τάση που διατηρείται από τα μέσα της δεκαετίας του 1990. Στην Ουαλία, η κατάσταση φάνηκε πιο σοβαρή, με ποσοστό 14,0 θανάτων ανά 100.000, έναντι 11,2 θανάτων ανά 100.000 στην Αγγλία.
    Πρόκειται για μια πολύ στενάχωρη εξέλιξη με τις αυτοκτονίες να καταγράφονται όλο και πιο συχνά ως αίτιο θανάτου στις περισσότερες χώρες του πλανήτη, με τα βορειότερα κράτη να καταγράφουν τα υψηλότερα ποσοστά. Τα θέματα ψυχικής υγείας που ανακύπτουν στις σύγχρονες κοινωνίες αποτελούν τα βασικά αίτια αυτής της τραγικής εξέλιξης.

    Στην Ελλάδα Η Γραμμή 10306 λειτουργεί δωρεάν και ανώνυμα όλο το 24ωρο. Απευθύνεται σε πολίτες κάθε φύλου και κάθε ηλικίας για οποιοδήποτε θέμα ψυχικής υγείας τους απασχολεί (π.χ. άγχος, οικογενειακά ζητήματα, πένθος, κρίση πανικού).
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...