ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

25 Αυγούστου 2024

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ. 152 σχολεία σε Πελοπόννησο και Κεντρική Μακεδονία δεν θα λειτουργήσουν την νέα σχολική χρονιά λόγω έλλειψης μαθητών


Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΣΤΑΡΜΕΡ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ 12 ΕΠΙΘΕΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΓΩΓΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ C130 ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΜΙΑ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΕΝΩ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ.

 

Ο Ελληνικός λαός αργοπεθαίνει: Ιανουάριος-Ιούλιος 2024. Θάνατοι: 75.870, Γεννήσεις: 39.935. Στα 5 χρόνια διακυβέρνησης της οικογένειας Μητσοτάκη οι Έλληνες μειώθηκαν κατά 300.000 (επιπλέον όσοι αναγκάστηκαν να φύγουν στο εξωτερικό).







Ο Μητσοτάκης, μετά την επίσκεψη στην καμένη Πεντέλη με τα χέρια στις τσέπες, επέστρεψε άνετος και χαλαρός στις διακοπές του.  Απλώς, διέκοψε για μία ημέρα τα μπάνια του και ξαναπήγε στην παραλία. 


Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη μιλά Ελληνικά, Γαλλικά, Αγγλικά και Τούρκικα. 

Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη: 6 πράγματα που δεν ξέρεις για τη σύζυγο του νέου Έλληνα Πρωθυπουργού | Cyprus Times

Πού και γιατί έμαθε τουρκικά η Μαρέβα; Τι ήταν αυτό που την τράβηξε και σπούδασε την τουρκική γλώσσα; Η μουσικότητα, η τουρκική κουλτούρα, τι ακριβώς την παρακίνησε; Γιατί π.χ. δεν επέλεξε να μάθει ιταλικά, ισπανικά, ρώσικα; Γιατί δεν γνωρίζει καν Πολωνικά; 




 Στις 11 Σεπτεμβρίου ανοίγουν τα σχολεία σε όλη την χώρα, αλλά 152 από αυτά, σε Πελοπόννησο και Κεντρική Μακεδονία, θα παραμείνουν κλειστά. Οι κυριότεροι λόγοι είναι η έλλειψη μαθητών και η ακαταλληλότητα των κτηρίων.

Κλειστά σχολεία στην Πελοπόννησο:

Συγκεκριμένα, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου αναστέλλεται η λειτουργία 34 σχολείων, εκ των οποίων 21 Νηπιαγωγεία και 13 Δημοτικά, συμπεριλαμβανομένων δύο ειδικών σχολείων.


 

Κλειστά σχολεία στη Κεντρική Μακεδονία:

118 σχολεία, 36 Δημοτικά και 82 Νηπιαγωγεία δεν θα λειτουργήσουν σε πολλές περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...