ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

18 Αυγούστου 2024

Η κυβέρνηση του (παντρεμένου με εβραία) Κιρ Στάρμερ προωθεί με νόμο την ομοφυλοφιλία στα σχολεία. Οι δάσκαλοι θα έχουν νομική υποχρέωση να καταδίδουν στην αστυνομία οποιοδήποτε μαθητή σχολείου ή γυμνασίου υποψιάζονται για «ακραίο μισογυνισμό». Αν ένας μαθητής σχολείου ή Γυμνασίου εκδηλωθεί φανερά υπέρ του ανδρικού φύλου, θα καταγράφεται ως «ύποπτος για τρομοκρατία» με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

 


Η ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΣΑΓΕΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ. ΜΕΘΟΔΙΚΗ ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΣΟΣΙΑΛΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA, ΤΗΣ (ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ) ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ RAND. ΣΕ ΟΛEΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΧΤΙΖΟΥΝ ΝΕΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ. ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ TA ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΟΥΝ...





Το κυβερνών κόμμα των Εργατικών του (παντρεμένου με εβραία) Κιρ Στάρμερ, βρήκε νέο «εχθρό» στην προσπάθεια του να εγκαθιδρύσει στην κοινωνική πραγματικότητα ως φυσιολογικές τις σεξουαλικές αποκλίσεις των ομοφυλόφιλων ατόμων: τους ανήλικους μαθητές στα σχολεία.

Σαν προσωπικότητα και πολιτικός ο Κιρ Στάρμερ είναι τόσο ανόητος ώστε αν δεν παντρευόταν εβραία δεν θα τον γνώριζαν ούτε οι γείτονες.  Ο Στάρμερ έπεσε στην αντίληψη του Ρότσιλντ και της  μυστικής στοάς Φόκους  για πρωθυπουργός, όταν είχε εξαντληθεί ο κατάλογος των μουσουλμάνων, νέγρων και ινδουιστών, οι οποίοι είχαν απογοητεύσει τα αφεντικά. Κάπου εκεί πρόβαλε ο Στάρμερ, ο οποίος διέθετε το σπουδαιότερο προσόν: είχε παντρευτεί εβραία που είχε ήδη δύο εβραιόπουλα. Η ευφυΐα δεν είναι το ζητούμενο για την πρωθυπουργία.

Οι δάσκαλοι θα έχουν νομική υποχρέωση να καταδίδουν στην αστυνομία και στους αρμόδιους φορείς του κυβερνητικού προγράμματος κατά της τρομοκρατίας, οποιοδήποτε μαθητή υποψιάζονται για «ακραίο μισογυνισμό». Αν ένας μαθητής σχολείου ή Γυμνασίου εκδηλωθεί φανερά υπέρ του κλασικού ανδρικού lifestyle και των αντίστοιχων ρόλων που περιλαμβάνει το ανδρικό φύλο, θα καταγράφεται ως «ύποπτος για τρομοκρατία» με ό,τι αυτό συνεπάγεται. 

Σύμφωνα με την Υβέτ Κούπερ, υπουργό Εσωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου, η κυβέρνηση πρόκειται να «αναθεωρήσει τη στρατηγική για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας με στόχο την καλύτερη διαχείριση της βίας κατά γυναικών και κοριτσιών, καθώς και την εξέταση νέων ιδεολογιών».

Η κυβέρνηση Στάρμερ έχει επιδοθεί πλήρως στο «κυνήγι φαντασμάτων» για να υποστηρίξει ανοιχτά πλέον και με κατασταλτικούς νόμους, την προώθηση της ομοφυλοφιλίας, εφόσον πλήττει τη διάδοση των κλασσικών ανδρικών ρόλων.

Θα είναι ενδιαφέρον πώς και σε τι βαθμό θα εφαρμοστεί αυτό, καθώς και το αν θα επιφέρει αντιδράσεις στους Βρετανούς, οι οποίοι ήδη αντιμετωπίζουν τεράστιες κοινωνικές αναταραχές.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ



1 σχόλιο:

  1. Μάντσεστερ: 22χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι και σκότωσε μία γυναίκα – Τραυμάτισε άλλα 2 άτομα.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...