ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

19 Ιουνίου 2024

ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ: «ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΥΠΟΘΑΛΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ. Διόρισες 8 μέλη της Εξεταστικής των Τεμπών με μια θέση στην κυβέρνηση. Τα αίσχη που έχεις διαπράξει, με κυρίαρχο αυτό της εξύβρισης των νεκρών μας, έχει πυροδοτήσει την οργή στην καρδιά κάθε Ελληνίδας, κάθε Έλληνα».

 

Οι Ισραηλινοί επιδιώκουν την αύξηση των πυρηνικών τους κεφαλών. Ισραήλ: Αναβαθμίζεται ο πυρηνικός αντιδραστήρας της Dimona – Θα παράγει πλουτώνιο σε ισραηλινό έδαφος για πρώτη φορά. ΤΕΛΙΚΑ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (-και χωρίς αντιπυρηνικά καταφύγια, το ελληνικό σκορποχώρι για εξόντωση).

 

«Είμαι 34 ετών και κάθε μέρα ξυπνάω σε μία Ευρωπαϊκή Ένωση που είναι ψηφιακή αποικία των Η.Π.Α., οικονομική αποικία της Κίνας, δημογραφική αποικία της Αφρικής και μετατρέπεται σε θρησκευτική και πολιτική αποικία του Ισλάμ.» - Μαριόν Λεπέν

 

                                     

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ 57 ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΥΣΗ Μαρία Καρυστιανού, με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρθηκε στον ανασχηματισμό που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τονίζοντας πως «αποδείξατε τη φθηνή σας αξία και τη φτωχή αντιληπτικότητά σας».

Η πρόεδρος του συλλόγου συγγενών θυμάτων των Τεμπών κάνει λόγο για «σπασμωδικές κινήσεις εντυπωσιασμού» των όσων «δουλικά ανταποκρίθηκαν κάτω από εντολές σας στο “μπάζωμα” της αλήθειας των Τεμπών».

Η ανάρτησή της:

«Οι άνθρωποι που παύουν να είναι άνθρωποι

Όχι ένα, όχι δύο, όχι τρία, οκτώ μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής των Τεμπών αριθμεί το υπουργικό συμβούλιο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται εκ του αποτελέσματος ότι αποφάσισε να επιβραβεύσει τα μέλη της Εξεταστικής με μια θέση στην κυβέρνηση.

Στηρίζεται και επιβραβεύεται η διαφθορά μετά βαΐων και κλάδων! Όμως @kyriakosMetsot2 τα αίσχη που έχετε διαπράξει, με κυρίαρχο αυτό της εξύβρισης των νεκρών μας, έχει πυροδοτήσει την οργή στην καρδιά κάθε Ελληνίδας, κάθε Έλληνα.

Νομίζετε με το να υποθάλπετε τη διαφθορά, καταφέρνετε να επιδεικνύετε δύναμη… Απαρχής του κόσμου η αληθινή δύναμη είχε πρόσωπο αγάπης και όχι εξουσίας.

Όλες οι σπασμωδικές κινήσεις εντυπωσιασμού που αφορούν στην υπουργοποίηση των όσων δουλικά ανταποκρίθηκαν κάτω από εντολές σας στο «μπάζωμα» της αλήθειας των Τεμπών, είναι, πέρα για πέρα, η απόδειξη της φθηνής σας αξίας και της φτωχής αντιληπτικότητας σας σε ότι αφορά το ιδανικό των ανθρώπων που γεννήθηκαν και ζουν σε αυτή τη χώρα.

Σε ότι αφορά εμάς, που κλαίμε τα καμένα παιδιά μας, αποτελεί ακόμη μια επιβεβαίωση ότι εργαζόμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση, αυτή της αδιαπραγμάτευτης ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ της απόλυτα εναρμονισμένης με την ΗΘΙΚΗ…».


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...