ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

06 Ιουνίου 2024

ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ «ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ» ΣΤΟ 2,9% ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ

 
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ. Έλληνες εφοπλιστές: «ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΠΥΡΗΝΟΚΙΝΗΤΑ ΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΕΟΥΣ, ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ, ΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΕΣ. Το μόνο καύσιμο με μηδενικές εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου είναι η πυρηνική ενέργεια». Ναυπηγεία της Ιαπωνίας και της Κορέας και κορυφαίοι νηογνώμονες, μεταξύ των οποίων είναι η Lloyd's Register, η Bureau Veritas και η RINA εργάζονται για την ανάπτυξη πυρηνοκίνητων πλοίων.

 


Ο Μπελέρης και ο Κασιδιάρης – Γιατί η Ελλάδα είναι μια Ουκρανική δημοκρατία της Μεσογείου με σάπια δικαιοσύνη Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα στον κόσμο που κατασκεύασε νόμο για ένα άνθρωπο τον Κασιδιάρη… αυτά ούτε στην Σενεγάλη.

Η αλβανική δημοκρατία της Ελλάδος χέρι χέρι  με την σαπισμένη δικαιοσύνη έχουν καταδικάσει στο πυρ το εξώτερον τον Κασιδιάρη…


https://mail.bankingnews.gr/politiki/articles/741657/kasidiaris-sok-sto-maksimou-me-patriotes-sxedio-anasxesis-sto-2-9-giati-bainoun-stin-evrovouli

Οι δημοσκόποι προειδοποιούν την κυβέρνηση ότι οι Πατριώτες καταγράφουν ραγδαία άνοδο και μπαίνουν στην Ευρωβουλή.
"H παρέμβαση του Γιώτη Χαράλαμπου στο REAL fm, η μόνη παρουσία του σε μεγάλο ραδιοφωνικό σταθμό, κόπηκε βιαίως στον αέρα επιβεβαιώνοντας τον κυβερνητικό αποκλεισμό των Πατριωτών.
Στις 9 Ιουνίου κάθε ψήφος είναι απαραίτητη και θα κρίνει το τελικό αποτέλεσμα.
Τις μέρες που απομένουν πρέπει όλοι να δώσουμε τον καλύτερό μας  εαυτό, να διαδώσουμε παντού αυτό το μήνυμα και να σπάσουμε τη συνωμοσία σιωπής του συστήματος", ενημέρωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης μέσα από τον δίαυλο του Youtube.


Ποιος είναι ο Χαράλαμπος Γιώτης

Ο Αντισυνταγματάρχης Γιώτης Χαράλαμπος βρίσκεται πάνω από μια δεκαετία στο πλευρό του Ηλία Κασιδιάρη και είναι ένας εκ των στενότερων συνεργατών του.
Έχει αποφοιτήσει από την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, και κατά την διάρκεια της στρατιωτικής του καριέρας υπηρέτησε σε παραμεθόρια νησιά του Αιγαίου, στον Έβρο, στην Κεντρική Μακεδονία και στην Κύπρο, όπου ίδρυσε την 194 ΜΕΑ/ΑΠ, μία από τις δύο Αντιαεροπορικές μονάδες του νησιού.
Μετά την αποστρατεία του έκανε περαιτέρω σπουδές στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων και στη διαχείριση ανθρωπίνου δυναμικού.
Έχει συνεργαστεί με πολύ μεγάλες ανώνυμες εταιρείες στον τομέα της αναδιοργάνωσης και έχει διατελέσει επί σειρά ετών Διευθυντής Προσωπικού και Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής.
Βρίσκεται για διάστημα πολλών ετών στο πλευρό του Ηλία Κασιδιάρη, και μετά την άδικη φυλάκισή του τελευταίου, ήταν από τους ανθρώπους που έτρεξε όσο ελάχιστοι για την απρόσκοπτη και επιτυχή λειτουργία του Εθνικού Κόμματος Έλληνες.
Παράλληλα έχει σημαντική εμπειρία στα κοινά, αφού από το 2019 συμμετείχε στα συμβούλια της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, ως επικεφαλής της παράταξης “Ελληνική Αυγή για τη Στερεά Ελλάδα”, ενώ από το 2024 συμμετέχει στα συμβούλια του Δήμου Αθηναίων ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης Ελεύθεροι Αθηναίοι, την οποία ίδρυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης, τον οποίο και αντικαθιστά από τη στιγμή που τέθηκε σε αργία.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...