ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

10 Ιουνίου 2024

ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΙΣ «ΕΚΛΟΓΕΣ» ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2023 ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΝ 2.115.322 ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ, (ΤΟ 21% ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Ή ΤΟ 40,56% ΤΩΝ ΨΗΦΙΣΑΝΤΩΝ). ΤΗΝ 9η ΙΟΥΝΙΟΥ 2024 ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ, 1.125.692 ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ (ΤΟ 12% ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Ή ΤΟ 28,31% ΤΩΝ ΨΗΦΙΣΑΝΤΩΝ). ΜΟΝΟ 1.125.692 ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

 ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;

 
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ:  "ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΜΟΥ (ΤΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ)".

    Η οικογένεια Μητσοτάκη έχασε 1.000.000 ψήφους στις χθεσινές Ευρωεκλογές και σχεδόν την μισή εκλογική της δύναμη εάν τα αποτελέσματα συγκριθούν με αυτά των εθνικών εκλογών του Ιουνίου του 2023.

Συγκεκριμένα στις εθνικές εκλογές του Ιουνίου του 2023 η οικογένεια Μητσοτάκη είχε αποσπάσει το ποσοστό του 40,56%, το οποίο μεταφράζονται σε 2.115.322 ψήφους.

Χθες η οικογένεια Μητσοτάκη περιορίστηκε στο ποσοστό του 28,31%, το οποίο ισοδυναμεί με 1.125.602 ψήφους.

Η καθίζηση είναι τρομακτική για τη οικογένεια Μητσοτάκη όσο κι αν προσπαθούν να την αποδώσουν στην «χαλαρότητα» και στην θερινή ραστώνη.

 

Καταρχήν ο ίδιος ο αρχηγός της οικογένειας επωμίζεται την ήττα γιατί είναι αυτός ο οποίος όρισε τις Ευρωεκλογές ως κρίσιμες για την πολιτική σταθερότητα της χώρας και άρα αφού οι ψηφοφόροι απείχαν δεν άκουσαν το «μήνυμα» του.

Έτσι είναι, δεν γίνεται όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα να ορίζονται οι ευρωεκλογές ως «κρίσιμες» και μετά όταν το αποτέλεσμα δεν είναι άριστο να χαρακτηρίζονται «χαλαρές».

Δεύτερη αποτυχία του κρίνεται και το γεγονός ότι ο ίδιος έθεσε ως όριο επιτυχίας το 33%, κάτι το οποίο όχι μόνο δεν συνέβη, αλλά το αποτέλεσμα ήταν τελικά πέντε μονάδες κάτω από το επιθυμητό!

Συνεπώς οι Ευρωεκλογές ούτε «χαλαρές» ήταν και τα αποτελέσματα που προέκυψαν αποτελούν προσωπική αποτυχία του πρωθυπουργού.

Αφού λοιπόν 1 εκατομμύριο άνθρωποι που τον ψήφισαν μόλις πριν ένα χρόνο, επέλεξαν να αγνοήσουν την δική του παράκληση να πάνε να το ψηφίσουν για άλλη μια φορά αυτό σημαίνει ότι είναι έτοιμοι να ψηφίσουν κάπου αλλού εάν τους παρουσιαστεί σοβαρή εναλλακτική πρόταση.

Χθες στις δηλώσεις τους τα στελέχη της οικογένειας έκαναν πως δεν κατάλαβαν το μέγεθος της ήττας αλλά στην πραγματικότητα ξέρουν πολύ καλά τι έχει συμβεί.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

2 σχόλια:


 1. ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡΣ

  Κανένας γκάνγκστερ δεν επιτέθηκε ποτέ σε κανένα φτωχό. Οι επιθέσεις τους γίνονται όπου τους γυαλίσει ή μυριστούνε πως υπάρχει πλούτος.

  Οι παραδοσιακοί γκάνγκστερς της Αμερικής,Λουτσιάνο, Αλ Καπόνε, Ντίλιγκερ αλλά και αρκετοί άλλοι τότε, τρωγόντουσαν μεταξύ τους για το ποιός θα έχει υπό τον έλεγχό του τα κυκλώματα της πορνείας και των ναρκωτικών.

  Το 1920 μετά από πιέσεις θρησκευτικών Προτεσταντικών οργανώσεων του Νότου που είναι κατά των απολαύσεων της ζωής, πίεσαν τους πολιτικούς τους να απαγορεύσουν την πώληση του αλκοόλ και όπως πάντα γίνεται το δικό τους με τις διασυνδέσεις που έχουν παντού.

  Οι Ιταλοί μαφιόζοι γκάνγκστερς αρπάξανε την ευκαιρία κατά την περίοδο της ποτοαπαγόρευσης και άρχισε η παράνομη διακίνηση ουίσκι και άλλων ποτών που τους απέφερε τεράστια κέρδη.

  Όμως η απληστία φέρνει και διχόνοια και άρχισε όπως είπαμε και πιο πάνω η φαγωμάρα μεταξύ τους.


  Τα πολυβόλα και τα περίστροφα, παίρνανε φωτιά και οι δολοφονίες ήταν καθημερινό φαινόμενο στην Αμερικανική Ήπειρο. Τα χρόνια πέρασαν, οι πρακτικές όμως έμειναν οι ίδιες όπως έμεινε η αλαζονεία και η απληστία.

  Έτσι μετά τη λήξη της ποτοαπαγόρευσης από τον Φραγκλίνο Ρούσβελτ το 1933, οι γκάνγκστερς άλλαξαν τροπάρι εθνικότητα και ενδιαφέροντα.

  Οι Αμερικανοεβραίοι πλέον γκάνγκστερς βρήκαν πως ο μεγάλος πλούτος δεν βγαίνει μόνο από την πορνεία και τα ναρκωτικά, αλλά από τις τράπεζες και τα πετρέλαια. Και για να μη τρώγονται μεταξύ τους, οι οικογένεια Ρότσιλντ πήρε τις τράπεζες και οι Ροκφέλερ τα πετρέλαια.

  Εκτός από τα δικά τους πετρέλαια που υπάρχουνε στο Τέξας, θέλουνε και τα πετρέλαια όλου του υπόλοιπου κόσμου και επειδή κανένας δε δίνει αυτό που του ανήκει, οι νεογκάνγκστερς το αρπάζουνε με το έτσι θέλω, είτε με στρατιωτικές επεμβάσεις είτε με οικονομικούς δολοφόνους που στέλνουν στις δύσμοιρες πετρελαιοπαραγωγές χώρες να τις χρεοκοπήσουν, να τις αιματοκυλήσουν και τελικά να τις κάνουν υποχείριά τους.

  Απτά και πρόσφατα παραδείγματα, ο πράκτοράς τους στο Αφγανιστάν Μπίν Λάντεν για να κάνει ζημιά στους Ρώσους μέσω των Τσετσένων για τα πετρέλαια του Καυκάσου και ο Σαντάμ Χουσεΐν που υποδαυλίστηκε και ενισχύθηκε για να κάνει πόλεμο με τους Ιρανούς, πάλι για τα πετρέλαια, είδαμε τι τέλος είχαν.

  Αμ ο Καντάφι; Τι ήθελε ο άνθρωπος να πουλάει το πετρέλαιό του σε ευρώ; Τον έφαγε τον φουκαρά το πετροδόλαρο.

  Τον Καραμανλή όμως δεν πρέπει να τον ξεχάσουμε που ήθελε να υπογράψει τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολης. Η υπογραφή αυτή θα έκανε ζημιά στις εγκαταστάσεις διακίνησης που έχει φτιάξει στα Σκόπια ο Ντικ Τσένι.

  Κανείς δεν επιτρέπεται να τα βάζει γενικώς με την υπερδύναμη και ειδικώς με τις οικογένειες των γκάνγκστερς της Αμερικής.

  Μετά τον ευρωπαϊκό Νότο που φτωχοποίησαν όταν βγήκε η βρώμα πως υπάρχουν πετρέλαια, ήρθε η ώρα της Ουκρανίας να πάθει ό,τι πάθαμε εμείς το 1946 που μας βάλανε να φαγωθούμε μεταξύ μας. Διαίρει και βασίλευε!

  "ζήτησον παρ εμού, και θέλω σοι δώσει τα έθνη κληρονομίαν σου και ιδιοκτησία σου τα πέρατα της γης, θέλεις ποιμάνει αυτούς εν ράβδω σιδηρά ως σκεύος κεραμέως θέλεις συντρίψει αυτούς.

  (Αγ. Γρ. Ψαλμοί β΄8-9)

  Θεόφιλος Αιγινήτης Ζωγράφος - Συγγραφέας
  Πηγή
  logioshermes

  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πολιτικός επιστήμονας Λ.Κουσούλης στο MEGA: «Ο Μητσοτάκης έπρεπε να πει με γενναιότητα ότι αποδοκιμάστηκε, πρέπει να προκηρύξει πρόωρες εθνικές εκλογές…»
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...