ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

31 Οκτωβρίου 2023

Νετανιάχου: «Και οι Αγγλοαμερικανοί βομβάρδιζαν νοσοκομεία το 1945» λέει για τον θάνατο αμάχων στη Γάζα. Ο ΟΥΙΝΣΤΟΝ ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΠΙΕΖΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΝ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΤΟ 1947

 



Το 1990 ο David Irving  έφερε στο φως μία δήλωση του Winston Churchill:  

«Δεν θέλω  καμία υπόδειξη για το πώς μπορεί να καταστραφούν σημαντικοί στρατιωτικοί στόχοι κοντά στην Δρέσδη. Θέλω συμβουλές για το πώς μπορούμε να ψήσουμε ζωντανούς τους 600.000 πρόσφυγες που κατέφυγαν από το Βρότσλαβ  στην Δρέσδη!»




ΚΙΝΑ: «Οι ΗΠΑ είναι εθισμένες στον πόλεμο. Η ιστορία των ΗΠΑ είναι 240 ετών, αλλά οι ΗΠΑ πέρασαν μόνο 16 χρόνια χωρίς να διεξάγουν πολέμους». Ρωσία-Κίνα κατά ΗΠΑ: «Εσείς και οι δορυφόροι σας ευθύνεστε για τις σφαγές Παλαιστινίων στη Γάζα»…

 

Ο ΟΥΙΝΣΤΟΝ ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΠΙΕΖΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΝ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΤΟ 1947

 

ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΚΑΙ Ο ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΑΝ ΣΤΟΝ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ;



Αμερικανικά στρατηγικά (δηλαδή φορτωμένα με ατομικές βόμβες) βομβαρδιστικά Β-52 έρχονται στην κατεχόμενη Ευρώπη. Ο Πειραιάς, η Θεσσαλονίκη, η Δρέσδη, η Χιροσίμα και το Ναγκασάκι θα είναι μικροδοκιμές μπροστά σ’αυτά που θα πάθουν οι ευρωπαϊκές πόλεις από τους νέους Τσώρτσιλ, Ρούσβελτ και Τρούμαν.

 



Η αγγλοαμερικανική κοσμοθεώρηση, των 300 προτεσταντικών μεσσιανικών χιλιαστικών αιρέσεων και του χριστιανοσιωνισμού του εκδικητή Ιεχωβά, έτσι θέλει να μετατρέψει όλη την γη.  


Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου σε συνέντευξή του συνέκρινε εαυτόν και τον πόλεμο του Ισραήλ με τη Χαμάς με τους Συμμάχους και την αντίδρασή τους στους Ναζί κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
«Παρά τις απώλειες στις τάξεις των αμάχων, κανένας δεν είπε στους Συμμάχους μην εξαλείψετε τον ναζισμό», ανέφερε ο Νετανιάχου. Δημοσιογράφος του είχε θέσει το ερώτημα αν το Ισραήλ επιβάλλει συλλογική τιμωρία στους κατοίκους της Λωρίδας της Γάζας και η απάντηση ήταν η σύγκριση με τους Συμμάχους και τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

 


Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ αναφέρθηκε στην απάντησή του σε βομβαρδισμό της RAF στην Κοπεγχάγη που έπληξε κατά λάθος σχολείο καθώς πλησίαζε το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, την 21η Μαρτίου 1945, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 125 άμαχοι, ανάμεσά τους 86 παιδιά και 18 ενήλικοι μέσα στο εκπαιδευτικό ίδρυμα.
«Το 1944, η RAF βομβάρδισε το αρχηγείο της Γκεστάπο στην Κοπεγχάγη — απόλυτα νόμιμο στόχο. Όμως οι Βρετανοί πιλότοι αστόχησαν κι αντί για το αρχηγείο της Γκεστάπο πέτυχαν νοσοκομείο Παίδων σε μικρή απόσταση και νομίζω 84 παιδιά κάηκαν ζωντανά. Αυτό δεν ήταν έγκλημα πολέμου», είπε.
«Δεν ήταν κάτι για το οποίο θα μπορούσες να κατηγορήσεις τη Βρετανία. Ήταν νόμιμη πολεμική ενέργεια, με τραγικές συνέπειες, όπως ενίοτε έχουν τέτοιες νόμιμες ενέργειες».
Οι Σύμμαχοι μολαταύτα συνέχισαν τον πόλεμο μέχρι τέλους, παρά τις τραγικές συνέπειες, διότι γνώριζαν πως κρινόταν το μέλλον του πολιτισμού κι ολόκληρης της ανθρωπότητας και «λοιπόν, σας λέω τώρα πως κρίνεται το μέλλον του πολιτισμού μας», είπε ο Νετανιάχου.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Αμερικανικά βομβαρδιστικά B-1B προσγειώθηκαν στην αεροπορική βάση Ιντσιρλίκ στην Τουρκία για να βομβαρδίσουν όλο τον κόσμο.
    Η αεροπορική βάση του Ιντσιρλίκ εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα: Σύμφωνα με την ανακοίνωση, αμερικανικά βομβαρδιστικά B-1B προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο με σκοπό την εκπαίδευση και τον ανεφοδιασμό.
    Τα αεροσκάφη B-1B Lancer της Αεροπορίας των ΗΠΑ προέρχονται από την βάση Dyess Air Force του Τέξας, και αναπτύχθηκαν στη βάση RAF Fairford στο Ηνωμένο Βασίλειο ως τμήμα της Bomber Task Force 24-1.
    Ειδικότερα, τα δύο στρατηγικά βομβαρδιστικά τύπου B-1B πραγματοποίησαν για πρώτη φορά «hot-pit» ανεφοδιασμό, δηλαδή προσγειώθηκαν στην αεροπορική βάση του Ιντσιρλίκ και ανεφοδιάστηκαν από τα πληρώματα εδάφους δίχως να σταματήσει η λειτουργία των κινητήρων.
    Πρόκειται για μια εκπαιδευτική δραστηριότητα που έχει ως στόχο την εξοικείωση των συμμαχικών δυνάμεων με δύσκολες επιχειρησιακές συνθήκες που απαιτούν τον γρήγορο ανεφοδιασμό και επανεξοπλισμό πολεμικών αεροσκαφών σε προκεχωρημένες στρατιωτικές βάσεις κοντά σε εμπόλεμες περιοχές.
    Στη συνέχεια τα δύο αμερικανικά B-1B μετά τον δίωρο «hot-pit» ανεφοδιασμό απογειώθηκαν και πραγματοποίησαν συνεκπαίδευση με τουρκικά αεροσκάφη εναέριου ανεφοδιασμού τύπου KC-135R και με μαχητικά αεροσκάφη τύπου F-16.
    Οι Αμερικανοί έκαναν πρόβα μαζικού βομβαρδισμού ιρανικών και φιλοιρανικών θέσεων στην Μέση Ανατολή.
    Αυτό το αξιοσημείωτο γεγονός σηματοδοτεί τον πρώτο ανεφοδιασμό B-1B hot-pit στην Τουρκία.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...