ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

26 Οκτωβρίου 2023

Το Πακιστάν ανακοίνωσε πως απελαύνει όλους τους παράνομους αλλοδαπούς. Δεν θα τους επιτραπεί να παραμείνουν στη χώρα πέραν της 1ης Νοεμβρίου 2023. Ο Μητσοτάκης και ο Καιρίδης εκδήλωσαν ενδιαφέρον να τους φέρουν στην Ελλάδα για να τσακίσουν τους νατιβιστές.

 



Νέες εκδόσεις «ειδικών διαμορφώσεων» του πυραύλου Tayfun ετοιμάζει η τουρκική βιομηχανία. Ήδη σε μαζική παραγωγή για τον τουρκικό στρατό. Η τουρκική αμυντική βιομηχανία προσφέρει στον Ερντογάν προηγμένη πυραυλική τεχνολογία για αποτελεσματικό πλήγμα σε βάθος στην Ελλάδα (deep attack and deep strike capability).







Ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών του Πακιστάν, Σαρφράζ Μπούγκτι, ανακοίνωσε πως οριστικοποιήθηκε σχέδιο για την απέλαση όλων των παράνομων αλλοδαπών, συμπεριλαμβανομένων εκατοντάδων χιλιάδων Αφγανών, καθώς πλησιάζει η προθεσμία της 1ης Νοεμβρίου.

 

«Είναι ένας στόχος-πρόκληση», σημείωσε ο Σαρφράζ Μπούγκτι σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Ισλαμαμπάντ, προσθέτοντας ότι το Πακιστάν είναι αποφασισμένο να απομακρύνει όλους τους παράνομους αλλοδαπούς.

Η επεξεργασία των υποθέσεων των παράνομων αλλοδαπών, πολλοί από τους οποίους ζουν στο Πακιστάν για χρόνια, θα γίνει σε προσωρινά κέντρα που συστάθηκαν από την κυβέρνηση, ενώ αυτοί που εγκαταλείπουν οικειοθελώς θα βοηθηθούν να φύγουν από το Πακιστάν.

Το Ισλαμαμπάντ ανακοίνωσε αυτόν τον μήνα την απομάκρυνση των παράνομων αλλοδαπών, σημειώνοντας ότι δεν θα τους επιτραπεί να παραμείνουν στη χώρα πέραν της 1ης Νοεμβρίου.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Ιταλία: Κάτοικοι στη Νάπολη εντόπισαν και ξυλοφόρτωσαν παράνομους μετανάστες που είχαν παρενοχλήσει γυναίκες.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...