ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

30 Ιουλίου 2024

Η δικηγόρος του Κασιδιάρη Βάσω Πανταζή: "Η ΚΛΑΠΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, για την κατοχή μιας νόμιμης καραμπίνας, για την οποία είχε αθωωθεί αμετάκλητα".

 




Πρώην αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωάννης Παπανικολάου: «ΓΙΑ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣΧΕΣΙΤΕΣ, ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΚΕΡΑΙΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ».




ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΟΛΕΜΟΥ, Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ. Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΔΕΧΘΕΙ ΤΟ 2007 «ΔΩΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΗΜΕΝΣ». Ούτε πήγε το χρέος της χώρας του στο 200%, ούτε το κόμμα του χρωστάει 500 εκατομμύρια ευρώ σε τραπεζίτες, ούτε παρακολουθούσε όλο τον κόσμο, τους υπουργούς του, τους στρατηγούς του και τους δικαστές του, ούτε και εξαγόρασε όλα τα ΜΜΕ με πέτσινα χρήματα. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΚΛΑΠΑ ΚΑΙ Η ΑΔΕΙΛΙΝΗ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΜΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟΝ…ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.




Έντιμοι εισαγγελείς στην Ιαπωνία κυνηγούν τους διεφθαρμένους πολιτικούς. Έφοδοι στα γραφεία του κυβερνώντος (!) κόμματος. Τα ελληνικά κόμματα χρωστούν δισεκατομμύρια σε τοκογλύφους. ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ Η ΚΛΑΠΑ ΚΑΙ Η ΑΔΕΙΛΙΝΗ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΜΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟΝ…ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΚΩΜΙΚΟ ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

 


ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΖΑΝΕΡΙΚΟΥ: «Ο ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΜΕΤΑ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΕ ΜIΣΘΟ 20.000 ΕΥΡΩ». ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ; Στην Ιταλία έχουνε την μαφία και στην Ελλάδα την κυβέρνηση. Σε άλλες χώρες θα είχαν ήδη καεί πόλεις από τα επεισόδια και τις διαδηλώσεις.


ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΠΟΛΥΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ Ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΡΚΟΖΙ γιατί: συνομίλησε ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ (!) με δικαστές και για διαφθορά, κατάχρηση εξουσίας, αθέμιτη άσκηση επιρροής, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΗΓΑΓΕ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΕΣ. Με τέτοιες κατηγορίες οι έλληνες πολιτικοί της μπανανίας και οι συνομιλητές τους δικαστές και εισαγγελείς – π.χ. Ντογιάκος, Κλάπα, Λεπενιώτη, Τζανερίκος - θα έπρεπε να βρίσκονται όλοι στην φυλακή. ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΟ ΣΑΡΚΟΖΙ.

 

Μ.Καρυστιανού: «Πήγα στον Άρειο Πάγο να δώσω στοιχεία για το έγκλημα του Μητσοτάκη στα Τέμπη που σκοτώθηκε η κόρη μου και η διορισμένη από τον Μητσοτάκη εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη μου είπε να πάω στην Εκκλησία να με βοηθήσει»






















Την πατρίδα μας κυβερνάει σήμερα ένας  βρωμερός, διεφθαρμένος και διαπλεκόμενος εσμός πρακτόρων πολιτικών, ολιγαρχών εμπόρων κοκαΐνης, εξαγορασμένων κολαούζων δημοσιογράφων και, δυστυχώς,  ομοφυλόφιλων αριστερών δικαστών της κοκαΐνης. Όλοι αυτοί μαζί αρμέγουν τον Ελληνικό λαό, ο οποίος παρέλυσε και δεν μπορεί να αντιδράσει.

Ο Ελληνικός λαός εξαφανίζεται από το προσκήνιο της Ιστορίας.  Το 2100, σύμφωνα με το απαισιόδοξο σενάριο του ΟΗΕ,  η μονίμως χρεοκοπημένη Ελλάδα θα κατοικείται από 2.300.000 υπερήλικους δυστυχισμένους γέροντες, που θα παίρνουν συντάξεις - ελεημοσύνη από την Ευρώπη, για να φροντίζουν τα μνήματα στα κοιμητήρια.  Όπως όλοι ξέρουμε η επιβίωση του είδους βρίσκεται στους αριθμούς.  Ακόμη και οι ισλαμιστές λαθρομετανάστες θα εγκαταλείψουν μια χώρα που δεν δημιουργεί πλούτο, δεν παράγει τίποτε.

Αυτή την πατρίδα θα αφήσουμε στα παιδιά μας;



ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...