ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

27 Ιουλίου 2024

Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ. Δήλωσε : «Εάν δολοφονηθώ από το Ιράν, ελπίζω η Αμερική να το εξαφανίσει». Ο ΤΡΑΜΠ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ. Η ΜΟΣΑΝΤ ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΗΠΑ - ΙΡΑΝ. Πολύ εύκολα η Μοσάντ θα "'αποδείξει" ότι οι δολοφόνοι του Τραμπ είναι Ιρανοί. Ο Τραμπ έσκαψε ο ίδιος τον τάφο του με την απερίσκεπτη γλώσσα του. Έπαιξε το κεφάλι του κορώνα - γράμματα. Δεν διδάχτηκε τίποτε από τον θάνατο του Κένεντυ.

 


Η Κίνα αποθηκεύει τεράστιες ποσότητες σιτηρών, πετρελαίου και μετάλλων. Κατασκευάζει τεράστιες αποθήκες και δεξαμενές. Δημιουργεί «στρατηγικά» αποθέματα σιτηρών και ορυκτών και σε μία εποχή που οι πρώτες ύλες είναι ακριβές. Εισάγει ακατάπαυστα γαλακτομικά, σιτηρά, κρέας, πετρέλαιο φυσικό αέριο και μέταλλα. ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ. Μόνο η χαζοχαρούμενη μαφιόζικη κληρονομική μπανανία δεν καταλαβαίνει ότι κάτι πολύ κακό έρχεται



Εβραίοι ιστορικοί αναφέρονται τελευταία στον δολοφονηθέντα αμερικανό πρόεδρο Κένεντυ σημειώνοντας ότι ήταν κάθετα αντίθετος με την απόκτηση ατομικών όπλων από το Ισραήλ και αν ζούσε δεν θα είχε επιτρέψει ποτέ στο Ισραήλ να κατασκευάσει ατομική βόμβα.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ Ζ.Π.  Ο Τραμπ υποσχέθηκε - και στην πρώτη θητεία του το έπραξε - ότι δεν θα άρχιζε ποτέ ένα πόλεμο, εκτός ίσως με το Ιράν. Το ίδιο λέει και για την δεύτερη θητεία του. "Δεν θα σκοτώνεται ο ανθός της αμερικανικής νεολαίας για να πλουτίζουν οι χρηματιστές στο χρηματιστήριο". Φαίνεται όμως ότι ο αντιπρόεδρός του δεν έχει τέτοιες προκαταλήψεις. Το αντίθετο. Οπότε η δολοφονία του Τραμπ θα είναι διπλό δώρο για το χρηματιστές. Με ένα σμπάρο δυό τρυγόνια.


Ν.Τραμπ: «Εάν δολοφονηθώ από το Ιράν ελπίζω η Αμερική να το εξαφανίσει» – Pronews.gr






 ΝΕΑ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ:  

«ΤΡΑΜΠ - ΝΑΟΣ»  

ΓΙΑ ΤΗΝ 70ή  ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ - ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΞΟΡΙΑΣ.


Το νόμισμα αυτό είναι μια κοινή προσπάθεια του εκκολαπτόμενου Σανχεντρίν, του Εκπαιδευτικού Κέντρου Mikdash (Temple) και των United Temple Movements. Το ετοίμασαν για να τιμήσουν την 70η επέτειο του Ισραήλ, στις 19 Απριλίου 2018. Το νόμισμα θα περιέχει εικόνες του Προέδρου των ΗΠΑ Τραμπ και του Πέρση βασιλιά Κύρου  (Σημείωση:  γιατί όχι του Δαρείου και του Ξέρξη;), όπως και το προηγούμενο νόμισμα που κόπηκε τον Φεβρουάριο 2018. Η εικόνα του προέδρου στο κέρμα προορίζεται ως σαφές μήνυμα ευγνωμοσύνης για την επίσημη αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ.


 «Στο πλαίσιο του νομίσματος, εκφράζουμε ευγνωμοσύνη για την τολμηρή απόφαση του Προέδρου Τραμπ να μεταφέρει την αμερικανική πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ, αναγνωρίζοντας έτσι την πρωτεύουσα του Βασιλιά Δαβίδ και τον χώρο του Ναού του Σολομώντα ως την πραγματική πρωτεύουσα του Ισραήλ», δήλωσε ο Μορντεχάι Περσόφ, επικεφαλής του Mikdash.  

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο , ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός για την εκπαίδευση σχετικά με τον Ναό, είπε στο Breaking Israel News.

εδώ)


Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η μυστική υπηρεσία των ΗΠΑ αύξησε την ασφάλεια του Ν.Τραμπ αφού οι αρχές είχαν "πληροφορίες" για ιρανικό σχέδιο για την δολοφονία του χωρίς ωστόσο όλο αυτό να συνδέεται με το πρόσφατο συμβάν στην Πενσιλβάνια.

Με νεότερη ανάρτησή του ο Ν.Τραμπ, που βρίσκεται έτσι κι αλλιώς στο επίκεντρο της επικαιρότητας πόλο αυτό τον καιρό, ζήτησε την καταστροφή του Ιράν. Αφορμή στάθηκαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για σχέδιο συνωμοσίας της Τεχεράνης με σκοπό την δολοφονία του.

«Αν δολοφονήσουν τον Πρόεδρο Τραμπ, που είναι πάντα μια πιθανότητα, ελπίζω ότι η Αμερική θα εξαλείψει το Ιράν, θα το εξαφανίσει από προσώπου γης. Αν αυτό δεν συμβεί, οι Αμερικανοί ηγέτες θα θεωρηθούν δειλοί», έγραψε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Truth Social.

Ο Τραμπ συνδυάζει το ποστ με ένα βίντεο που δείχνει τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Νετανιάχου να αναφέρεται σε υποτιθέμενες ιρανικές συνωμοσίες εναντίον του Τραμπ στην ομιλία του στο Κογκρέσο.

Το CNN ανέφερε ότι οι αμερικανικές αρχές αλίευσαν πληροφορίες από ανθρώπινη πηγή σχετικά με πλάνο της Τεχεράνης που στόχευε στον πρώην πρόεδρο, με αποτέλεσμα να ενισχυθεί η προστασία του Τραμπ.

Η ανάρτηση Τραμπ θυμίζει δε παρόμοια δήλωσή του το 2019 όταν, ως πρόεδρος τότε, απείλησε με εξάλειψη του Ιράν, εφόσον η Τεχεράνη πραγματοποιούσε επίθεση σε οτιδήποτε αμερικανικό.





ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

1 σχόλιο:

  1. ΤON MAΪΟ ΤΟΥ 2018 ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ Ζ.Π. ΣΤΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ»: ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 29 ΜΑΪΟΥ 2018, ΣΑΝ ΑΙΩΝΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ;

    https://autochthonesellhnes.blogspot.com/2018/02/on-ma-2018-29-2018.html
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...