ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

29 Ιουλίου 2024

«Εμείς δεν είμαστε βουλευτές. Είμαστε οι 29 κατασκευαστές πλυντηρίων», δηλώνουν στην βουλή της μαφιόζικης κληρονομικής μπανανίας Μητσοτάκη και CIA. ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.



 



Η ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ CIA ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ - ΜΕ ΝΟΜΟ - ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ. Πενταετής παραγραφή, για κακουργήματα πόθεν έσχες. Θα καταστρέφονται τα δεδομένα των δηλώσεων πόθεν έσχες των αρχόντων της κληρονομικής μπανανίας, πέντε χρόνια μετά τη λήξη του έτους υποβολής, δήθεν για λόγους προσωπικών δεδομένων.

 



Τις τελευταίες ώρες επικρατεί μία αναταραχή στο στρατόπεδο της Νέας Δημοκρατίας. Η αφορμή είναι το καινούργιο νομοσχέδιο για το «πόθεν έσχες» που το χαρακτηρίζουν σκάνδαλο και πλυντήριο μαύρου χρήματος και μίζας για πολιτικούς και όχι μόνο. Όπου το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, οι «γαλάζιοι» βουλευτές το έμαθαν από τις εφημερίδες.

Διαβάζοντας λοιπόν τα χθεσινά πρωτοσέλιδα οι βουλευτές συνειδητοποίησαν τι θα κληθούν να ψηφίσουν, λίγο πριν το – ομολογουμένως αιφνίδιο – κλείσιμο της Βουλής, το οποίο γίνεται δύο μέρες νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία.

«Συνήθης ύποπτος» που εκλέγεται σε μεγάλη περιφέρεια της Αθήνας, έλεγε χαρακτηριστικά σε πηγαδάκι εντός κοινοβουλίου:

«Εμείς δεν είμαστε βουλευτές, είμαστε οι 29 κατασκευαστές πλυντηρίων!»


Κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του Μητσοτάκη το σκάνδαλο με το Πόθεν Έσχες (newsbreak.gr)


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


2 σχόλια:

  1. «Στεγνό καθάρισμα» σε κυβέρνηση για Predator και ΕΥΠ από Άρειο Πάγο: «Δεν έγινε τίποτα»! – Τι λέει το πόρισμα Αδειλίνη.
    Σε δίκη τέσσερις υπεύθυνοι των ιδιωτικών εταιρειών μόνο για πλημμελήματα.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. Ο ΑΧΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ;
    «Το ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ χρωστάει 451 εκ. €, με έσοδα περί το 1 εκ. € το 2023».

    Σημαίνει πως θα χρειαζόταν 451 χρόνια για να αποπληρώσει τα χρέη του, εάν δεν είχε καθόλου έξοδα και εάν ήταν άτοκα - κάτι που προφανώς δεν συμβαίνει.

    Από αυτήν την οπτική γωνία, είναι εντυπωσιακό το ότι έχουν υποβληθεί τόσες υποψηφιότητες για την αρχηγία του - πως θεωρούν τόσοι ότι, μπορούν να καταφέρουν να ξεχρεώσουν το κόμμα και να κυβερνήσουν την Ελλάδα με επιτυχία.
    Έπρεπε όλοι οι ΚΛΕΦΤΟ Πασόκοι και οι τραπεζίτες να είναι φυλακή και να κατασχεθούν οι ατομικές περιουσίες τους.
    Ενώ τώρα συνεχίζουν να παίρνουν τις κρατικές επιχορηγήσεις και να κατεβαίνουν "νομιμότατα" στις εκλογές.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...