ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

20 Οκτωβρίου 2023

Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΚΤΟΣ ΦΥΛΑΚΩΝ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ. Πρώτη άδεια για τον Ηλία Κασιδιάρη.

 



ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ (150% ΠΑΝΩ), Ο ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2024: 40 ΔΙΣ. ΔΟΛΑΡΙΑ. Το τουρκικό ΑΕΠ θα ξεπεράσει το 1,3 τρισ. δολάρια το 2023. Το ελληνικό ΑΕΠ στο ένα έκτο του τουρκικού. Το 1972 το ελληνικό και το τουρκικό ΑΕΠ ήταν σχεδόν ίσα.









Tην πρώτη του πενθήμερη άδεια από τις φυλακές έλαβε με ομόφωνη απόφαση του συμβουλίου των φυλακών Δομοκού.

Το αίτημα είχε υποβάλει πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές.


Σύμφωνα με την απόφαση του συμβουλίου της μπανανίας, επιβλήθηκε στον διαβόητο εγκληματία (που ψηφίστηκε για Δήμαρχος Αθηναίων από το 8,2% των πολιτών) ο όρος της υποχρεωτικής εμφάνισής του στο αστυνομικό τμήμα κάθε ημέρα από αυτές που θα βρεθεί εκτός φυλακής.


ΖΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ


5 σχόλια:

  1. Η.Κασιδιάρης: Στο πατρικό του πέρασε την πενθήμερη άδειά από τις φυλακές του Δομοκού.
    Είχε υποβάλει αίτημα στο Συμβούλιο της Φυλακής προ των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών.
    Ο Ηλίας Κασιδιάρης πήρε μετά από τρεισήμισι χρόνια στις φυλακές του Δομοκού πενθήμερη άδεια.
    Ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε υποβάλει αίτημα στο Συμβούλιο της Φυλακής προ των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών, αλλά τότε είχε αναβληθεί η συζήτηση.
    Τον Κασιδιάρη περίμενε την Δευτέρα ο αδερφός του και πήγαν στο πατρικό του, όπου εκεί βρίσκονταν οι γονείς του και η σύντροφός του.
    Τα Χριστούγεννα αναμένεται να πάρει και δεύτερη πενθήμερη άδεια και σε εκείνη, σύμφωνα με πληροφορίες, θα προχωρήσει σε πολιτικές κινήσεις.
    Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον Νόμο στις αρχές του 2024 δικαιούται να υποβάλει αίτηση αποφυλάκισης.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πρώτο “ΕΛΕΥΘΕΡΟ” μήνυμα του Ηλία Κασιδιάρη από το γραφείο του σπιτιού του.
    Στο σπίτι και πάλι μετά από 3 χρόνια (έστω και για λίγο). Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και τα μηνύματά σας!
    «Προχωράμε μπροστά, κρατάμε πάντα στην καρδιά μας την Ελλάδα».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ" ΠΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ.
    Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
    Reporters United / Πως ο Άρειος Πάγος ματαίωσε την αποκάλυψη της σχέσης κυβέρνησης – Predator.
    Oι δημοσιογράφοι του Reporters United αποκαλύπτουν σε νέο τους ρεπορτάζ πώς η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γ. Αδειλίνη αφαίρεσε την υπόθεση των υποκλοπών από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ αυτή ερευνούσε το κοινό κέντρο ΕΥΠ – Predator.
    Η έρευνα δείχνει ότι η άνωθεν παρέμβαση πιθανότατα δεν θα οδηγήσει σε αναβάθμιση της έρευνας, αλλά σε μη διαλεύκανση του σκανδάλου.
    Στις 23 Οκτωβρίου, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη ζήτησε διαβίβαση της υπόθεσης του Predator Gate από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αχιλλέα Ζήση. Η κ. Αδειλίνη ανέφερε στην παραγγελία της ότι «υπάρχει κίνδυνος παραγραφής των ερευνώμενων εγκλημάτων». Η εξέλιξη διαφημίστηκε από τα περισσότερα ΜΜΕ ως αναβάθμιση της υπόθεσης.
    Τα πράγματα είναι διαφορετικά όπως εξηγεί ο Θ. Χονδρόγιαννος. Τον Ιούλιο του 2023, η Αρχή Προστασίας Δεδομένων (ΑΠΔ) ολοκλήρωσε το πόρισμά της για τις υποκλοπές μέσω Predator, το οποίο και διαβίβασε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Σημαντικό εύρημα της ΑΠΔ: Η στοχοποίηση τουλάχιστον 92 προσώπων μέσω Predator. Η ΑΠΔ έδωσε στη Δικαιοσύνη ένα σημαντικό όπλο για τη διερεύνηση του Predator Gate. Οι εισαγγελικές Αρχές μπορούσαν να ερευνήσουν ποιοι στόχοι του Predator παρακολουθούνταν και από την ΕΥΠ, αποκαλύπτοντας έτσι το κοινό κέντρο ΕΥΠ – Predator και διώκοντας ποινικά τους υπεύθυνους, είτε ιδιώτες είτε (και) κρατικούς αξιωματούχους.
    Γι’ αυτό τον λόγο, στα τέλη Σεπτεμβρίου η Εισαγγελία Πρωτοδικών έστειλε στην ΑΔΑΕ παραγγελία, για να ελέγξει κατά πόσον οι 92 στόχοι του Predator είχαν παρακολουθηθεί και από την ΕΥΠ, υπό την πολιτική ευθύνη του Γ. Δημητριάδη και τον έλεγχο του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη. Ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ Χ. Ράμμος σκόπευε να εκτελέσει την εισαγγελική παραγγελία.
    Όμως, στις 18 Οκτωβρίου, η νέα σύνθεση της ΑΔΑΕ τάχθηκε κατά της εκτέλεσης της εισαγγελικής παραγγελίας, με τον πρόεδρο Ράμμο και άλλα δύο μέλη να μειοψηφούν. Η νέα σύνθεση προέκυψε μετά από πρόταση της κυβέρνησης και ψηφοφορία στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, χωρίς την αναγκαία πλειοψηφία των 3/5, με στήριξη ΝΔ και Βελόπουλου .
    Στις 20 Οκτωβρίου, η εισαγγελία Πρωτοδικών ουσιαστικά επέμεινε στην εκτέλεση της εισαγγελικής παραγγελίας της για τη διακρίβωση της παρακολούθησης των 92 στόχων του Predator και από την ΕΥΠ, ζητώντας από τη νέα σύνθεση της ΑΔΑΕ να μη διαρρεύσει στοιχεία της δικογραφίας.
    Ωστόσο, στις 23 Οκτωβρίου η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κατόπιν ενημέρωσής της από το μέλος της ΑΔΑΕ Γιώργο Μπακάλη (ο οποίος εναντιώθηκε στην εισαγγελική παραγγελία), πήρε ξαφνικά την υπόθεση από την Εισαγγελία Πρωτοδικών, ενώ ερευνούσε την πιθανότητα ύπαρξης κοινού κέντρου ΕΥΠ – Predator.
    Στο πλαίσιο του ρεπορτάζ, οι δημοσιογράφοι απευθύνθηκαν προς την κ. Αδειλίνη & τον κ. Μπακάλη, όπως επιβάλλει η δημοσιογραφική δεοντολογία. «Η κ. Αδειλίνη δεν απάντησε στα ερωτήματά μας. Ο κ. Μπακάλης δεν διέψευσε την ενημέρωση προς την κ. Αδειλίνη, η οποία προκύπτει από το ρεπορτάζ μας. Όμως, δεν εξήγησε για ποιους λόγους ενημέρωσε την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου σχετικά με την εισαγγελική παραγγελία και την πρόθεση του κ. Ράμμου να προχωρήσει σε ελέγχους.» γράφει στο fb ο δημοσιογράφος Θ. Χονδρόγιαννος.
    Ολόκληρο το ρεπορτάζ εδώ
    https://www.reportersunited.gr/11835/ypoklopes-arios-pagos-predator/
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ: Για πρώτη φορά στην ιστορία κατηγορούνται βουλευτές ενός κόμματος από την ποδηγετούμενη "Δικαιοσύνη" της διεφθαρμένης Μπανανίας ότι: «Δεν είπαν την αλήθεια στον ελληνικό λαό».
      Τι λέει η «Εισαγγελέας» του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη στο έγγραφό της για τον Κασιδιάρη.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  4. ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΟΙ 500.000 ΡΩΜΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ; Καμία (νόμιμη) διαμαρτυρία των στελεχών και ψηφοφόρων για τον παράνομο αποκλεισμό του κόμματος από τις εκλογές. Φανταστείτε να απέκλειαν το εγκληματικό ΚΚΕ των 400.000 ψηφοφόρων ή το ΑΝΤΑΡCIA του Σεβαστίδη των 10.000 ψηφοφόρων.
    ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΡΑΞΙΑ.
    Αλλά γιατί μιλάμε; Έκλεισαν παράνομα τον ιδρυτή του κόμματος στην φυλακή, με κατηγορία, όπως ομολογούν, την κατοχή μιας νόμιμης κυνηγητικής καραμπίνας. Και δεν τρέχει τίποτε, δεν υπάρχει καμία (νόμιμη) διαμαρτυρία από τα στελέχη και τους ψηφοφόρους.
    ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΡΑΓΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 500.000 ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΡΩΜΙΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ;
    ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΑΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΡΑΞΙΑ.
    ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΞΙΑ, ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟΣ ΤΟΥΣ, ΠΡΙΝ 2.000 ΧΡΟΝΙΑ. Τους εμφύσησε πλήρη παθητικότητα, για να κάνουν «κάποιο άλλοι» καλά την δουλειά τους στην πολιτική, στην οικονομία, στις επιστήμες.
    Έτσι οι ρωμιοί δεν ενδιαφέρονται αποφασιστικά για τα εγκόσμια. Προετοιμάζονται για την (ανύπαρκτη) μεταθανάτια ζωή και προσεύχονται στον Ιεχωβά για μια καλή μεταθανάτια συνταξιοδότηση και αποκατάσταση. Ο μυαλό τους βρίσκεται αλλού: η λαχτάρα τους είναι στο να προσκυνήσουν τις άγιες παντόφλες και τα άγια κάστανα. Παρακαλούν γονατιστά – γονατιστά - ο φυλετικός θεός των Ιουδαίων να ενδιαφερθεί και γι αυτούς και να τους τοποθετήσει μετά θάνατον στην ουράνια Ιερουσαλήμ, δίπλα στους πατέρες τους, τον Αβραάμ, τον Ισαάκ και τον Ιακώβ, μαζί με τους 144.000 ιουδαίους, πού θα σωθούν στην ημέρα της κρίσεως. Όπως γράφουν οι «πατέρες της εκκλησίας» τους, δεν γεννήθηκαν σαν Ελεύθεροι Έλληνες. Είναι «πνευματικοί ισραηλίτες» του λεγόμενου κράτους του Δυτικού Ισραήλ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...