ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

01 Οκτωβρίου 2023

Περιπολικό της Αστυνομίας των Σκοπίων εισέβαλε κατά δύο χιλιόμετρα στην Ελλάδα... Η ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ.

 




Πολωνία: «Δεν έχουμε δεχθεί ούτε έναν μουσουλμάνο παράνομο μετανάστη – Πήραμε 2 εκατ. Ουκρανούς». «Ούτε ένας μουσουλμάνος δεν θα έρθει στην χώρα μας».

 

Στην Ελλάδα κανένας δεν ασχολείται με τα πραγματικά ουσιώδη προβλήματα του λαού. Ασχολούνται μόνο με  ψευδοσυνωμοσίες και τεχνητά, παραπλανητικά, επουσιώδη και εγκάθετα "προβλήματα" που θέτουν οι κρυφοί διαμορφωτές γνώμης, όπως με το περιβόητο θέμα των εμβολίων.  Πάλι τίθεται ζήτημα νοημοσύνης.








Τα ελληνικά σύνορα πέρασαν πρόσφατα Σκοπιανοί αστυνομικοί, σε ένα περιστατικό που θα πρέπει να προβληματίζει τις αρχές. 

Αυτό καταγγέλλουν τα μέλη του συλλόγου «Αγριόγιδο του Πινόβου», ο οποίος έχει λάβει άδεια για τη διενέργεια έρευνας από το Τμήμα Διαχείρισης Αγριας Ζωής και Θήρας της Διεύθυνσης Δασών του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, προστατεύοντας ουσιαστικά την παραπάνω περιοχή Natura, όπου εντοπίζεται το σπάνιο είδος γιδιού Rupicapra Rupicapra Balcanica, από τη λαθροθηρία, την παράνομη υλοτομία και τη βόσκηση ζώων στην περιοχή.

 


«Κορυφή του παγόβουνου» αποτέλεσε η εισβολή περιπολικού της σκοπιανής αστυνομίας εντός της ελληνικής επικράτειας, από χωματόδρομο που δεν ελέγχεται από τις ελληνικές Αρχές. Φωτογραφία-ντοκουμέντο από την εισβολή των Σκοπιανών αστυνομικών με το περιπολικό κατέγραψε βοσκός σε ελληνικό μαντρί, σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από τα σύνορα. 

Σε βίντεο που ανάρτησε στο facebook φαίνεται το περιπολικό της αστυνομίας των Σκοπίων σταθμευμένο έξω από το μαντρί, δίπλα στο δικό του όχημα.

Όταν μέλη του συλλόγου κατήγγειλαν στις Αρχές την εισβολή του περιπολικού της σκοπιανής αστυνομίας εντός της επικράτειας, τότε ο αλβανικής υπηκοότητας βοσκός διέγραψε την ανάρτησή του από το facebook.

Ομως, τα ηλεκτρονικά του ίχνη έχουν παραμείνει – μπορείτε να δείτε το σκοπιανό περιπολικό σε καρέ από βίντεο που έχει στην κατοχή του ο σύλλογος «Αγριόγιδο του Πινόβου».

«Δεν το είδα με τα μάτια μου, αλλά ανέβηκε ένα βίντεο. Ενα περιπολικό σκοπιανικό, σε συγκεκριμένο σημείο της Ελλάδος εντός των συνόρων μας, περίπου στα 2 χιλιόμετρα, χωρίς να ξέρουμε με ποιον τρόπο έφτασε εκεί πέρα και τι δουλειά είχε εκεί πέρα.

Υπάρχει χωματόδρομος που μπορεί να έχει πρόσβαση από το βουνό» περιγράφει στη «δημοκρατία» ο πρόεδρος του συλλόγου, κτηνίατρος Γιώργος Κιόσης.

Εξάλλου, όπως καταγγέλλει, κυνηγοί εισβάλλουν στην περιοχή Natura ακόμα και με πολεμικά όπλα, κατά παράβαση της νομοθεσίας. Κάμερες που έχει τοποθετήσει ο σύλλογος στην περιοχή του Πινόβου κατέγραψαν τον περασμένο Αύγουστο πάνοπλους κυνηγούς, με πολεμικά όπλα με διόπτρες. Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς φαίνεται πως είναι Σκοπιανοί ή Σέρβοι που κυνηγούν μαζί με τους Ελληνες συναδέλφους τους εντός της ελληνικής επικράτειας.

«Σε κάμερες που έχουμε εμείς επίσημα από το υπουργείο για την έρευνά μας έχουν καταγραφεί άνθρωποι οι οποίοι είναι με όπλα μεγάλου βεληνεκούς με διόπτρες, και κάποιοι κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι ελληνικής καταγωγής» καταγγέλλει ο κ. Κιόσης.

Κάποιοι από τους κυνηγούς έφτασαν στο σημείο να απειλούν τα μέλη του συλλόγου που επιτηρούν την προστατευόμενη περιοχή Natura από τη λαθροθηρία, ενώ έχουν καταστρέψει ορισμένες κάμερες, ακόμα και πινακίδες.

«Μας κλέβουν τις κάμερες, μας απειλούν. Είμαστε εκτεθειμένοι εκεί πέρα. Από αυτούς που έχουν τα ζώα, από αυτούς που κυνηγάνε παράνομα εκεί πέρα έχουμε δεχθεί απειλές» καταγγέλλει.

Εκκληση να παρέμβουν οι Αρχές

Τα μέλη του συλλόγου έχουν απευθυνθεί στις Αρχές, αλλά δεν ενδιαφέρθηκε κανείς. Οι ίδιοι αισθάνονται απροστάτευτοι.

«Από τις Αρχές δεν είχαμε κάποια ανταπόκριση. Ενημερώσαμε. Είπαν ότι θα ανέβουν να δηλώσουν μια παρουσία, να μας παρέχουν μια προστασία, μια ασφάλεια, αλλά δεν έχει εμφανιστεί κάποια Αρχή.

Είναι ένα καθεστώς αυθαιρεσίας σε εκείνη την περιοχή. Εμείς προσπαθούμε και παλεύουμε με τον σύλλογο να κάνουμε πέντε πράγματα για την ανάδειξη της περιοχής, και έχουμε καταλήξει να κινδυνεύουμε. Ζητάμε τα αυτονόητα: να είμαστε εντός των ελληνικών συνόρων, να νιώθουμε ασφαλείς και να μην έχουμε την ανασφάλεια κάθε φορά που ανεβαίνουμε στο βουνό» καταλήγει ο κ. Κιόσης.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ







 


11 σχόλια:

  1. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1999: ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΟΥ ΤΕΛ ΑΒΙΒ Ze' ev Herzog, ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΓΓΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ HERZOG ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.
    ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ « ΑΠΟΔΟΜΩΝΤΑΣ ΤΑ ΤΕΙΧΗ ΤΗΣ ΙΕΡΙΧΟΥΣ» ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Ha' aretz Magazine» ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «Ηa' aretz» ΑΝΕΤΡΕΠΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ.
    ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΓΡΑΦΕ : « Μετά από 70 χρόνια εντατικών ανασκαφών στους αγίους τόπους, οι αρχαιολόγοι διαπίστωσαν ότι οι Αιγυπτιακοί πάπυροι και όλες οι επιγραφές που βρέθηκαν, δεν κάνουν ουδεμία αναφορά της παρουσίας των Ισραηλιτών στην Αίγυπτο, του Αβραάμ, του Ισαάκ και του Ιακώβ και είναι επίσης απόλυτα σιωπηλές σχετικά με τα γεγονότα της Εξόδου των Εβραίων...... Οι Εβραίοι πατριάρχες ήταν θρυλικές αφηγήσεις των λαών της Μεσογείου θαλάσσης , δεν πήγαν ποτέ στην Αίγυπτο και ούτε υπήρξε ποτέ έξοδος από την Αίγυπτο...... Επιπλέον αποδεικνύεται ότι δεν έγινε ποτέ καμία περιπλάνηση των Εβραίων στην έρημο και κυρίως δεν έγινε καμία κατάκτηση εδαφών της Παλαιστίνης από τους Εβραίους με στρατιωτική εκστρατεία...... Ως συνέπεια τα εδάφη αυτά δεν πρέπει να θεωρούνται εδάφη των δώδεκα φυλών του Ισραήλ...... Η άφιξη των Εβραίων στην Παλαιστίνη, αν υπήρξε ποτέ, ήταν μάλλον μετανάστευση παρά κάποια κατάκτηση...
    Είναι καιρός να σταματήσουμε να ψάχνουμε για κάτι που δεν είναι εκεί....
    Δεν υπάρχει καμιά ιστορική αναφορά της Αυτοκρατορίας του Δαβίδ και του Σολομώντα, όπως περιγράφεται από την Βίβλο και αν υπήρξε ήταν στην καλύτερη περίπτωση κάτι πολύ μικρό για βασίλειο, μια μικρή μοναρχία νομαδικών φυλών και στην χειρότερη περίπτωση ένας συνολικός μύθος»...
    Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Yigael Yadin ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΟΥ ΤΕΛ ΑΒΙΒ, ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΟΥ 1960 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΓΙΔΔΩ: "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΕΤΕΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Ze' ev Herzog : « O Σολομώντας και ο Δαβίδ είναι εντελώς απόντες στο αρχαιολογικό αρχείο..... Οι συνθήκες στην αρχαία Παλαιστίνη την εποχή που αναφέρονται από την παλαιά διαθήκη, ήταν τελείως αφιλόξενες για την ανάπτυξη ενός εκτεταμένου Βασιλείου και σίγουρα κανένα έργο βιτρίνας, όπως ήταν τα αιγυπτιακά ιερά η τα παλάτια της Μεσοποταμίας, δεν θα μπορούσε να έχει κατασκευαστεί εκεί.....
    Στην πραγματικότητα, η Αρχαιολογία της Παλαιστίνης δεν προέκυψε από πρωτοβουλία των μουσείων, αλλά προέκυψε από θρησκευτικά κίνητρα.
    Οι περισσότεροι από αυτούς που ασχολούνται με την Επιστημονική εργασία σε τομείς της Βίβλου, την αρχαιολογία και την ιστορία του Εβραϊκού Λαού , διαπιστώνουν συνεχώς ότι η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική από αυτή που περιγράφει η Βίβλος.»
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν σήμερα την 1 Οκτωβρίου 331 π.Χ. η μάχη των Γαυγαμήλων. Ως μάχη των Γαυγαμήλων ή μάχη στα Άρβηλα εννοείται η τελευταία, μεγαλύτερη και πιο αποφασιστική μάχη του Αλέξανδρου Γ΄ κατά του Δαρείου Γ΄ Κοδομανού το 331 π.Χ, χάρη στην οποία ο Αλέξανδρος έκαμψε την τελευταία αντίσταση του μεγάλου βασιλέα στην πορεία του για την κατάληψη της αυτοκρατορίας των Αχαιμενιδών.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για πρώτη φορά στα χρονικά δεν υπάρχει ούτε μία δημοσκόπηση για το δήμο της Αθήνας μία μόλις εβδομάδα πριν την εκλογική αναμέτρηση.
    Το σύστημα φοβάται την οργή του κόσμου για αυτό και δεν λέει λέξη για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.
    Γιατί ο Κασιδιάρης σαρώνει στην Αθήνα;
    .Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρετανός Υπουργός Αμύνης: «Θα στείλουμε στρατεύματα στην δυτική Ουκρανία».

    Η Βρετανία σχεδιάζει την αποστολή στρατευμάτων στην δυτική Ουκρανία όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην βρετανική εφημερίδα Telegraph, ο Βρετανός ΥΠΑΜ Γκραντ Σαπς, με το πρόσχημα της εκπαίδευσης του ουκρανικού Στρατού! https://www.telegraph.co.uk/politics/2023/09/30/grant-shapps-to-send-uk-troops-to-ukraine/

    Στο θέμα αυτό αναφέρεται και ο βρετανικός Guardian!
    «Ο Γκραντ Σαπς είπε ότι είχε συνομιλίες με διοικητές του βρετανικού Βασιλικού Στρατού σχετικά με τη μεταφορά του επίσημου προγράμματος εκπαίδευσης υπό την ηγεσία του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ουκρανία, αντί να υλοποιείται σε βάσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο και άλλα μέλη του ΝΑΤΟ.
    Ζήτησε επίσης περισσότερες βρετανικές αμυντικές εταιρείες να δημιουργήσουν εργοστάσια στην Ουκρανία».
    Ο υπουργός Άμυνας της Βρετανίας Γκραντ Σαπς είπε ότι αυτό ισχύει ιδιαίτερα στη δυτική Ουκρανία, όπου η Βρετανία μπορεί να κάνει «περισσότερα» από την απλή εκπαίδευση του ουκρανικού στρατού, συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης στρατιωτικής παραγωγής εκεί.

    Δεν προσδιόρισε τι εννοεί λέγοντας… περισσότερα.

    «Νομίζω ότι υπάρχει μια ευκαιρία για την οποία μίλησα σήμερα για να φέρω τελικά την εκπαίδευση πιο κοντά και να την φέρω ουσιαστικά στην Ουκρανία», είπε.

    Όπως σημειώνει η Telegraph, η ανάπτυξη βρετανικών στρατευμάτων στην Ουκρανία θα σήμαινε σημαντική κλιμάκωση αφού η Βρετανία θα είχε άμεση στρατιωτική συμμετοχή στη σύγκρουση.

    Πρόσφατα ο Βρετανός ΥΠΑΜ, επισκέφτηκε το Κίεβο και υποσχέθηκε περαιτέρω στρατιωτική υποστήριξη στην Ουκρανία από την Βρετανία.

    Η Αμερικανίδα βουλευτής των Ρεπουμπλικανών Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν δήλωσε ότι το σχέδιο της Βρετανίας είναι η αρχή του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου!

    «Θα ξεκινήσουν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτό. Όχι, σε αμερικανικά στρατεύματα στην Ουκρανία» τόνισε η Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν.
    Το Ηνωμένο Βασίλειο μελετά επίσης με ποιον «ρόλο» μπορεί να στείλει πλοία στην Μαύρη Θάλασσα για να προστατεύσει εμπορικά πλοία από τη Ρωσία, δήλωσε ο υπουργός Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου Γκραντ Σαπς στην ίδια συνέντευξη στην στην εφημερίδα Telegraph.

    «Η Βρετανία είναι μια ναυτική δύναμη, επομένως μπορούμε να βοηθήσουμε και να δώσουμε συμβουλές, καθώς τα ύδατα είναι διεθνή».

    Άμεση ήταν η απάντηση του πρώην Ρώσου προέδρου Ν.Μεντβέντεφ, ο οποίος αναφερόμενος στις δηλώσεις αυτές είπε πως αν αναπτύξει στρατεύματα στην Ουκρανία η Βρετανία τότε θα αποτελεί «νόμιμο στόχο».

    Παρόμοια προειδοποίηση απηύθυνε και στην Γερμανία.

    «Ο αριθμός των ανίκανων ηγετών στις χώρες του ΝΑΤΟ αυξάνεται.

    Ένας νεοεμφανιζόμενος ανόητος, ο Βρετανός υπουργός Άμυνας, αποφάσισε να εισάγει μαθήματα αγγλικής γλώσσας για Ουκρανούς στρατιώτες στο ουκρανικό έδαφος. Με άλλα λόγια, μετατρέπει τους εκπαιδευτές του σε νόμιμους στόχους για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας, έχοντας πλήρη επίγνωση ότι θα εξαλειφθούν ανηλεώς.

    Και όχι ως μισθοφόροι αλλά συγκεκριμένα ως Βρετανοί ειδικοί του ΝΑΤΟ.

    Ένας άλλος ανόητος, ο επικεφαλής της Επιτροπής Άμυνας στη Γερμανία με ένα δύσκολο επίθετο, απαιτεί την άμεση προμήθεια πυραύλων Taurus στους Ουκρανούς εθνικιστές.

    Αυτό γίνεται για να μπορέσει το καθεστώς του Κιέβου να χτυπήσει το ρωσικό έδαφος για να αποδυναμώσει τις γραμμές ανεφοδιασμού του στρατού μας.

    Προφανώς, αυτό λέγεται ότι είναι σύμφωνο με το διεθνές δίκαιο. Λοιπόν, σε αυτή την περίπτωση, τα χτυπήματα στα γερμανικά εργοστάσια που παράγουν αυτούς τους πυραύλους θα είναι επίσης απολύτως σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο».


    Η κατάσταση στην Ουκρανία, εκτραχύνεται και λαμβάνει ανησυχητικές διαστάσεις για όλο τον πλανήτη.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ: "ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΞΑΝΑ". ΤΟ ΤΟΝΙΖΕΙ: "ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΔΑΦΟΣ". ΓΙΑΤΙ ΒΡΕΤΑΝΕ ΟΧΙ ΣΕ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΛΑΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΙΚΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ, Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΝΑ ΘΗΣΑΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΡΔΟΙ ΝΑ ΑΔΕΛΦΟΦΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ;
    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2022/06/200.html
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: όλοι οι πόλεμοι έγιναν σε ευρωπαϊκό έδαφος. ΟΛΟΙ. Ο μόνος που εισέβαλε και κατέκτησε την Βρετανία των Κελτικών λαών ήταν ο Ιούλιος Καίσαρας. Την Βρετανία των γερμανόφωνων αγγλοσαξωνικών λαών δεν την απείλησε στο έδαφός της κανένας, αν εξαιρέσουμε μερικές βαρβαρικές προσωρινές εισβολές και βέβαια τους Νορμανδούς, που έγιναν τελικά αγγλοσάξονες. Ο τριακονταετής πόλεμος, ο Επταετής πόλεμος, οι πόλεμοι του Ναπολέοντα, ο Πρώτος Παγκόσμιος, ο Δεύτερος Παγκόσμιος, όλοι έγιναν επί ευρωπαϊκού εδάφους, μακριά από την Βρετανία, η οποία παρακολουθούσε το θέαμα.

    Τώρα θέλουν να αφανίσουν πάλι την Ευρώπη.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το 1990 ο David Irving έφερε στο φως μία δήλωση του Winston Churchill:

    «Δεν θέλω καμία υπόδειξη για το πώς μπορεί να καταστραφούν σημαντικοί στρατιωτικοί στόχοι κοντά στην Δρέσδη. Θέλω συμβουλές για το πώς μπορούμε να ψήσουμε ζωντανούς τους 600.000 πρόσφυγες που κατέφυγαν από το Βρότσλαβ στην Δρέσδη!»
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ. ΠΟΣΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ; ΣΟΪΜΠΛΕ: "ΑΠΟ ΤΟ 1945 ΟΥΔΕΠΟΤΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΗΤΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΧΩΡΑ. ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΩΣΤΕ ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ".
    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/02/1945.html
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νόμπελ Χημείας στην ανακάλυψη των κβαντικών κουκκίδων.
    Τρεις επιστήμονες θα μοιραστούν το φετινό Νόμπελ Χημείας για την ανακάλυψη των κβαντικών κουκκίδων, νανοσωματιδίων με ιδιαίτερες ηλεκτρικές και οπτικές ιδιότητες που χρησιμοποιούνται σε τηλεοράσεις LED και την ιατρική, ανακοίνωσε την Τετάρτη η επιτροπή των βραβείων στη Σουηδική Ακαδημία Επιστημών.
    Η φετινή ανακοίνωση σημαδεύτηκε πάντως από ένα πρωτοφανές απρόοπτο, καθώς τα ονόματα των κινητών διέρρευσαν με email που έστειλε κατά λάθος η Ακαδημία στην σουηδική εφημερίδα Aftonbladet το πρωί της Τετάρτης.
    Η Ακαδημία επιχείρησε να διαψεύσει το μήνυμα, υποστηρίζοντας ότι η συνεδρίαση για την επιλογή των νικητών δεν είχε ακόμα αρχίσει.
    Ωστόσο η επίσημη ανακοίνωση επιβεβαιώνει τη διαρροή.
    Ο γάλλος Μούνγκι Μπαουέντι του ΜΙΤ, ο αμερικανός Λούις Μπρους του Πανεπιστημίου Κολούμπια και ο ρώσος Αλεξέι Εκίμοφ της αμερικανικής εταιρείας Nanocrystals Technology τιμώνται «για την ανακάλυψη και σύνθεση των κβαντικών κουκκίδων».

    Οι κβαντικές κουκκίδες «είναι νανοσωματίδια τόσο μικρά ώστε το μέγεθός τους καθορίζει τις ιδιότητές τους. Αυτά τα μικρά στοιχεία της νανοτεχνολογίας χαρίζουν τώρα το φως τους σε τηλεοράσεις και λαμπτήρες LED, και μπορούν επίσης να καθοδηγούν χειρουργούς όταν αφαιρούν καρκινικούς ιστούς, μεταξύ πολλών άλλων».
    Οι κβαντικές κουκκίδες, οι οποίες ήδη χρησιμοποιούνται σε τηλεοράσεις QLED, είναι νανοσωματίδια ημιαγωγών που παρουσιάζουν διαφορετικές ιδιότητες από μεγαλύτερα αντικείμενα φτιαγμένα από το ίδιο υλικό, λόγω κβαντικών φαινομένων που εμφανίζονται μόνο σε μικρές διαστάσεις.
    Όταν οι κουκκίδες αυτές εκτεθούν σε υπεριώδη ακτινοβολία, εκμπέμπουν φως του οποίου το μήκος κύματος, ή χρώμα, εξαρτάται απο το μέγεθος των κουκκίδων.
    Στο μέλλον, η τεχνολογία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε εύκαμπτα ηλεκτρονικά κυκλωμάτα, μικροσκοπικούς αισθητήρες, λεπτότερα φωτοβολταϊκά πάνελ και κρυπτογραφημένες κβαντικές επικοινωνίες, επισημαίνει η ανακοίνωση.
    Η δημιουργία τόσο μικρών σωματιδίων ήταν κάποτε αδύνατη.
    Αυτό άλαξε στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν ο Αλεξέι Εκίμοφ (1961, Παρίσι) δημιούργησε νανοσωματίδια χλωριούχου χαλκού, των οποίων το μέγεθος επηρέαζε και το χρώμα τους.
    Λίγα χρόνια αργότερα, ο Λούις Μπρους (1943, Κλίβελαντ, ΗΠΑ) απέδειξε την εκδήλωση κβαντικών φαινομένων σε νανοσωματίδια που κινούνταν ελεύθερα σε ένα υγρό.
    Το 1993, ο Αλεξέι Εκίμοφ (1945, ΕΣΣΔ) επινόησε μια χημική μέθοδο που δίνει σχεδόν τέλεια σωματίδια, κατάλληλα για πρακτικές εφαρμογές.
    Η ανακοίνωση των νικητών του Νόμπελ Χημείας έρχεται μετά το Νόμπελ Ιατρικής, το το οποίο τιμά τους πρωτοπόρους των εμβολίων mRNA, και το Νόμπελ Φυσικής, το οποίο απονέμεται στους δημιουργούς των πρώων λέιζερ αττοδευτερολέπτων.
    Ακολουθούν την την Πέμπτη το Νόμπελ Λογοτεχνίας, την Παρασκευή το Ειρήνης και τη Δευτέρα το Οικονομικών.
    Το Νόμπελ Ειρήνης θα απονεμηθεί σε ξεχωριστή τελετή στο Όσλο της Νορβηγίας στις 10 Δεκεμβρίου, ενώ για τα υπόλοιπα βραβεία η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα στη Στοκχόλη.
    Κάθε βραβείο συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ:
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΚΙΣ. ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟ. ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

    Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος (ΚΙΣΕ) σχετικά με τις δηλώσεις του υποψηφίου Σπύρου Χατζάρα σχολίασε «την επιλογή του να συμπεριλάβει στον συνδυασμό του εκπρόσωπο του αντισημιτισμού στην Ελλάδα».

    Αναλυτικά η επιστολή:

    «Κύριε Σγουρέ,

    Με την παρούσα επιστολή εκφράζουμε την απογοήτευση και τη δυσαρέσκεια των Ελλήνων Εβραίων για την απόφασή σας να συμπεριλάβετε στο ψηφοδέλτιό σας γνωστό προαγωγό αντισημιτικών στερεοτύπων στην Ελλάδα, ο οποίος δεν έχει διστάσει να προσβάλλει τη μνήμη των 6.000.000 Εβραίων θυμάτων του Ολοκαυτώματος.

    Είναι δε απορίας άξιο πως εσείς, που κατά τη διάρκεια της θητείας σας ως Περιφερειάρχης Αττικής είχατε υποστηρίξει την ανάγκη καταπολέμησης κάθε μορφής μισαλλοδοξίας, το 2023 υποδέχεστε στους κόλπους της παράταξής σας έναν γνήσιο εκπρόσωπο του αντισημιτισμού.

    Είμαστε βέβαιοι ότι θα σεβαστείτε το παρελθόν σας και θα διαγράψετε από την παράταξή σας αυτούς που προσβάλλουν τις αξίες της δημοκρατίας και του πολιτισμού της κοινωνίας μας.

    Με τιμή,

    O Πρόεδρος ΔΑΥΙΔ ΣΑΛΤΙΕΛ

    Ο Γεν. Γραμματέας ΒΙΚΤΩΡ ΕΛΙΕΖΕΡ»


    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος έγινε και Έκτακτο Στρατοδικείο στο Κράτος του Μητσοτάκη



      Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος είναι ΝΠΔΔ. Είναι δηλαδή το Ελληνικό Κράτος.

      Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, δηλαδή το Ελληνικό Κράτος δεν μπορεί να παρεμβαίνει στην πολιτική ζωή και να ζητά την απομάκρυνση υποψηφίων από το ψηφοδέλτια συνδυασμών όπως έκανε στην περίπτωση μου.

      Αναμένω τον αρμόδιο Υπουργό που εποπτεύει το ΝΠΔΔ το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος να τους ανακαλέσει στην τάξη .

      Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, δεν έχει κατά Νόμο, ούτε Δικαστικές ούτε εισαγγελικές ούτε ανακριτικές αρμοδιότητες που ανήκουν αποκλειστικά στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη.

      Στο Ραγιαδιστάν του Μητσοτάκη, το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος «απαλλοτρίωσε» δικαστικές αρμοδιότητες και σαν «Έκτακτο Στρατοδικείο» με καταδίκασε σαν «γνήσιο εκπρόσωπο του αντισημιτισμού», σαν «εκπρόσωπο του αντισημιτισμού στην Ελλάδα», σαν «προαγωγό αντισημιτικών στερεοτύπων στην Ελλάδα», ο οποίος «δεν έχει διστάσει να προσβάλλει τη μνήμη των 6.000.000 Εβραίων θυμάτων του Ολοκαυτώματος».

      Ειμαι δημοσιογράφος 49 χρόνια.

      Δεν έχω μηνυθεί ποτέ από καμιά αρμόδια Αρχή και από κανέναν ενδιαφερόμενο και δεν έχω καταδικαστεί ποτέ είτε «για προσβολή των θυμάτων του Ολοκαυτώματος» είτε για «Αντισημιτισμό».

      Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος σαν Έκτακτο Στρατοδικείο και σύμφωνα με την Ναζιστική και Τροτσκιστική πρακτική παραβίασε την Συνταγματική Τάξη και ΟΛΑ τα Ανθρώπινα Δικαιώματά μου, και με δίκασε, και με καταδίκασε «ερήμην», χωρίς να μου γνωρίσει συγκεκριμένες κατηγορίες και χωρίς να μου αναγνωρίσει το δικαίωμα να υπερασπίσω τον εαυτό μου.

      Εάν δεν εμφανιστεί σε κάποια γωνία ένας αγανακτισμένος «Χέρτσελ» για να με εκτελέσει,. θα φθάσω μέχρι το Στρασβούργο για να καταδικαστεί το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος ως όργανο του Ελληνικού Κράτους που παραβίασε τα ανθρώπινα δικαιώματα.

      Σπυρίδων Χατζάρας

      Ζ.Π.

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...