ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

01 Μαΐου 2024

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΣ: Αδέρφια μου <ομοθρησκα>. ΌΛΟΙ όσοι τρέχουμε τόσα χρόνια, με τεράστιες προσωπικές θυσίες, για να στηρίξουμε ένα Ελληνικό όνειρο, στο πρόσωπο αυτού του παιδιού, θέλουμε το καλό της Ελλάδας, και την Ελευθερία του, από τις βρωμερές ενέργειες του συστήματος. Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ Ε.Α. ΓΙΩΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ 500.000 ΨΗΦΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ...

 


Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ Ε.Α. ΓΙΩΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ 500.000 ΨΗΦΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ. ΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΣΥΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΣΤΑΝ ΓΚΡΙΝΜΠΕΡΓΚ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.




Χαράλαμπος Γιώτης: "Τεράστια τιμή και συγκίνηση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αδελφό Ηλία Κασιδιάρη Υπόσχομαι ότι θα φανώ αντάξιος της τιμής και της εμπιστοσύνης του, για την πατρίδα για τα παιδιά μας και για τον ίδιο που ζει τα καλύτερα του χρόνια στο γκουαντάναμο της ευρώπης επειδή δεν προσκύνησε".




Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ Ε.Α. ΓΙΩΤΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 9ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2024.

 




Γιώργος Πετροχειλοςστο X: ""Αδέρφια μου <ομοθρησκα>. ΌΛΟΙ όσοι τρέχουμε τόσα χρόνια, με τεράστιες προσωπικές θυσίες, για να στηρίξουμε ένα Ελληνικό όνειρο, στο πρόσωπο αυτού του παιδιού, θέλουμε το καλό της Ελλάδας, κ την Ελευθερία του. Αυτή τη στιγμή, από τις βρωμερες ενέργειες του συστήματος, που 1/2 https://t.co/gBzg2xtPIp / X (twitter.com)



Αδέρφια μου <ομοθρησκα>. ΌΛΟΙ όσοι τρέχουμε τόσα χρόνια, με τεράστιες προσωπικές θυσίες, για να στηρίξουμε ένα Ελληνικό όνειρο, στο πρόσωπο αυτού του παιδιού, θέλουμε το καλό της Ελλάδας, κ την Ελευθερία του. Αυτή τη στιγμή, από τις βρωμερες ενέργειες του συστήματος, που 1/2



Τον ανάγκασαν σε κάποιες κινήσεις, που κ αυτές κατά στράφηκαν απ το δυσωδες σύστημα, Κανει μια τελευταία μέσα από τη φυλακή, που η ανάλγητη Δικαιοσύνη, δεν μπορεί να τον πιάσει από πουθενά. Ας βοηθήσουμε ΌΛΟΙ, να ξευτιλιστει ακόμη μια φορά το συστημα. Στην Ευρωβουλη, δεν 2/3



Θα είναι η φωνή του Γιωτη. Η φωνή του Ηλία θα είναι. Δεν ψηφίζουμε Γιωτη. Απλά μέσω του Γιωτη, ψηφίζουμε Ηλία. Τουλάχιστον ο Γιωτης, ότι στραβά κ να έχει, ένα είναι σίγουρο. Στιγκας, δε θα βγει. Βγάλτε από μέσα σ


Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ;




ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΑΠΟΤΟΜΑ ΟΛΟΙ - ΜΜΕ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΙ" - ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ"; Ο Ιουδαίος επικοινωνιολόγος του Μητσοτάκη, Σταν Γκρίνμπεργκ, ουσιαστικά ο υπερπρωθυπουργός της χώρας, επέβαλε πλήρη σιγή: "ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ Ο ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΣΚΑΚΙΣΤΗΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ, ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ. ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΙΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ". ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΘΑ ΣΥΓΚΛΗΘΕΙ ΤΟ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΚΛΟΓΟΔΙΚΕΙΟ" ΑΠΟ "ΔΙΚΑΣΤΕΣ" ΤΥΠΟΥ ΚΛΑΠΑ, ΛΕΠΕΝΙΩΤΗ ΚΑΙ ΝΤΟΓΙΑΚΟΥ. ΘΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΕΚΠΤΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ "ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ". ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ: ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΝΑΤΣΙΟ, ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ, ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ, ΔΥΟ ΣΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ, ΔΥΟ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Όλοι θα είναι ευχαριστημένοι. Την άλλη μέρα το θέμα θα κλείσει απότομα με πλήρη σιγή και κανείς δεν θα ξανααναφερθεί σ'αυτό. Έτσι τακτοποιούνται οι υποθέσεις σε μια Μπανανία του Κορλεόνε.

 




ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Αποφυλακίζεται (με περιοριστικούς όρους) ο ηγέτης της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος. Ας ελπίσουμε ότι τώρα θα αποκτήσει το θάρρος να κάνει χαρακίρι. Χαντάκωσε τον χώρο με τις επιλογές και τις τραγικές παλινωδίες του. Δεν είχε το θάρρος να κάνει ούτε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό και γι αυτό άρπαξε την νόσο στις φυλακές - ευτυχώς το ξεπέρασε, έστω και δύσκολα. Ο τετραπέρατος Τράγκας δεν τα κατάφερε.

    Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λαμίας με βούλευμά του, διέταξε την αποφυλάκιση του ηγέτη της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου με περιοριστικούς όρους. Κρίθηκε ως χαμηλής εκλογικής επικινδυνότητας από το σύστημα;
    Η εξέλιξη αυτή έρχεται καθώς ο Νίκος Μιχαλολιάκος έχει συμπληρώσει τα 3/5 της ποινής των 13 ετών που του επιβλήθηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας.
    Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών επιβάλει στο Νίκο Μιχαλολιάκο την απαγόρευση εξόδου από την Π.Ε. Αττικής, την εμφάνιση στο ΑΤ τόπου διαμονής μια φορά τον μήνα και την μη συναναστροφής με συγκατηγορουμένους για τη συγκεκριμένη ποινική υπόθεση για την οποία κρατήθηκε.
    Ο πανέξυπνος εισαγγελέας πάντως εισηγήθηκε στο δικαστικό συμβούλιο την παραμονή στη φυλακή του Νίκου Μιχαλολιάκου αξιολογώντας, όπως είπε, τη μη ύπαρξη μεταμέλειας και ηθικής βελτίωσης του αιτούντος, παραθέτοντας «εκτεταμένη αρθρογραφία μέσα από την οποία εμφανίζεται αμετανόητος και δηλώνει ότι βρίσκεται έγκλειστος στο πλαίσιο πολιτικής δίωξης και σκευωρίας».
    Η πρόταση του ωστόσο δεν έγινε αποδεκτή από το δικαστικό συμβούλιο το οποίο αναφέρει πως τυχόν αμφιβολίες που μπορεί να συντρέχουν στο πρόσωπο του αιτούντος για τις ουσιαστικές προϋποθέσεις, θα πρέπει να λειτουργούν υπέρ του.
    Βάση νομοθεσίας υπάρχει η δυνατότητα άσκησης έφεσης από την τοποθετηθείσα γι αυτό Αδειλίνη. Βέβαια πρέπει να σκεφτούμε γιατί η εξέλιξη αυτή γίνεται τώρα που ο Κασιδιάρης ανακοίνωσε την υποστήριξή του στον συνταγματάρχη ε.α. Γιώτη Χαράλαμπο και ο Μητσοτάκης συσκέπτεται με αγωνία μαζί με τον εβραίο σύμβουλό του Γκρίνμπεργκ τι να πράξουν. Μήπως ο δόλιος εβραίος είπε στον Μητσοτάκη να προχωρήσει με το : "Κασιδιάρη εσείς, Μιχαλολιάκο εγώ";

    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...