ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

01 Μαΐου 2024

Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ Ε.Α. ΓΙΩΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ 500.000 ΨΗΦΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ. ΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΣΥΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΣΤΑΝ ΓΚΡΙΝΜΠΕΡΓΚ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.




Χαράλαμπος Γιώτης: "Τεράστια τιμή και συγκίνηση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αδελφό Ηλία Κασιδιάρη Υπόσχομαι ότι θα φανώ αντάξιος της τιμής και της εμπιστοσύνης του, για την πατρίδα για τα παιδιά μας και για τον ίδιο που ζει τα καλύτερα του χρόνια στο γκουαντάναμο της ευρώπης επειδή δεν προσκύνησε".




Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ Ε.Α. ΓΙΩΤΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 9ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2024.

 







 Πάρις Κουρτζίδης // Piperata Newsστο X: ""🆘️🇬🇷 Σε παράκρουση βρίσκεται το Μέγαρο Μαξίμου και ο @PrimeministerGR μετά τη χθεσινή ανακοίνωση της επιλογής Κασιδιάρη να ψηφίσει και κατ' ουσίαν ότι στηρίξει τον πιο στενό του συνεργάτη @GiotisXaralabos ο οποίος κατέρχεται ως υποψήφιος ευρωβουλευτής με το κόμμα #Πατριώτες του / X (twitter.com)

Συζήτηση

🆘🇬🇷 Σε παράκρουση βρίσκεται το Μέγαρο Μαξίμου και ο μετά τη χθεσινή ανακοίνωση της επιλογής Κασιδιάρη να ψηφίσει και κατ' ουσίαν ότι στηρίξει τον πιο στενό του συνεργάτη ο οποίος κατέρχεται ως υποψήφιος ευρωβουλευτής με το κόμμα #Πατριώτες του ‼️ Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, αυτή είναι και η βασική αιτία που δεν ανακοινώθηκε σήμερα Τρίτη 30/4 η ειλημμένη πλέον απόφαση του Εκλογοδικείου για την έκπτωση των Σπαρτιατών, καθώς ο επανεξετάζει μαζί με τον Αμερικανό σύμβουλο στρατηγικής του Σταν Γκρίνμπεργκ αν τελικά συμφέρουν οι εκλογές στις 12 περιφέρειες (και αν ναι σε ποια χρονική στιγμή) ή αν θα πρέπει να οδηγήσει ο Μητσοτάκης τη χώρα σε πρόωρες εθνικές εκλογές με αφορμή αυτή τη δικαστική απόφαση, χωρίς να αποκλείεται τελικά να επιλεγεί (ξανά) η μοιρασιά των 12 εδρών των Σπαρτιατών, μεταξύ των κοινοβουλευτικών κομμάτων. ‼️ Την ίδια ώρα, με παρέμβαση του πρωθυπουργικού επιτελείου, ακόμη και με οδηγία-εντολή του ιδίου του πρωθυπουργού, έχει ζητηθεί να μην παίξει πουθενά στα ΜΜΕ και ειδικά στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα η είδηση στήριξης στον πιο στενό του συνεργάτη και κατ' επέκταση στο κόμμα #Πατριωτες 📌 Αυτή είναι η Δικαιοσύνη, η Δημοσιογραφία, η Ελευθερία του Τύπου και γενικά η Δημοκρατία στην Ελλάδα τού σήμερα... και του "κράτους δικαίου" Μητσοτάκη!


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...