ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

02 Μαΐου 2024

Αποφυλακίζεται (με περιοριστικούς όρους) ο ηγέτης της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος. Ας ελπίσουμε ότι τώρα θα αποκτήσει το θάρρος να κάνει χαρακίρι. Χαντάκωσε τον χώρο με τις επιλογές και τις τραγικές παλινωδίες του. Δεν είχε το θάρρος να κάνει ούτε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό και γι αυτό άρπαξε την νόσο στις φυλακές - ευτυχώς το ξεπέρασε, έστω και δύσκολα. Ο τετραπέρατος Τράγκας δεν τα κατάφερε.

 




ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΣ: Αδέρφια μου <ομοθρησκα>. ΌΛΟΙ όσοι τρέχουμε τόσα χρόνια, με τεράστιες προσωπικές θυσίες, για να στηρίξουμε ένα Ελληνικό όνειρο, στο πρόσωπο αυτού του παιδιού, θέλουμε το καλό της Ελλάδας, και την Ελευθερία του, από τις βρωμερές ενέργειες του συστήματος. Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ Ε.Α. ΓΙΩΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ 500.000 ΨΗΦΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ...

 


ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΖΗΝΩΝΟΣ ΠΑΠΑΖΑΧΟΥ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ.




Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λαμίας με βούλευμά του, διέταξε την αποφυλάκιση του ηγέτη της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου με περιοριστικούς όρους. Κρίθηκε ως χαμηλής εκλογικής επικινδυνότητας από το σύστημα;  Ο Μιχαλολιάκος  βασικά ήταν  βολικός  για το σύστημα, γιατί πρόσφερε άπειρο τηλεοπτικό υλικό προς κατανάλωση στα πρόβατα που μηρυκάζουν μπροστά στους δέκτες.  Και μπορεί να προσφέρει κι άλλο θέαμα - σύμφωνα με την γνώμη του Γκρίνμπεργκ. Ο μη βολικός, που αποφάσισε να ακολουθήσει άλλους τόνους, είναι ακόμα μέσα. Κρίθηκε εκλογικά πολύ επικίνδυνος από το σύστημα.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται καθώς ο Νίκος Μιχαλολιάκος έχει συμπληρώσει τα 3/5 της ποινής των 13 ετών που του επιβλήθηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας.
Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών επιβάλει στο Νίκο Μιχαλολιάκο την απαγόρευση εξόδου από την Π.Ε. Αττικής, την εμφάνιση στο ΑΤ τόπου διαμονής μια φορά τον μήνα και την μη συναναστροφής με συγκατηγορουμένους για τη συγκεκριμένη ποινική υπόθεση για την οποία κρατήθηκε. 

(Πόλα Ρούπα, αρχηγικό μέλος του «Επαναστατικού Αγώνα»: Ισόβια + 25 χρόνια κάθειρξη. Αποφυλάκιση με όρο της παρουσία της μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχή της + απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.
Μιχαλολιάκος: Κάθειρξη 13 ετών. Αποφυλάκιση με όρους να μην απομακρύνεται από την Αττική, να μην συναναστρέφεται με συγκατηγορούμενους του, της εμφάνισης του μία φορά την εβδομάδα σε αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Αναμένεται και έφεση του εισαγγελέα, οπότε είναι αρκετά πιθανό να επιστρέψει στον Δομοκό).
.
Ο πανέξυπνος εισαγγελέας πάντως εισηγήθηκε στο δικαστικό συμβούλιο την παραμονή στη φυλακή του Νίκου Μιχαλολιάκου αξιολογώντας, όπως είπε, τη μη ύπαρξη μεταμέλειας και ηθικής βελτίωσης του αιτούντος, παραθέτοντας «εκτεταμένη αρθρογραφία μέσα από την οποία εμφανίζεται αμετανόητος και δηλώνει ότι βρίσκεται έγκλειστος στο πλαίσιο πολιτικής δίωξης και σκευωρίας» - λες κι αυτό είναι ψέμα. Τάδε έφη άλλος ένας σοβαρός εισαγγελέας, από τους εκατοντάδες που διαθέτει η διεφθαρμένη μπανανία - πνευματικό παιδί του Ευστρατίου ασφαλώς κι αυτός.
Η πρόταση του ωστόσο δεν έγινε αποδεκτή από το δικαστικό συμβούλιο το οποίο αναφέρει πως τυχόν αμφιβολίες που μπορεί να συντρέχουν στο πρόσωπο του αιτούντος για τις ουσιαστικές προϋποθέσεις, θα πρέπει να λειτουργούν υπέρ του.
Βάση νομοθεσίας υπάρχει η δυνατότητα άσκησης έφεσης από τις τοποθετηθείσες επί τούτου σ' αυτές τις θέσεις Αδειλίνη και Κλάπα. 

Βέβαια πρέπει να σκεφτούμε γιατί η εξέλιξη αυτή γίνεται τώρα που ο Κασιδιάρης ανακοίνωσε την υποστήριξή του στον συνταγματάρχη ε.α. Γιώτη Χαράλαμπο και ο Μητσοτάκης συσκέπτεται με αγωνία μαζί με τον εβραίο σύμβουλό του Γκρίνμπεργκ τι να πράξουν. Μήπως ο δόλιος εβραίος είπε στον Μητσοτάκη να προχωρήσει με  το : "Κασιδιάρη εσείς, Μιχαλολιάκο εγώ";

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


14 σχόλια:

  1. Νίκος Μιχαλολιάκος: Ο εισαγγελέας Εφετών της Λαμίας θα καταθέσει έφεση ενάντια στο βούλευμα αποφυλάκισης. Ο Μιχαλολιάκος φταίει για τα Τέμπη, το Μάτι, την Λίστα Λαγκάρντ, την Νοβάρτις και δεν συμμαζεύεται. Φταίει το γαϊδούρι και χτυπούν το σαμάρι. Ανίκανοι, άσχετοι, δειλοί μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Δικαιοσύνη μαφιόζικης μπανανίας. Γνήσια τέκνα του Ευστρατίου.

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Εισαγγελέας Εφετών Λαμίας πρόκειται να καταθέσει έφεση κατά της απόφασης του Δικαστικού Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας, η οποία προβλέπει την αποφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου με περιοριστικούς όρους.
    Συγκεκριμένα, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λαμίας αποφάσισε την αποφυλάκιση του Μιχαλολιάκου με τους εξής περιοριστικούς όρους:
    1) Απαγόρευση εξόδου από την περιφέρεια του νομού Αττικής,

    2) Υποχρέωση εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της Πεύκης μία φορά τον μήνα,

    3) Απαγόρευση επαφής με τους συγκατηγορουμένους του για την υπόθεση που φυλακίστηκε.

    Ο εισαγγελέας θα υποστηρίξει στην έφεσή του ότι ο Μιχαλολιάκος δεν πληροί τις απαραίτητες ουσιαστικές προϋποθέσεις για αποφυλάκιση, καθώς δεν έχει δείξει μεταμέλεια ή ηθική βελτίωση για τα εγκλήματα που τον οδήγησαν στην καταδίκη, ενώ μέσω διαδικτύου εξακολουθεί να εμφανίζεται αμετανόητος, ισχυριζόμενος ότι είναι θύμα πολιτικής δίωξης και σκευωρίας.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δήλωση Τζανερίκου: "ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης μου έταξε θέση αν απέκλεια το κόμμα Κασιδιάρη".

    ΔΗΛΩΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΛΑΜΙΑΣ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. 🔹 Τότε άνοιξαν την Βουλή άρον-άρον Μεγάλη Εβδομάδα του 2023 για να περάσουν 3η (!) Αντισυνταγματική φωτογραφική τροπολογία για τον αποκλεισμό π𝛒𝛚𝛕𝛐𝛅𝛊𝛋𝛚𝛓 καταδικασμένου ανθρώπου, με π𝛌𝛈𝛒𝛈 πολιτικά δικαιώματα, καθώς και ολόκληρου κόμματος από τις εκλογές!

      🔹 Τότε που ο ίδιος ο Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου κατήγγειλε 𝛆π𝛚𝛎𝛖𝛍𝛚𝛓 απόπειρα δωροδοκίας του από το Μέγαρο Μαξίμου (!) προκειμένου να «φροντίσει» ν’ αποκλειστεί το συγκεκριμένο κόμμα από τις εκλογές (πράγμα που εν τέλει έγινε)…!!!

      🔹 Δεν έγινε ΚΑΝ παρέμβαση Εισαγγελέα για την 𝛅𝛊𝛆𝛒𝛆𝛖𝛎𝛈𝛔𝛈 των σοβαρότατων καταγγελιών του Ανώτατου Δικαστή όταν εισαγγελείς παρεμβαίνουν ακόμα και για σχόλια σε πρωινάδικα…

      Με λίγα λόγια «δεν έτρεξε κάστανο» στην χώρα της μαφιόζικης κληρονομικής Μπανανίας.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    2. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: "ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ, ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ".
      https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/02/blog-post_35.html

      Διαγραφή
    3. Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ: «ΣΥΛΛΑΒΑΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΚΟΥΡΤΖ, ΓΙΑΤΙ ΔΩΡΟΔΟΚΕΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ». ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ (ΠΛΙΩΤΑΣ) ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΚΑΜΗΛΑΡΗΣ): «ΣΥΛΛΑΒΑΤΕ ΤΟΥΣ 15ΧΡΟΝΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ Μ’ΑΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ».
      https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/10/15.html

      Διαγραφή
  3. Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    Στο Ισραήλ ο πρωθυπουργός εν ενεργεία Νετανιάχου ήταν σε ανάκριση για σκάνδαλο διαφθοράς.
    Στην Γαλλία ο πρώην πρόεδρος Σαρκοζί καταδικάστηκε σε φυλάκιση για σκάνδαλα διαφθοράς και έπεται συνέχεια.
    Στην Αυστρία ο πρωθυπουργός Κουρτζ παραιτήθηκε για σκάνδαλο διαφθοράς.
    Στην Ιαπωνία πρωθυπουργοί αυτοκτονούν αν κατηγορηθούν για ασήμαντα πταίσματα.
    Στην Ελλάδα η τερατώδης διαφθορά δεν απασχολεί κανένα. Ο Κούλης ταΐζει φανερά τους δημοσιογράφους με λεφτά των ελλήνων φορολογουμένων για να τον υμνούν και η δικαιοσύνη ασχολείται με τα τηλέφωνα του Κασιδιάρη και πως θα φυλακίσει δεκαπεντάχρονα εργαζόμενα ελληνόπουλα που αντιστέκονται στην διαφθορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: φανταστείτε την εισαγγελέα Αδηλίνη να εισβάλει στα γραφεία της Ν.Δ., το κόμμα του Μητσοτάκη, το οποίο χρωστάει σε τράπεζες, τοκογλύφους κ.λ.π. 400.000.000 ευρώ. Δεν τα γνωρίζει αυτά η ελληνική "δικαιοσύνη" και η Αδηλίνη και η Κλάπα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο μας: φανατικός κομμουνιστής (του ΑΝΤΑΡCIA), ο τέως εκλεγμένος πρόεδρος της «ένωσης δικαστών και εισαγγελέων».

    ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΛΟΓΩ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ (ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ) ΗΓΕΤΩΝ ΤΗΣ: ΣΧΗΜΑΤΙΣΑΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΙΑΣ 87ΧΡΟΝΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΜΕ ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΕΝΑ ΚΛΕΦΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έντιμοι εισαγγελείς στην Ιαπωνία κυνηγούν τους διεφθαρμένους πολιτικούς. Έφοδοι στα γραφεία του κυβερνώντος (!) κόμματος. Τα ελληνικά κόμματα χρωστούν δισεκατομμύρια σε τοκογλύφους. ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ Η ΚΛΑΠΑ ΚΑΙ Η ΑΔΕΙΛΙΝΗ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΜΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟΝ…ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΚΩΜΙΚΟ ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2023/12/blog-post_19.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΟΛΕΜΟΥ, Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ. Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΔΕΧΘΕΙ ΤΟ 2007 «ΔΩΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΗΜΕΝΣ». Ούτε πήγε το χρέος της χώρας του στο 200%, ούτε το κόμμα του χρωστάει 500 εκατομμύρια ευρώ σε τραπεζίτες, ούτε παρακολουθούσε όλο τον κόσμο, τους υπουργούς του, τους στρατηγούς του και τους δικαστές του, ούτε και εξαγόρασε όλα τα ΜΜΕ με πέτσινα χρήματα. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΚΛΑΠΑ ΚΑΙ Η ΑΔΕΙΛΙΝΗ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΜΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟΝ…ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.
    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2023/12/2008-200-500.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μ.Καρυστιανού: «Πήγα στον Άρειο Πάγο να δώσω στοιχεία για το έγκλημα του Μητσοτάκη στα Τέμπη που σκοτώθηκε η κόρη μου και η διορισμένη από τον Μητσοτάκη εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη μου είπε να πάω στην Εκκλησία να με βοηθήσει»
    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2024/02/blog-post_3.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρώην αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωάννης Παπανικολάου: «ΓΙΑ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣΧΕΣΙΤΕΣ, ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΚΕΡΑΙΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ».
    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2024/04/blog-post_24.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΣΤΕΝΟ ΦΙΛΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ. ΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΤΑ ΝΕΑΡΑ ΑΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΓΥΡΟΦΕΡΝΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. «ΜΑΣ ΚΕΡΝΑΓΕ ΚΟΚΑΪΝΗ για να τον ΠΗΔΑΜΕ». Η ΠτΔ Κ.Σακελλαροπούλου μίλησε για μια unisex κοινωνία σε παιδιά δημοτικού - «Ούτε αρσενικό, ούτε θηλυκό».
    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/12/unisex.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΑΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ. ΑΥΤΟΣ ΕΒΓΑΖΕ ΤΑ ΝΕΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΦΥΝΤΑΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
      Από τον περασμένο Ιούλιο ο Παναγιώτης Ευστρατίου έχει τοποθετηθεί γενικός διευθυντής στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών, με τριετή θητεία.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...