ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

12 Απριλίου 2023

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ: «ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΙΣ, ΣΚΕΥΩΡΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΔΟΥΛΩΤΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ».

 

 

ΠΟΙΟΥΣ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ Ο ΣΑΛΤΙΕΛ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΑΝΧΕΝΤΡΙΝ

 

 

ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΠΟΛΥΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ Ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΡΚΟΖΙ γιατί: συνομίλησε ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ (!) με δικαστές και για διαφθορά, κατάχρηση εξουσίας, αθέμιτη άσκηση επιρροής, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΗΓΑΓΕ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΕΣ. Με τέτοιες κατηγορίες οι έλληνες πολιτικοί της μπανανίας και οι συνομιλητές τους δικαστές και εισαγγελείς – π.χ. Ντογιάκος, Κλάπα, Λεπενιώτη, Τζανερίκος - θα έπρεπε να βρίσκονται όλοι στην φυλακή. ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΟ ΣΑΡΚΟΖΙ.

 

 

 

Χέρι – χέρι, για τρίτη φορά ΚλεφτοΝέα Δημοκρατία και  ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ καταπάτησαν το δικό τους Σύνταγμα, για να θέσουν εκτός δημοσίας ζωής το «Εθνικό Κόμμα – Έλληνες».

Ρίγη ανατριχίλας προκάλεσε στην σπονδυλική στήλη των δύο Κλεφτοκομμάτων, η εμφάνιση επί της πολιτικής σκηνής του Αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου Αναστασίου Κανελλοπούλου. Τα ποσοστά και των δύο καταρρέουν. Έντρομοι, λυσσούν και συκοφαντούν. Και για να διασωθούν, αναζητούν καταφύγιο στην Δικαιοσύνη. Χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα για να την διαφθείρουν. Η αποκάλυψη της συνάντησης κορυφαίου Υπουργού με Ανώτατο Δικαστικό Λειτουργό, με σκοπό να ενδώσει στις πιέσεις τους, άφησε άναυδο τον Πανελλήνιο. Αλλά ο υψηλόφρων Δικαστικός Λειτουργός, δεν εκάμφθη στις πιέσεις τους. Τους κατήγγειλε και εν συνεχεία αηδιάσας με τις πρακτικές τους, τους έπτυσε κατά πρόσωπο και παρητήθη.

 

 


 

Ελληνικέ Λαέ

Από το έτος 1864, που εισήχθη ο Κοινοβουλευτισμός στην χώραν μας, ουδέποτε επεχειρήθη η απαγόρευση πολιτικού Κόμματος να συμμετάσχει στις εκλογές. Συμβαίνει για πρώτη φορά. Και ο πλέον δύσπιστος έχει πεισθεί, ότι η Δημοκρατία στην Ελλάδα είναι κατ’ όνομα και όχι κατά την εφαρμογήν.

 


Αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας δεν συμβαίνει ούτε στις Δημοκρατίες των χωρών του Καυκάσου και της Αφρικής.

Παριστάνουν οι επίορκοι του δημοκράτες. Ότι είναι μαχητές της Δημοκρατίας. Και ότι υπερασπίζονται την Δημοκρατία.

Αλλά δεν είναι Δημοκράτες. Απλώς, δημοκρατικό προσωπείον φέρουν. Την λεοντή του δημοκράτη φορούν. Και δεν υπερασπίζονται την Δημοκρατία. Απλώς την εξευτελίζουν και την ταπεινώνουν. Και δεν είναι μαχητές της Δημοκρατίας. Είναι προδότες, δολιοφθορείς, σκευωροί, συνωμότες της Δημοκρατίας.

Λαέ της Ελλάδος

Σου στέλνω τον αγωνιστικό και εγκάρδιο χαιρετισμό μου.

Σου εύχομαι Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

Και να είσαι βέβαιος, ότι η Δημοκρατία θα νικήσει. Ο αδούλωτος Λαός θα τους τιμωρήσει.

Εγγύς είναι ο χρόνος.

Αθήνα, 11-04-2023

Αναστάσιος Κανελλόπουλος

Επίτιμος Αντεισαγγελεύς του Αρείου Πάγου.

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...