ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

07 Ιουνίου 2023

Δανιήλ Εσδράς: Ο πρώτος αυθεντικός – γνήσιος Εβραίος υπουργός στην Ελλάδα. Ιμιτασιόν εβραίους υπουργούς (απομιμήσεις) διαθέτουμε άφθονες. Εμπρός και για Πακιστανούς, Αλβανούς και – γιατί όχι – Τούρκους υπουργούς.

 


50.000 ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΡΥΘΜΟ. ΠΡΩΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 500 ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΑΝΑ 100.000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ 1 ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ 200 ΑΤΟΜΑ Ή ΑΛΛΙΩΣ 1 ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ. ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ 50 ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΑΝΑ 100.000 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΟΥΣ. ΟΙ 30.000 ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΑΝ (ή ευνούχισαν) ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ (-ορισμένοι έγιναν ομοφυλόφιλοι και προωθούν την κοκαΐνη, π.χ. Ευστρατίου), ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ, ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ, ΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΟΧΙ. Η Ελλάδα έχει με διαφορά την πλέον βραδεία απονομή δικαιοσύνης μεταξύ όλων των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.







Ο Δανιήλ Εσδράς είναι ο πρώτος Έλληνας Εβραίος υπουργός, καθώς ορίστηκε  υπηρεσιακός υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου στην κυβέρνηση του Ιωάννη Σαρμά.  

Γεννημένος το 1955 στην Αθήνα, ο Δανιήλ Εσδράς αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Οχάιο με δίπλωμα μηχανολόγου αεροσκαφών, ενώ έκανε μεταπτυχιακά στις Διεθνείς Σχέσεις στο Sussex University.


Το 1998 ανέλαβε επικεφαλής του ΔΟΜ στην Ελλάδα, υπηρεσία που βοηθάει μετανάστες να επιστρέψουν στη χώρα τους.

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...