ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

01 Μαΐου 2024

Ισραήλ: Τούρκος τουρίστας μαχαίρωσε με λύσσα εβραίο αστυνομικό έξω από τμήμα στην Ιερουσαλήμ. Τον σκότωσαν σαν σκυλί οι ισραηλινοί αστυνομικοί. Εάν το μίσος των μουσουλμάνων τούρκων έφθασε στο σημείο να σκοτώνουν εβραίους μέσα στην Ιερουσαλήμ, τι θα κάνουν στους γκιαούρηδες, μέσα στην Αθήνα και στην Χίο, που μας τους κουβαλάει ο Καιρίδης; Ετοιμάζονται για τους γκιαούρηδες: Τουρκία: Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και επίσημα μάθημα για τη «Γαλάζια Πατρίδα» στα σχολεία. Ο αναθεωρητισμός και οι αμφισβητήσεις της κυριαρχίας της χώρας μας καθίστανται και τυπικά επίσημη κρατική τουρκική ιδεολογία. Μπαχτσελί σε Ελλάδα: «Θα έχετε τη μοίρα της Ουκρανίας – Δεν θα σας προστατέψουν τα αφεντικά σας»!


 

 

Καιρίδης για Ελληνικά νησιά: «Οι Τούρκοι είναι οι καλύτεροι τουρίστες»

 

ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

 ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΤΣ: "Ο Ερντογάν ονειρεύεται την επανίδρυση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Ερντογάν, η Ιερουσαλήμ, η πρωτεύουσα του Ισραήλ δεν είναι η Κωνσταντινούπολη των δειλών Ελλήνων. Η Ιερουσαλήμ θα παραμείνει για πάντα η πρωτεύουσα του εβραϊκού λαού".

 

 

 


Θα «προβληθεί ο δίκαιος αγώνας της Τουρκίας ενάντια σε αιτήματα που αγνοούν τα νομικά και γεωγραφικά της δικαιώματα στις θάλασσες και θα τονιστεί το φαινόμενο του πατριωτισμού».   


Ισραηλινός συνοριακός αστυνομικός δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ από Τούρκο υπήκοο, ο οποίος στη συνέχεια σκοτώθηκε από πυρά αστυνομικών που βρίσκονταν στο σημείο.

Σύμφωνα με την ισραηλινή αστυνομία, ο 30χρονος αστυνομικός φέρει τραύματα μέτριου βαθμού. Η αστυνομία ταυτοποίησε τον δράστη, ο οποίος είναι ένας 34χρονος Τούρκος υπήκοος, ο οποίος έφτασε στο Ισραήλ τις τελευταίες 72 ώρες, προφανώς ως τουρίστας.

Το υλικό από κάμερες ασφαλείας δείχνει τον 34χρονο Τούρκο να έχει στήσει ενέδρα στον αστυνομικό κοντά στο αστυνομικό τμήμα και να του επιτίθεται, όταν βρήκε την ευκαιρία.


 

 Θα «προβληθεί ο δίκαιος αγώνας της Τουρκίας ενάντια σε αιτήματα που αγνοούν τα νομικά και γεωγραφικά της δικαιώματα στις θάλασσες και θα τονιστεί το φαινόμενο του πατριωτισμού».  

 

Ο αναθεωρητισμός και οι αμφισβητήσεις της κυριαρχίας της χώρας μας καθίστανται και τυπικά επίσημη κρατική τουρκική ιδεολογία

 

Στο επίσημο εκπαιδευτικό πρόγραμμα των τουρκικών σχολείων μπαίνει με απόφαση του τουρκικού υπουργείου Παιδείας η οποία δημοσιεύθηκε στις 28 Απριλίου, το αφήγημα της χώρας του «Αιώνα της Τουρκίας» που περιλαμβάνει φυσικά και την «Γαλάζια Πατρίδα».

Η αλλαγή του εκπαιδευτικού προγράμματος αποσκοπεί στο να εμπνεύσει την νέα γενιά των τούρκων μαθητών από το «μεγαλείο» των… επιτευγμάτων της Τουρκίας με ιδιαίτερες αναφορές στην πολεμική βιομηχανία αλλά και στην αποστολή τουρκικού δορυφόρου στο διάστημα και συγχρόνως να μπολιάσει την νεα γενιά με το αναθεωρητικό αφήγημα του προέδρου Ερντογάν.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον δίνεται στο μάθημα της Γεωγραφίας για να ενισχυθεί, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η «εθνική συνείδηση» των μαθητών και στο πλαίσιο αυτό θα τονισθεί η σημασία της γεωγραφικής θέσης της Τουρκίας μέσω της προβολής και συζήτησης των χαρτών που αφορούν την «Γαλάζια Πατρίδα» και «Πατρίδα του Ουρανού».

Εισάγοντας ευθέως τον αναθεωρητισμό της Τουρκίας με την αμφισβήτηση διεθνών συνθηκών αλλά και του διεθνούς δικαίου, στο νέο σχολικό πρόγραμμα, όπως αναφέρει το υπουργείο Παιδείας της Τουρκίας, θα «προβληθεί ο δίκαιος αγώνας της Τουρκίας ενάντια σε αιτήματα που αγνοούν τα νομικά και γεωγραφικά της δικαιώματα στις θάλασσες και θα τονιστεί το φαινόμενο του πατριωτισμού».

Και για να μην υπάρχουν αμφιβολίες για τις προθέσεις όσων εισηγήθηκαν και ενέκριναν αυτό το νέο πρόγραμμα σπουδών η ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Παιδείας αναφέρει ότι κατά τη συζήτηση της «Γαλάζιας Πατρίδας» θα συζητηθεί και η «Θάλασσα των Νήσων» όπως παγίως οι εθνικιστικοί κύκλοι αποκαλούν το Αιγαίο προκειμένου να αμφισβητήσουν την ελληνικότητά του ενώ, επίσης, θα αναλυθούν στους μαθητές και οι λόγοι για τους οποίους η Τουρκία δεν είναι συμβαλλόμενο μέρος στη Σύμβαση του ΟΗΕ για το Δίκαιο της Θάλασσας αλλά και τα «δικαιώματά της στα διεθνή ύδατα σήμερα και στο μέλλον». Θα προβληθεί, επίσης, η σημασία της «Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου» για την Τουρκία και τον τουρκικό κόσμο.

Και με την κίνηση αυτή πλέον διαλύεται κάθε ψευδαίσθηση για τις προθέσεις της Τουρκίας καθώς ο αναθεωρητισμός και οι αμφισβητήσεις της κυριαρχίας της χώρας μας καθίστανται και τυπικά επίσημη κρατική ιδεολογία στην οποία από εδώ και πέρα δεν θα μυούνται μόνο οι αξιωματικοί και διπλωμάτες αλλά όλες οι νέες γενιές τούρκων πολιτών.

 

 

Μπαχτσελί σε Ελλάδα: «Θα έχετε τη μοίρα της Ουκρανίας – Δεν θα σας προστατέψουν τα αφεντικά σας»!


Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί εκτόξευσε εκ νέου απειλές για εισβολή στην Ελλάδα, λέγοντας απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι θα έρθουν μέρα, «για να σας κάνουμε να ξεπληρώσετε για τις παρενοχλήσεις σας με το αίμα και τις ζωές μας», όπως μεταδίδει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.
«Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Μητσοτάκης δήλωσε αντί τη νύχτα, να έρθουμε μέρα. Ευχαρίστως και τρέχοντας θα έρθουμε να καλύψουμε τη μέρα σας, σαν να είναι νύχτα, και να σας κάνουμε να ξεπληρώσετε για τις παρενοχλήσεις σας με το αίμα και και τις ζωές μας. Τότε δεν θα μπορέσουν να σας προστατέψουν ούτε τα αφεντικά σας ούτε οι συνεργάτες σας», είπε χαρακτηριστικά.
Προκλήσεις, απειλές, προειδοποιήσεις και δήθεν βούληση για διάλογο περιελάμβανε το προ ολίγων ημερών μενού του αντιπροέδρου του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) Νουμάν Κουρτουλμούς, κλιμακώνοντας τη ρητορική της έντασης από την τουρκική πλευρά.
«Όπως κάποιοι χάιδεψαν την πλάτη της Ουκρανίας και δημιούργησαν περιβάλλον σύγκρουσης με τη Ρωσία, τώρα, με τον ίδιο τρόπο, χαϊδεύουν την πλάτη της Ελλάδας», δήλωσε ο Κουρτουλμούς, σημειώνοντας ότι κάποιοι «λένε στην Ελλάδα ‘’Είσαι λιοντάρι, είσαι τίγρης’’».
Ο Τούρκος αντιπρόεδρος του κόμματος του Ερντογάν έδωσε… συμβουλές στην Αθήνα, να μην ξεχνά πως δεν θα μπορέσει ποτέ να εγκλωβίσει την Τουρκία, να μην ξεπεράσει τα όριά της και χαρακτήρισε «ιερό» το τουρκικό έθνος.
«Η συμβουλή μας προς την Ελλάδα είναι η εξής: Μην ξεχνάτε αυτό το ιερό έθνος. Αυτό το ιερό έθνος δεν ανέχεται ποτέ την αδικία που υφίσταται και δεν θα επιτρέψει ποτέ να εγκλωβιστεί η Τουρκία.
Υπό αυτή την έννοια, μην εμπλακείτε σε πράγματα που ξεπερνούν τα όρια σας βασιζόμενοι σε αυτόν ή τον άλλον. Δεν έχει δικαίωμα η Ελλάδα να παρενοχλεί την Τουρκία», είπε ο Κουρτουλμούς.
Ο αντιπρόεδρος του AKP μίλησε επίσης για κράτη που προσπαθούν να ενισχύσουν τη δύναμή τους τους μέσω τρίτων χωρών και κάλεσε την Ελλάδα να μην πιστεύει τις χώρες αυτές και να μην γίνει όργανό τους.
«Παλαιότερα γινόταν μέσω πληρεξουσίων και τρομοκρατικών οργανώσεων. Τώρα ξεκινούν μια νέα εποχή», ανέφερε, λέγοντας ότι «η συμβουλή μας προς την Ελλάδα είναι να μην γίνει όργανο σ’ αυτό», είπε χαρακτηριστικά.
Την ίδια ώρα, ο ίδιος ανέφερε ότι πιστεύει στην επίλυση των προβλημάτων μέσω διαπραγματεύσεων και στη βάση της καλής γειτονίας.
«Να μην μπουν σε εχθρικές ή ανταγωνιστικές σχέσεις με την Τουρκία πιστεύοντας αυτά που λένε οι τρίτες χώρες, οι τρίτες πλευρές. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματά μας μέσω διαπραγματεύσεων με τη γείτονά μας Ελλάδα, στο πλαίσιο των σχέσεων γειτονίας.
Και για αυτό, η Τουρκία προσπαθεί να προστατεύσει τα δικαιώματά της στο Αιγαίο προστατεύοντας τα δικαιώματα και το δίκαιό της σε κάθε πλατφόρμα», διεμήνυσε.

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

 

2 σχόλια:

  1. ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΑΚΟΜΗ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΒΙΖΑ ΚΑΙΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

    Εάν τούρκος σκοτώσει Έλληνα ο ηθικός αυτουργός είναι ο Καιρίδης.
    Η Visa Express του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, η άτυπη κερκόπορτα που άνοιξε στην Τουρκία ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Αιγαίο, επεκτείνεται και σε άλλα νησιά. Μετά την Χίο, την Κω, την Λέσβο, την Ρόδο και την Σάμο, η βίζα του Δημήτρη Καιρίδη θα ισχύσει σε Λέρο, Λήμνο, Κάλυμνο, Καστελόριζο και Σύμη.
    Την ανακοίνωση έκανε την Τρίτη η ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα εν είδει: Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!
    Η ανάρτηση της πρεσβείας στα ελληνικά και τα τουρκικά:
    Έναρξη του προσωρινού προγράμματος βραχείας διαρκείας επισκέψεων σε ελληνικά νησιά
    «To προσωρινό πρόγραμμα βραχείας διάρκειας επισκέψεων σε επιλεγμένα ελληνικά νησιά ξεκίνησε! Από 30 Μαρτίου, επισκέπτες μέσω ακτοπλοϊκής σύνδεσης από συγκεκριμένα τουρκικά παράλια, μπορούν να υποβάλουν αίτηση για θεώρηση κατά την άφιξή τους σε Χίο, Κω, Λέσβο, Ρόδο και Σάμο, ενώ 5 ακόμη ελληνικοί νησιωτικοί προορισμοί θα είναι σύντομα διαθέσιμοι. Επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα και προγραμματίστε το ταξίδι σας!».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Bild: «Τα παιδιά χριστιανών γίνονται μουσουλμάνοι από φόβο στο σχολείο».
    «Λόγω της έντονης μετανάστευσης τα τελευταία οκτώ χρόνια, το ποσοστό των μουσουλμάνων νέων και παιδιών στα σχολεία έχει αυξηθεί σημαντικά».
    Στην Γερμανία ζητούν την ίδρυση χαλιφάτου οι μουσουλμάνοι αλλοδαποί που ζουν εκεί και σαν να μην έφτανε αυτό, σύμφωνα με την Bild, αξιωματικός της κρατικής ασφάλειας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου: Η κατάσταση στα σχολεία είναι ακόμη πιο δραματική.
    «Όλο και περισσότεροι γονείς Γερμανών παιδιών στρέφονται σε συμβουλευτικά κέντρα επειδή τα χριστιανά παιδιά θέλουν να γίνουν μουσουλμάνοι, ώστε να μην είναι πλέον ξένοι στο σχολείο».
    Αιτία: Ο αριθμός των μουσουλμάνων παιδιών στα σχολεία αυξάνεται ραγδαία εδώ και χρόνια. Τα παιδιά των χριστιανών είναι συχνά μειοψηφία, ειδικά στις μεγάλες πόλεις. Ο δημόσιος προστάτης σημειώνει: «Λόγω της έντονης μετανάστευσης τα τελευταία οκτώ χρόνια, το ποσοστό των μουσουλμάνων νέων και παιδιών στα σχολεία έχει αυξηθεί σημαντικά. Επιπλέον, πολλά από τα παιδιά προέρχονται από αυστηρά θρησκευόμενες οικογένειες. ».

    Πολλές μουσουλμανικές οικογένειες από αυτές τις χώρες έχουν τελείως διαφορετικά ηθικά πρότυπα από τις γερμανικές οικογένειες. Σύμφωνα με τον αξιωματικό, οι άνθρωποι ζουν αυστηρά σύμφωνα με το Κοράνι και το Ισλάμ και η τιμή της οικογένειας προηγείται.
    «Όταν τα κορίτσια στο σχολείο συμπεριφέρονται πολύ δυτικά στα μάτια των μουσουλμάνων νέων, δεν φορούν μαντίλα ή συναντούν αγόρια, τότε εκείνοι προειδοποιούν τα κορίτσια να συμπεριφέρονται σαν πιστές μουσουλμάνες», αναφέρει.

    Οι Γερμανοί δάσκαλοι στα σχολεία είναι συγκλονισμένοι, κάνουν τα στραβά μάτια, δεν κάνουν τίποτα ή αποτυγχάνουν στο να κάνουν κάτι.

    Ο αξιωματικός της κρατικής ασφάλειας προειδοποιεί: «Οι άνδρες μουσουλμάνοι φοιτητές εμφανίζονται συνήθως πολύ απειλητικοί και μερικές φορές βίαιοι. Νέες παράλληλες κοινωνίες αναδύονται στις αυλές των σχολείων. Και αν ακόμα περισσότερα προσφυγόπουλα έρθουν ξανά στο σχολείο το καλοκαίρι, η κατάσταση θα γίνει ακόμα πιο εκρηκτική».

    Υπάρχουν πλέον σχολεία σε μεγάλες πόλεις όπου το ποσοστό των μουσουλμάνων μαθητών υπερβαίνει το 80 τοις εκατό: Βερολίνο, Φρανκφούρτη, Όφενμπαχ, Ντούισμπουργκ, Έσσεν. Και οι μαθητές υποκινούνται από νεαρούς μουσουλμάνους. Η Προστασία του Πολίτη τονίζει: «Υπάρχουν ορισμένα κανάλια στα social media στα οποία οι ισλαμικοί αστέρες της ποπ πείθουν τους μαθητές ότι πρέπει να αντιταχθούν στον δυτικό τρόπο ζωής και ότι μόνο ένα χαλιφάτο είναι η σωστή μορφή διακυβέρνησης».

    «Τα παιδιά μας τώρα πρέπει να πληρώσουν την αποτυχία της πολιτικής ένταξης μεταναστών. Είναι πεπεισμένα ότι οι μουσουλμάνοι μαθητές είναι ξεχωριστοί, ενώ οι χριστιανοί, και επομένως άπιστοι μαθητές, είναι άχρηστοι», καταλήγει αξιωματικός της κρατικής ασφάλειας!
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...