ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

16 Μαρτίου 2024

Κυκλοφορεί το νέο βιβλίο του Ηλία Κασιδιάρη «Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

 


Αποκάλυψη των Times of Israel: οι Χούθι της Υεμένης πραγματοποίησαν με επιτυχία δοκιμή υπερ-υπερηχητικού πυραύλου δικής τους κατασκευής. Οι «έλληνες» του Μητσοτάκη και του Καπουτζίδη δεν κατασκευάζουν ούτε ποδήλατο. Η Τουρκία δεν «επιτρέπει» στην Ελλάδα να κάνει αεροναυτικές ασκήσεις στην Κάρπαθο…




Ο ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΩΣ ΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ


‭«Ύψωσε το ξίφος του στον αέρα,

φώναξε την πανάρχαια ιαχή “Ενυάλιος”

και κάλπασε σαν αστραπή

ενάντια στις ορδές των βαρβάρων»








Πληροφορίες :ellhnes-ekdoseis.net/product/o-stra

Τηλέφωνα 211 418 1023 - 690 7717 702 - 694 7300 351 - 695 0077 320















ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

3 σχόλια:

  1. Το ιδιαίτερο τάμα της Κρήτης: Γυναίκες που θέλουν παιδί τρώνε το φυτίλι από το καντήλι της Παναγίας. Η Παναγία η Αλμυρή αποτελεί σημείο αναφοράς για τους πιστούς της Μεσαράς και όχι μόνο.
    Οι Κρητικοί αγαπούν πολύ την Παναγιά Αλμυρή, τη θεωρούν «δικό τους» άνθρωπο και σπεύδουν εκεί κάθε φορά που θέλουν να της εκμυστηρευτούν το μυστικό που τους βαραίνει, να της ζητήσουν βοήθεια, να την εκλιπαρήσουν να τους δώσει ένα παιδί και δε διστάζουν για αυτό να «δοκιμάσουν» ακόμα και το φιτίλι από το καντήλι που καίει μπροστά στην εικόνα της

    Η εκκλησία είναι δίκλητη με το ένα κλίτος να γιορτάζει την Ανάληψη και το άλλο στη γέννηση της Παναγίας.

    Σύμφωνα με το daynight.gr, κάθε χρόνο πλήθος κόσμου με τα πόδια, αλλά και με αυτοκίνητα από κάθε γωνιά της Μεσαράς και όχι μόνο έρχεται στην Αλμυρή να κάνει το τάμα του και να ανάψει ένα κερί.

    Γυναίκες φάτε και το καντήλι.

    Μετά, στις εκλογές, ψηφίζουν Μητσοτάκη και Τσίπρα.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΔΕΟΣ! ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΟΥΦΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ.
      Άγιος Ιωάννης Ρώσος γιορτή – ΕΦΤΑΣΕ! Οι Άγιοι Ακίνδυνοι υποδέχτηκαν το σκούφο του Αγίου Παισίου. Το ιερό σκεύασμα κόμισε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ρωγών κκ Φιλόθεος συνοδευόμενος από τον π Σεραφείμ Δημητρίου και τον εφημέριο του Ναού Αγίων Ακινδύνων, Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Μαλούφ.

      Σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, αναμένεται να χτισθεί νέο παρεκκλήσι του Αγίου Παισίου στον Ιερό Ναό των Αγίων Ακινδύνων.

      Ο Ιερός Ναός Αγίων Ακινδύνων στους Αγίους Αναργύρους Αττικής. Οι Άγιοι Μάρτυρες Ακίνδυνος και οι συν αυτώ ήταν όλοι αξιωματούχοι του Πέρση βασιλιά Σαπώρ του Β’. Το 330 μ.Χ.. Οι Άγιοι Ακίνδυνος, Αφθόνιος, Πηγάσιος, Ελπιδηφόρος και Ανεμπόδιστος μαρτυρικά και ένδοξα, παρέδωσαν όλοι τη μακάρια ψυχή τους στο ζωοδότη Χριστό. Στην Ελλάδα υπάρχει μόνο ένας Ιερός Ναός προς τιμή των Αγίων Ακινδύνων και βρίσκεται στους Αγίους Αναργύρους Αττικής.

      ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΣΤΑΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΤΩΡΑ Ο ΣΚΟΥΦΟΣ. ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ. ΑΔΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    2. Όσοι "πολιτικοί" ψαρεύουν στα θολά νερά του εβραιοχριστιανικού βούρκου, τελικα δεν παίρνουν ούτε μία ψήφο απ' αυτα τα ψάρια. Τα φοβισμένα ψάρια ψηφίζουν πάντα την ασφάλεια που βλέπουν στον Μητσοτάκη και στον Τσίπρα.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...