ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

24 Μαΐου 2022

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΡΩΜΙΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΟ ΔΕΙΚΤΗ ΕΥΦΥΪΑΣ 92 (ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ), ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. Με το VIP αεροσκάφος (που πληρώνουν οι φορολογούμενοι) ο Κ.Μητσοτάκης πέταξε στις ΗΠΑ για να δει αγώνα μπάσκετ NBA. Σε αγώνα των Boston Celtics «εντοπίστηκε» ο Κ.Μητσοτάκης.

 

 

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ. ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΓΗΣ ΦΕΥΓΟΥΝ (ΕΥΤΥΧΩΣ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 1200 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΕΦΥΓΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΕΓΙΝΑΝ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ Ή ΑΠΛΩΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ.


ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ Ο "ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ" ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ  ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ 5.000 ΔΟΛΑΡΙΩΝ.  

Την ίδια στιγμή που παραδίδει μαθήματα «ολιστικής ζωής» στους νέους της Ελλάδας.

Τι ίδια στιγμή που ο Κ.Μητσοτάκης δίνει μαθήματα «ολιστικής ζωής» και το ότι δεν έχουν αξία τα χρήματα στην ζωή (για τους άλλους), αποκαλύπτεται ότι η δεύτερη μέσα σε λίγες μέρες επίσκεψη στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στη Βοστώνη – για μιλήσει στο Boston College και για να δει από κοντά αγώνα του NBA – έγινε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος.

Σύμφωνα με το FlightAware, την αμερικανική πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας που παρέχει δεδομένα και προϊόντα παρακολούθησης πτήσεων σε πραγματικό χρόνο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέταξε από την Ελευσίνα στη Βοστώνη με το κυβερνητικό αεροσκάφος Hellenic Air Force 352B.

 

Το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, απογειώθηκε την Κυριακή στις 11.45 από την Ελευσίνα και προσγειώθηκε στη Βοστώνη μετά από 9 ώρες και 38 λεπτά. Την Τρίτη στις 6:35 ώρα Ελλάδος αναχώρησε με προορισμό την Ελβετία καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμμετέχει στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός.

 

Όπως αναφέρει το documentonews.gr, ο πρωθυπουργός επισκέφτηκε τη Βοστώνη όχι για να εκπροσωπήσει τη χώρα αλλά ως προσκεκλημένος του Boston College, για να μιλήσει στην 146η Τελετή Αποφοίτησης, και λίγες ώρες πριν, να παρακαθίσει σε δείπνο προς τιμήν των επίτιμων πτυχιούχων του πανεπιστημίου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην 146η Τελετή Αποφοίτησης του Boston College χαρακτήρισε την απόφασή του να πετάξει δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες στις ΗΠΑ «εξαντλητική επιλογή».

«Αυτή η ευτυχής συγκυρία μου έθεσε ένα μεγάλο δίλημμα. Τι θα έπρεπε να κάνω στο ενδιάμεσο της επίσκεψής μου μεταξύ DC (Ουάσιγκτον) και BC (Boston College). Η απλούστερη απάντηση θα ήταν να μείνω στην Αμερική εννέα ολόκληρες μέρες, ίσως επισκεπτόμενος κάποιες από τις δυναμικές ελληνικές κοινότητες των Ηνωμένων Πολιτειών.

Αλλά με τον πόλεμο να μαίνεται 500 μίλια από τα σύνορα της Ελλάδας, δεν υπήρχε περίπτωση να λείψω από την πατρίδα μου για τόσο μεγάλο διάστημα. Η επόμενη -αλλά πιο εξαντλητική επιλογή- ήταν να κάνω τέσσερα υπερατλαντικά αεροπορικά ταξίδια κατά τη διάρκεια αυτών των εννέα ημερών. Να πάω δηλαδή στην Washington, μετά να επιστρέψω στην πατρίδα για να ασχοληθώ με τα καθήκοντά μου και μετά να πετάξω πίσω στη Βοστώνη για να μιλήσω σήμερα στην τελετή αποφοίτησής σας» σημείωσε ο πρωθυπουργός, χωρίς βέβαια να κάνει την παραμικρή αναφορά στο γεγονός ότι το πρωθυπουργικό αεροσκάφος έχει μετατραπεί σε ταξί για υπερατλαντικά, προσωπικά ταξίδια.

«Ο μέσος Έλληνας δεν μπορεί να βγάλει το μήνα και ο κ. Μητσοτάκης παίρνει το κρατικό αεροσκάφος τρεις μέρες μετά την επιστροφή του από το επίσημο ταξίδι του στις ΗΠΑ, για να ξαναπάει ιδιωτικά στη Βοστώνη και, μεταξύ άλλων, να δει τελικό NBA σε θέσεις που κοστίζουν μερικές χιλιάδες ευρώ» σχολίασε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

 «Του υποσχόμαστε ότι πολύ σύντομα θα τον απαλλάξουμε από το άγχος να γεμίζει τις μέρες του ανάμεσα στις εκδρομές του» τόνισε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

 

Σε αγώνα των Boston Celtics «εντοπίστηκε» ο Κ.Μητσοτάκης.

Τον «πρόδωσε» ο Cade Cunningham.

Eίναι γνωστή η αγάπη του πρωθυπουργού για το μπάσκετ και δεν θα έχανε την ευκαιρία να παρευρεθεί σε αγώνα του NBA από την στιγμή που ταξίδεψε στις ΗΠΑ και έμεινε αρκετές ημέρες.

Στη Βοστώνη όπου μίλησε στην τελετή αποφοίτησης του Boston College βρέθηκε χθες (23.05.2022) ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Και πριν πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα είπε να περάσει από το TD Garden για να δει το 4ο ματς ανάμεσα σε Μπόστον Σέλτικς και Μαϊάμι Χιτ.

Με καπελάκι τζόκεϊ και καθισμένος ανάμεσα στο πλήθος σε έναν αγώνα NBA (τον 4ο τελικό της Ανατολής συγκεκριμένα) ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα περνούσε απαρατήρητος μάλλον δίπλα του δεν είχαν καθίσει τρεις παίκτες των Ντιτρόιτ Πίστονς για να δουν το Μπόστον Σέλτικς – Μαϊάμι Χιτ.

Cade Cunningham, Isaiah Stewart και Killian Hayes ήταν επίσης στο Garden για να δουν τον τέταρτο τελικό της ανατολικής περιφέρειας του ΝΒΑ. Και η… μοίρα τους έφερε να καθίσουν δίπλα στον Έλληνα πρωθυπουργό. Και κάποια στιγμή που η κάμερα του ABC τους εντόπισε, έδειξε και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να παρακολουθεί το ματς.

 Για την ιστορία, οι Σέλτικς κέρδισαν 102-82 τους Χιτ και έναν το 2-2 στη σειρά των τελικών της Ανατολής.



Στις θέσεις αυτές στο γήπεδο, που κάθεται ο Μητσοτάκης,  το ατομικό εισιτήριο κοστίζει γύρω στα  5.000 δολάρια. 

https://seatgeek.com/miami-...



ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

2 σχόλια:

  1. Ο ΣΤΕΝΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΣΦΑΓΕΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΧΑΪΝΤΣ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ:
    Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χένρι Κίσινγκερ δήλωσε στους ακροατές του στο Νταβός ότι οι προσπάθειες «αντίστασης στη Ρωσική Ομοσπονδία μπορεί να οδηγήσουν σε καταστροφικά αποτελέσματα για την Ευρώπη» , και εξέφρασε την άποψη ότι «η Δύση πρέπει να εγκαταλείψει τις προσπάθειες να νικήσει τη Ρωσία». Ο Κίσινγκερ είπε ότι η σύγκρουση δεν μπορεί να παραταθεί και κάλεσε τη Δύση «να αναγκάσει την Ουκρανία να διαπραγματευτεί με όρους που απέχουν πολύ από τους σημερινούς στρατιωτικούς στόχους της ηγεσίας της». «Εάν οι διαπραγματεύσεις δεν ξεκινήσουν τους επόμενους δύο μήνες, οι αυξημένες εντάσεις δεν θα είναι εύκολο να ξεπεραστούν» είπε ο Κίσινγκερ που προέτρεψε τους Ευρωπαίους ηγέτες να μην ξεχάσουν τις μακροπρόθεσμες προοπτικές». «Η ΕΕ δεν πρέπει να ωθήσει τη Ρωσία προς μια μόνιμη συμμαχία με την Κίνα» τόνισε.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύρτσος: «Ο Μητσοτάκης “ζει το μύθο του” ταξιδεύοντας με συγγενείς και φίλους».
    Με αφορμή το νέο ταξίδι του Κ.Μητσοτάκη στις ΗΠΑ.
    Αιχμηρό είναι το νέο μήνυμα του ευρωβουλευτή Γιώργου Κύρτσου κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, με αφορμή το πρωθυπουργικό ταξίδι στη Βοστώνη, το οποίο περιλάμβανε εκτός των άλλων και την παρακολούθηση αγώνα του NBA(!).
    «Ο Μητσοτ. εφαρμόζει σύνθημα τουρισμού. ”Ζει το μύθο του”», επισημαίνει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Γιώργος Κύρτσος και προσθέτει μεταξύ άλλων: «Λείπει στο εξωτερικό όσο θέλει. Τον συνοδεύουν συγγενείς&φίλοι. Κοστίζει στο Δημόσιο απεριόριστα».
    Ο πρώην ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και του Ευρωπαϊκού Λαΐκού Κόμματος δεν διστάζει μάλιστα να χαρακτηρίσει «πρόκληση» την κοινωνική κριτική που ασκεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
    Ακολουθεί η ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου:
    Ο Μητσοτ. εφαρμόζει σύνθημα τουρισμού. «Ζει το μύθο του».
    Λείπει στο εξωτερικό όσο θέλει. Τον συνοδεύουν συγγενείς&φίλοι. Κοστίζει στο Δημόσιο απεριόριστα.
    Παραλείπει θέματα,όπως ενέργεια&επενδύσεις.
    Διαλέγει αυτοπροβολή& «υπογραφές»(F-35).
    Κάνει και..κοινωνική κριτική.
    Πρόκληση.
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο ΛΑΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...