ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

14 Μαΐου 2022

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ, ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ: ΝΕΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ. Η ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ "ΣΩΣΤΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ".




ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ, ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΗ, ΘΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ;



 Μεντβέντεφ για τη «νέα εποχή του τρόμου»: «Έρχονται πανδημίες, πείνα και πόλεμοι – Όλα θα αλλάξουν».

Αποκαλυπτικός ήταν σε δήλωσή του ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας και τέως πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ν.Μεντβέντεφ, για το παγκόσμιο μέλλον: «Θα ξεκινήσουν νέες επιδημίες, που προκαλούνται από την απόρριψη της έντιμης διεθνούς συνεργασίας στον υγειονομικό και επιδημιολογικό τομέα ή από άμεσα γεγονότα της χρήσης βιολογικών όπλων».

 

Προειδοποιήσεις που τρομάζουν, αλλά που δεν μπορούμε να αναφέρουμε ότι δεν βλέπουμε (ορισμένες απο αυτές) να μην λαμβάνουν χώρα στην υφήλιο.

Με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Telegram, ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ κάνει μια προειδοποίηση για το τι θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα στον κόσμο, με τίτλο «Ο κόσμος μετά τις αντιρωσικές κυρώσεις (δεν είναι πρόβλεψη)».

Ο αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, ο οποίος στο παρελθόν είχε υπηρετήσει ως πρόεδρος (2008-2012) και πρωθυπουργός (2012-2020) της Ρωσίας, αναλύει τα 10 βήματα που εικάζει ότι θα ακολουθήσουν μετά την πλήρη εφαρμογή των κυρώσεων που έχουν επιβάλει οι χώρες της Δύσης στη Ρωσία εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία.

Ο κόσμος έχει μπει στο μονοπάτι προς την Αποκάλυψη που θα ξεκινήσει με την κατάρρευση των εφοδιαστικών αλυσίδων και των ξένων αεροπορικών εταιρειών

Ο πληθωρισμός θα μπορούσε να εκτιναχθεί και θα επακολουθήσουν παγκόσμια επισιτιστική και χρηματοπιστωτική κρίση με την Ρωσία να αντέχει ως αυτάρκες κράτος.

Αναφέρει συγκεκριμένα:

“Στη συνέχεια, θα δημιουργηθεί ενεργειακή κρίση, με υψηλότερες τιμές, επιβράδυνση της ψηφιακής οικονομίας και διεθνή επισιτιστική κρίση με «προοπτική πείνας σε επιμέρους κράτη».

“Σε ορισμένες χώρες είναι πιθανή μια νομισματική και χρηματοπιστωτική κρίση, η οποία θα σχετίζεται με την υπονόμευση της σταθερότητας ορισμένων εθνικών νομισμάτων με καλπάζοντα πληθωρισμό και την καταστροφή του νομικού συστήματος για την προστασία της ιδιωτικής ιδιοκτησίας.

Νέοι πόλεμοι και αύξηση της τρομοκρατίας

Όλα αυτά θα οδηγήσουν, σύμφωνα με τον ίδιο, σε νέες περιφερειακές στρατιωτικές συγκρούσεις, με τους τρομοκράτες να γίνονται πιο δραστήριοι καθώς θα θεωρούν ότι η Δύση είναι απασχολημένη με τη Ρωσία.

«Νέες περιφερειακές στρατιωτικές συγκρούσεις θα προκύψουν σε μέρη όπου η κατάσταση δεν έχει επιλυθεί ειρηνικά για πολλά χρόνια ή αγνοούνται τα σημαντικά συμφέροντα μεγάλων διεθνών παραγόντων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μεντβέντεφ.

Επιπλέον, πιστεύει ότι θα ακολουθήσουν νέες επιδημίες, παρακμή των διεθνών θεσμών και νέες διεθνείς συμμαχίες χωρών βασισμένες σε πραγματιστικά και όχι ιδεολογικά αγγλοσαξονικά κριτήρια.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ



4 σχόλια:

  1. 15 ΜΑΪΟΥ 2011. Η αστυνομία της Νέας Υόρκης απήγγειλε στον επικεφαλής Ιουδαίο του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν, κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση μιας υπαλλήλου ενός ξενοδοχείου στην Τάιμς Σκουέρ, απόπειρα βιασμού και παράνομη κράτηση.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 15 ΜΑΪΟΥ 1911: Παραδίδεται στην Ελλάδα το νέο θωρηκτό «Αβέρωφ», ένα πλοίο θρύλος του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού. Μάλιστα οι επιτυχίες του στο Αιγαίο του χάρισαν αμέσως τον τίτλο «Το τυχερό πλοίο». Κατασκευάστηκε στα ναυπηγεία του Λιβόρνο της Ιταλίας, καθελκύστηκε στις 27 Φεβρουαρίου 1910 και παραδόθηκε στη χώρα μας στις 15 Μαΐου 1911. Κόστισε συνολικά 25.000.000 χρυσές ελληνικές δραχμές, με το 1/3 της τιμής του να καταβάλλεται από τον εθνικό ευεργέτη, Γεώργιο Αβέρωφ, και τα 2/3 το Ελληνικό Δημόσιο με εξωτερικό δανεισμό.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 15 ΜΑΪΟΥ 1919: Η 1η Ελληνική Μεραρχία με νηοπομπή που συνοδεύεται από ελληνικά και αγγλικά πολεμικά πλοία αποβιβάζεται στην αγαπημένη γη της Ιωνίας, στην Σμύρνη της Μικράς Ασίας και την απελευθερώνει.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ιουδαία Πελόζι: «Δέσμευσή μας η ασφάλεια της Ελλάδας».
    «Οι Έλληνες ήταν εκείνοι που δίδαξαν στον κόσμο ότι η νομιμότητα μιας κυβέρνησης μπορεί να πηγάζει μόνο από τον λαό».
    Το αμερικανικό Κογκρέσο και η κυβέρνηση Μπάιντεν παραμένουν δεσμευμένοι για την ασφάλεια της Ελλάδας, δηλώνει σε συνέντευξή της σε κυριακάτικη εφημερίδα η πρόεδρος της αμερικανικής Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι, λίγο πριν τη συνάντηση του Αμερικανού προέδρου με τον Ελληνα πρωθυπουργό τη Δευτέρα στον Λευκό Οίκο, και την ομιλία του σε κοινή συνεδρία της Βουλής και της Γερουσίας την Τρίτη.
    Η Πρόεδρος της Βουλής -τρίτη στην ιεραρχία εξουσίας μετά τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο- χαρακτηρίζει την Ελλάδα «πολύτιμο εταίρο στην προώθηση των κοινών μας συμφερόντων ασφαλείας», την περιγράφει ως «καθοριστικής σημασίας» ενεργειακό κόμβο για τη μεταφορά αερίου προς την Ευρώπη, ιδιαίτερα την τρέχουσα περίοδο του πολέμου στην Ουκρανία.
    Τέλος, υπογραμμίζει ότι «οι Έλληνες ήταν εκείνοι που δίδαξαν στον κόσμο ότι η νομιμότητα μιας κυβέρνησης μπορεί να πηγάζει μόνο από τον λαό».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...