ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

25 Οκτωβρίου 2024

Ο ιουδαίος πρωθυπουργός Νετανιάχου δηλώνει: «είμαι ένας σταυροφόρος εναντίον του Ισλάμ. Υπερασπίζομαι την Δύση και τον κοινό μας ιουδαιοχριστιανικό πολιτισμό». Πρόσφατα είχε δηλώσει ότι είναι ο νέος Τσώρτσιλ. Απάντηση Ρότσιλντ δια του Μακρόν: «είσαι ένας βάρβαρος που δολοφονείς μικρά παιδιά».

 

 

«Η Ν.∆. σκοτώνει τη βιομηχανία, προστατεύοντας πολλές φορές το διεθνές κεφάλαιο και διευκολύνοντας τις εισαγωγές. Η Νέα ∆ημοκρατία, με αυτό που κάνει τα τελευταία χρόνια, σκοτώνει τη βιομηχανία με επιστημονικό τρόπο. Μας ξεπέρασαν οι Βαλκάνιοι σε εξαγωγές κι εμείς … καμαρώνουμε. Η Σλοβενία, η Κροατία, η Τσεχία, προσεχώς και η Βουλγαρία, μας έχουν ξεπεράσει σε εξαγωγές. Η Τσεχία έχει έξι φορές παραπάνω εξαγωγές από εμάς και η Κροατία τέσσερις. Είναι ντροπή. Η Ελλάδα, αν τη δεις από ψηλά, είναι ένα απέραντο χωράφι, δεν υπάρχει πουθενά βιομηχανία. Είπαμε στον Μητσοτάκη να συστήσει ξεχωριστό υπουργείο Βιομηχανίας, όταν ανέλαβε την πρωθυπουργία, και το αρνήθηκε. Το ίδιο κάνει και ο Χατζηδάκης, ο οποίος δεν αναφέρει ποτέ στις ομιλίες του τη λέξη “βιομηχανία”, παρά μόνο κατόπιν παρακλήσεως».

 

 

 

 

Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΝ: "Το Ισραήλ έγινε κράτος με απόφαση του ΟΗΕ" (δηλ.του ίδιου του Ρότσιλντ). “Με το αίμα των ηρώων μας γίναμε κράτος” απαντά ο Νετανιάχου. Ποιός πιστεύει ότι η διεφθαρμένη μαριονέτα Μακρόν θα τολμούσε να τα βάλει με τον Νετανιάχου; Η ΚΟΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΥΡΥΤΕΡΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.

 

 

 

Σε οριακό σημείο αντιπαράθεσης φαίνεται να είναι οι σχέσεις Γαλλίας και Ισραήλ, με τον Γάλλο Πρόεδρο Ε.Μακρόν να εξαπολύει επίθεση κατά του Προέδρου του Ισραήλ Μ.Νετανιάχου, λέγοντας «Πώς υπερασπίζεται κάποιος οποιονδήποτε πολιτισμό σπέρνοντας την βαρβαρότητα;» για τα όσα συμβαίνουν στην Γάζα.

Την Πέμπτη αποφασίστηκε η παροχή βοήθειας ύψους 1 δισ. ευρώ στον Λίβανο στην Διεθνή Διάσκεψη υπό τον Ε.Μακρόν στο Παρίσι. Ο Γάλλος πρόεδρος επιτέθηκε στον Ισραηλινό πρωθυπουργό, Μπένιαμιν Νετανιάχου.

Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024 δήλωσε ότι ο ισραηλινός στρατός που πολεμάει στη Λωρίδα της Γάζας και στον Λίβανο, υπερασπίζεται τον ιουδαιοχριστιανικό πολιτισμό.

Ο Ε.Μακρόν απάντησε στις δηλώσεις Μ.Νετανιάχου, στις οποίες υποστήριξε ότι ο IDF υπερασπίζεται στην Λωρίδα της Γάζας και τον Λίβανο τον ιουδαιοχριστιανικό πολιτισμό.

«Πώς υπερασπίζεται κάποιος οποιονδήποτε πολιτισμό σπέρνοντας την βαρβαρότητα;» διερωτήθηκε o Γάλλος πρόεδρος.

Παράλληλα, μίλησε για την εμπλοκή του Ιράν στα εσωτερικά του Λιβάνου μέσω της Χεζμπολάχ αλλά δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός ότι ο IDF συνεχίζει τις επιθέσεις αυξάνοντας τον αριθμό των θυμάτων στον άμαχο πληθυσμό.

 

 

 

 

ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ:  «η ιερότητα των εβραϊκών νεκροταφείων μολύνεται από τον σταυρό».

Ο κοινός ιουδαιοχριστιανικός πολιτισμός, Ισραήλ: Ραββίνοι ζητούν να αφαιρεθεί ο σταυρός από το μνήμα χριστιανού ισραηλινού στρατιώτη – Καλύφθηκε με μαύρο πανί.

Το Ισραηλινό Υπουργείο Άμυνας προσπαθεί να βρει μια «συναινετική λύση» με τη μητέρα του αποθανόντα

Ραβίνοι και λοιποί ενοχλημένοι, ζητούν να αφαιρεθεί ο σταυρός από το μνήμα Ισραηλινού νεκρού λοχία, επικαλούμενοι την νομοθεσία του κράτους.

Ο λόγος για τον τάφο του λοχία Δαβίδ Μπογκντανόφσκι, ισραηλινού χριστιανού ο οποίος έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια μάχης στα νότια της Λωρίδας της Γάζας τον Δεκέμβριο.

Έτσι λοιπόν η οικογένειά του αποφάσισε να βάλει έναν σταυρό στον τάφο του στο στρατιωτικό νεκροταφείο της Χαϊφα, τον οποίο μάλιστα (όπως καταγγέλλει η μητέρα του) είχαν καλύψει με ένα μαύρο πανί.

«Σύμφωνα με το νόμο, δεν επιτρέπεται η τοποθέτηση σταυρού ή οποιουδήποτε άλλου θρησκευτικού σημείου σε στρατιωτική επιτύμβια στήλη.

Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό στο στρατιωτικό νεκροταφείο της Χάιφα, όπου είναι επίσης θαμμένοι πεσόντες Εβραίοι στρατιώτες», ανέφερε το Υπουργείο Άμυνας, επικαλούμενο απόφαση του Αρχιραβίνου των IDF που αναφέρει ότι η ιερότητα του εβραϊκού νεκροταφείου βλάπτεται από τον σταυρό.

Παράλληλα, το Ισραηλινό ΥΠΑΜ πρόσθεσε ότι θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να βρεθεί μια λύση.

«Το Υπουργείο Άμυνας θρηνεί μαζί με την οικογένεια του πεσόντος στρατιώτη Νταβίντ Μπογκντανόφσκι και θα συνεχίσει να συνοδεύει την οικογένεια και όλες τις οικογένειες που πενθούν.

 

 

Ο κοινός ιουδαιοχριστιανισκός πολιτισμός, Ισραήλ:

Οι Ισραηλινοί χρησιμοποιούν ως «ασπίδα» Παλαιστίνιους για να μπαίνουν σε σπίτια – Μαρτυρίες επιζώντων.  Συνιστά μια συνηθισμένη τακτική των ισραηλινών στρατιωτών όπως αποκαλύπτουν οι ίδιοι.

Στην αποκάλυψη ότι οι IDF χρησιμοποιούν ως «μπροστάρηδες» παλαιστίνιους όταν θέλουν να μπουν σε κτήρια, προκειμένου να μην δεχθούν εχθρικά πυρά, προχώρησαν πέντε Παλαιστίνιοι πρώην κρατούμενοι σε σχετική τους συνέντευξη.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα ειρημένα των Παλαιστίνιων επιβεβαίωσε και ένας Ισραηλινός πρώην στρατιώτης στο πλαίσιο δηλώσεων του σε ξένο τηλεοπτικό μέσο.

Ο στρατιώτης δήλωσε ότι η μονάδα του κρατούσε δύο Παλαιστίνιους φυλακισμένους μόνο προκειμένου να τους χρησιμοποιεί ως ανθρώπινες ασπίδες για έρευνα σε επικίνδυνα σημεία.

Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για συνηθισμένη πρακτική των ισραηλινών μονάδων στη Γάζα.

«Τους είπαμε να μπουν στο κτίριο πριν από εμάς. Αν υπήρχαν παγίδες, θα ανατινάσσονταν εκείνοι και όχι εμείς.

Αυτό ήταν τόσο σύνηθες στον ισραηλινό στρατό, που είχε και όνομα “πρωτόκολλο κουνούπι”» δήλωσε ο στρατιώτης.

Μάλιστα, όταν ο ίδιος αμφισβήτησε την πρακτική, ένας από τους διοικητές του είπε: «Καλύτερα να ανατιναχθούν οι Παλαιστίνιοι και όχι οι στρατιώτες μας».

«Είναι αρκετά σοκαριστικό, αλλά έπειτα από λίγους μήνες στη Γάζα δεν σκέφτεσαι καθαρά. Είσαι απλά κουρασμένος. Προφανώς, προτιμώ ζωντανούς τους στρατιώτες. Αλλά δεν λειτουργεί έτσι ο κόσμος», πρόσθεσε.

«Βρεθήκαμε στη Ράφα, σε ένα στρατόπεδο. Έκατσα εκεί για 47 μέρες.

Μας φορούσαν στρατιωτικές στολές, έβαζαν μια κάμερα πάνω μας και μας έδιναν έναν κόφτη μετάλλων. Μας ζητούσαν να κάνουμε πράγματα όπως “μετακίνησε αυτό το χαλί”, λέγοντας ότι ψάχνουν για τούνελ.

Αν έβρισκαν κάτι, μας έλεγαν να το βγάλουμε έξω. Για παράδειγμα μας ζητούσαν να μετακινήσουμε τον καναπέ, να ανοίξουμε το ψυγείο ή το ντουλάπι» υποστήριξε ένας εκ των πέντε παλαιστινίων κρατουμένων, ερχόμενος να επιβεβαιώσει τον ισραηλινό στρατιώτη. 

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...