ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

04 Οκτωβρίου 2024

Ο Τραμπ σε ιστορική ομιλία προς την εβραϊκή κοινότητα των ΗΠΑ: «ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΜΑΛΑ. Με όλα όσα έχω κάνει για το Ισραήλ, το 2020 έλαβα μόνο το 24% των εβραϊκών ψήφων. Αν δεν κερδίσω αυτές τις εκλογές, ο εβραϊκός λαός θα ευθύνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό για το αποτέλεσμα, γιατί σήμερα με ψηφίζει το 40%, των εβραιοαμερικανών και το 60% των εβραίων ψηφίζει την Καμάλα. Το Ισραήλ θα αντιμετωπίσει υπαρξιακή απειλή εάν εκλεγεί η Κ.Χάρις». Στις ΗΠΑ, οι περισσότεροι Εβραίοι στην πραγματικότητα μισούν τους Χριστιανούς περισσότερο από τους Μουσουλμάνους.

 


Καρυστιανού: «Εχω εκπλαγεί από τη διαφθορά στην ελληνική Δικαιοσύνη». Η κληρονομική μαφιόζικη μπανανία είναι ένα τέρας σαν την Λερναία Ύδρα με 6 σφιχταγκαλιασμένα κεφάλια (εκτελεστικό - νομοθετικό - δικαστικό – δημοσιογραφικό – εξωθεσμικό και πρεσβεία). Όταν νοιώσει ότι απειλείται, δαγκώνει πολύ άσχημα. Ο Κασιδιάρης απείλησε αυτό το τέρας και όλα τα κεφάλια του τον δάγκωσαν. Τον συνέλαβαν μέσα στην Βουλή και τον φυλάκισαν ενώ ήταν εκλεγμένος βουλευτής.


Ζήνων Παπαζάχος: ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΙΩΝΙΣΜΟΣ.«ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ». (zenonpapazaxos.blogspot.com)


Κόκκινος Ουρανός: ΗΠΑ: «Οι Εβραίοι αγαπούν τους Εβραίους, οι Χριστιανοί αγαπούν τους Εβραίους και οι Εβραίοι μισούν τους Χριστιανούς περισσότερο από τους Μουσουλμάνους», δείχνει έρευνα (redskywarning.blogspot.com)

 Προς έκπληξη πολλών Χριστιανών στις ΗΠΑ, οι περισσότεροι Εβραίοι στην πραγματικότητα μισούν τους Χριστιανούς περισσότερο από τους Μουσουλμάνους.




 

 «Νομίζω πως ο αντισημιτισμός υφίσταται αναζωπύρωση, γιατί η Ευρώπη δεν έχει μάθει να είναι πολυπολιτισμική. Εμείς πρέπει να πραγματοποιήσουμε αυτόν τον οδυνηρό μετασχηματισμό. Η Ευρώπη δεν πρόκειται ποτέ να είναι οι μονολιθικές κοινωνίες πού ήταν κάποτε.
Οι Εβραίοι θα βρίσκονται στο επίκεντρο αυτού του τεράστιου μετασχηματισμού της.
Θα δυσανασχετήσουν πολλοί λόγω αυτού του πρωταγωνιστικού μας ρόλου, αλλά χωρίς αυτόν τον πρωταγωνιστικό μας ρόλο και χωρίς αυτόν τον μετασχηματισμό η Ευρώπη θα πεθάνει».


Ιουδαία Barbara Lerner Spectre
Αμερικανίδα ιδρυτική διευθύντρια του Paideia, του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Εβραϊκών Σπουδών στη Σουηδία

 




Ο Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε την στήριξη της εβραϊκής κοινότητας των ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας κατά του αντισημιτισμού του το βράδυ της Πέμπτης στην Ουάσινγκτον, λέγοντας ότι αν δεν εκλεγεί τον Νοέμβριο, το Ισραήλ θα «εξαλειφθεί».

«Αν δεν κερδίσω αυτές τις εκλογές, και ο εβραϊκός λαός θα ευθύνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό για το αποτέλεσμα, αν συμβεί αυτό, γιατί με 40%, αυτό σημαίνει ότι το 60% του λαού ψηφίζει τον εχθρό», είπε ο Τραμπ.



Ο Τραμπ έκανε τα σχόλια αυτά κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης που επικεντρώθηκε στην αντιμετώπιση του αντισημιτισμού με τη δρα Μίριαμ Άντελσον, εξέχουσα δωρήτρια του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και χήρα του εκλιπόντος μεγιστάνα του καζίνο Σέλντον Άντελσον. «Με όλα όσα έχω κάνει για το Ισραήλ, έλαβα μόνο το 24% των εβραϊκών ψήφων», είπε ο Τραμπ.

«Οι Δημοκρατικοί σας έχουν καταραστεί», λέει ο Τραμπ

Ο Τραμπ επανέλαβε το σχόλιο σχετικά με τις δημοσκοπήσεις κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του σήμερα, Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, στην Εθνική Σύνοδο Κορυφής του Ισραηλινοαμερικανικού Συμβουλίου, το οποίο έγινε προς τιμήν της συμπλήρωσης ενός έτους από την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου που πλησιάζει.

 «Θα πρέπει σκεφτείτε καλά τι θα ψηφίσετε, γιατί θα αντιμετωπίσετε έναν αδιάκοπο, αιματηρό πόλεμο για να επαλειφθεί το εβραϊκό κράτος και να διωχθούν οι Εβραίοι από τους Αγίους Τόπους», είπε ο Τραμπ για τους Εβραίους Αμερικανούς που ψηφίζουν τους Δημοκρατικούς. Υποστήριξε στην πρώτη του στάση ότι οι Δημοκρατικοί έχουν «αιχμαλωτίσει» ή «καταραστεί» τους Εβραίους ψηφοφόρους.

«Είναι μόνο εξαιτίας της “αιχμαλωσίας” ή της κατάρας των Δημοκρατικών πάνω σας. Δεν μπορείτε να αφήσετε να συμβεί αυτό. Το 40% δεν είναι αποδεκτό, διότι έχουμε να κερδίσουμε τις εκλογές», δήλωσε ο Τραμπ.

Ο Τραμπ είπε απόψε στην αίθουσα που ήταν γεμάτη από Ισραηλινούς-Αμερικανούς ότι το Ισραήλ θα αντιμετωπίσει «πλήρη εξόντωση» αν εκλεγεί η αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις.

«Οι ρουκέτες θα πέφτουν βροχή από ψηλά», είπε ο Τραμπ.

Ο πρώην πρόεδρος αναγνώρισε επίσης τους Ισραηλινούς που εξακολουθούν να κρατούνται όμηροι από τη Χαμάς, υποσχόμενος να τους «απελευθερώσει» αν κερδίσει την προεδρία τον Νοέμβριο.

Μεταξύ του πλήθους ήταν και μέλη οικογενειών θυμάτων των επιθέσεων της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου.

«Με κάποιο τρόπο θα τα καταφέρουμε», δήλωσε ο Τραμπ.

Ο Τραμπ προσπαθεί να πλησιάσει τους Εβραίους Αμερικανούς ψηφοφόρους, οι οποίοι ενδέχεται να έχουν δυσαρεστηθεί με το Δημοκρατικό Κόμμα εξαιτίας των χειρισμών της κυβέρνησης Μπάιντεν στον συνεχιζόμενο πόλεμο στη Λωρίδα της Γάζας.

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


1 σχόλιο:

  1. .
    ΔΕΝ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟΝ ΟΗΕ…

    .
    Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (Ο.Η.Ε.)

    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82_%CE%97%CE%BD%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%89%CE%BD_%CE%95%CE%B8%CE%BD%CF%8E%CE%BD
    .
    ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ - Αυτό που πρέπει να γνωρίζουν όλοι! [Ντοκιμαντέρ – GR Subs]

    https://rumble.com/v29ocyq--gr-subs.html
    -
    https://www.youtube.com/watch?v=gOqadJEn_LE
    .

    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΙΝΑ - Σμέντλεϊ Μπάτλερ

    .
    Σμέντλι Μπάτλερ -Ο «γκάνγκστερ του καπιταλισμού», ο Επαναστάτης Στρατηγός
    21/06/2019
    https://www.olympia.gr/1032916/ellada/smentli-batler-o-gkangkster-tou-kap/
    .
    Χρόνια πολλά στον αμερικανικό Στρατό από έναν ‘απατεώνα’ πεζοναύτη

    28/05/2019

    “Ο πόλεμος είναι απλά μια απάτη (racket).

    Πιστεύω πως μια απάτη περιγράφεται καλύτερα ως κάτι που δεν γίνεται αντιληπτό από την πλειονότητα των ανθρώπων.

    Μόνο μια μικρή ομάδα εκ των έσω γνωρίζει τι συμβαίνει.

    Διεξάγεται προς όφελος ελάχιστων εις βάρος των μαζών.

    .
    Βοήθησα να καταστεί το Μεξικό, ειδικά το Tampico, ασφαλές για τα αμερικανικά πετρελαϊκά συμφέροντα το 1914. Βοήθησα να γίνουν η Αϊτή και η Κούβα ένα αξιοπρεπές μέρος για τους ανθρώπους της National City Bank για να εισπράττουν. Βοήθησα στον βιασμό μισής ντουζίνας δημοκρατικών κρατών της Κεντρικής Αμερικής για λογαριασμό της Wall Street.

    Το ιστορικό τέτοιων βρωμοδουλειών είναι μεγάλο. Βοήθησα να «καθαρίσει» η Νικαράγουα για τον διεθνή τραπεζικό οίκο Brown Brothers το 1909-1912 (μωρέ που έχω ξανακούσει αυτό το όνομα;). Έφερα φως στη Δομινικανή Δημοκρατία για τα συμφέροντα της αμερικανικά συμφέροντα ζάχαρης το 1916. Στην Κίνα, συντέλεσα να κάνει ανεμπόδιστα δουλειές η Standard Oil.

    Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών […] είχα κάνει πολλές καλές βρωμοδουλειές.

    Κοιτάζοντας πίσω στο παρελθόν, αισθάνομαι ότι θα μπορούσα να δώσω μερικές συμβουλές στον Αλ Καπόνε.

    Το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει ήταν να επεκτείνει τις απατεωνιές του σε τρεις περιοχές.

    Εγώ το κατάφερα σε τρεις ηπείρους“.

    Χρόνια πολλά στις αμερικανικές Ένοπλες Δυνάμεις λοιπόν…

    https://slpress.gr/idees/chronia-polla-ston-amerikaniko-strato-apo-enan-apateona-pezonayti/

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...