ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

07 Σεπτεμβρίου 2023

Ο ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. "Ο Μητσοτάκης είναι ανίκανος. Θα μας σκοτώσει όλους. Προκαλεί ξεχαρβάλωμα. Τα έχει χαμένα. Έχει στραμένη την προσοχή του αλλού. Να έρθει άλλος από την κυβέρνηση να αναλάβει, για να μαζευτεί αυτό το χάλι που βλέπουμε γύρω μας". ΕΡΩΤΗΣΗ: τί εννοεί ο ποιητής; Πού έχει στραμμένη την προσοχή του ο Μητσοτάκης; Τρία θέματα μπορούμε να φανταστούμε: ΠΡΩΤΟ: ασχολείται καθημερινά με τον μεγάλο του έρωτα και καημό: να παντρεύονται οι ομοφυλόφιλοι. «Έρχεται νομοθετική πρωτοβουλία για τον γάμο ομοφυλόφιλων – Έχω δεσμευθεί» λέει ο πρωθυπουργός. ΔΕΥΤΕΡΟ: να παραδώσει τμήμα της εθνικής επικράτειας στους τούρκους, αλλά χωρίς να κινδυνεύσει ο ίδιος. ΤΡΙΤΟ: να παρατείνει την φυλάκιση του Κασιδιάρη με κάθε τρόπο.

 



6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1955 - ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΑΝΑ 1955: Η ΦΡΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.








«Ό πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στην Κωνσταντινούλη σε ξένο κανάλι την ονομάτισε Ιστανμπούλ ! Και αυτό επανελήφθη και σε άλλη εμφάνισή του πάλι σε ξένο κανάλι. Όχι, δεν ήταν έκ παραδρομής. Ήξερε τι έλεγε. Και ήξερε και την σημειολογία όσων έλεγε αναφερόμενος στην τούρκικη ονομασία της Βασιλεύουσας. Όταν ό πρωθυπουργός της Ελλάδας, αναφερόμενος στην πάλαι ποτέ πρωτεύουσα του ελληνισμού την Κωνσταντινούπολη, την αναφέρει ως Ιστανμπούλ, σημαίνει πώς έχει παραδοθεί πλήρως και ψυχικά και πνευματικά σε αυτούς τους κύκλους πού μας διαγράφουν από τον χάρτη».


Η ΕΥΧΕΤΗΡΙΑ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΙΣΤΑΝΜΠΟΥΛ"

Ο Κούλης συναντά τον Ερντογάν. Ο ορισμός του απόλυτου τίποτε. Ο ορισμός του Mr Bean. Αλλόκοτες γκριμάτσες, χιμπατζίδικοι μορφασμοί προσώπου, άσκοπα χάχανα, αμήχανη στάση σώματος, νευρικά ψυχοπαθολογικά τικ.

Ο τύπος είναι ο ορισμός του χαζού γόνου που έπρεπε, ντε και καλά, να κληρονομήσει την κυβέρνηση της χώρας, κατ’ εντολήν από δύο τρεις επιχειρηματικούς ομίλους που συνεργάζονται με την πρεσβεία.


Ο  ΓΙΟΣ  ΤΟΥ  ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ  ΓΙΑΪΡ  ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ: "Τούρκοι,  δεν είστε ντόπιοι στην Ανατολία, ήρθατε από την Κεντρική Ασία και διαπράξατε γενοκτονία εις βάρος του τοπικού ελληνικού χριστιανικού πληθυσμού. Η Ιστανμπούλ είναι στην πραγματικότητα η Κωνσταντινούπολη και την καταλάβατε παράνομα.  Κατέχετε τώρα παράνομα τη βόρεια Κύπρο".

ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ: "κανείς δεν λέει μια λέξη για την Τουρκία, που κατέχει την βόρεια Κύπρο".


@YairNetanyahu

To all the Turkish bots that follow me here - quick history lesson. You are not native to Anatolia, you came from Central Asia and did a genocide to the local Greek Christian population. Istanbul is actually Constantinople and you illegally occupied it. You also did a genocide >>

1:15 μ.μ. · 13 Μαΐ 2021

 https://twitter.com/YairNetanyahu/status/1392803080048087043?s=20

 

Ο Γιαϊρ Νετανιάχου με μία ανάρτηση στα social media παρέδωσε όπως ο ίδιος είπε «μαθήματα ιστορίας» σε Τούρκους και "Έλληνες":






Ακόμα και ο Α.Πορτοσάλτε ζήτησε την παραίτηση του Κ.Μητσοτάκη! – «Αν δεν μπορεί εκείνος να αναλάβει κάποιος άλλος».

«Έχει άλλα ενδιαφέροντα; - Ο κόσμος τον ψήφισε για να στρώσει την καθημερινότητα».


Ο Άρης Πορτοσάλτε, ο πλέον φιλοκυβερνητικός δημοσιογράφος, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή ζήτησε την παραίτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ώστε να αναλάβει κάποιος άλλος που μπορεί να αντιμετωπίσει τις καταστάσεις που συμβαίνουν στη χώρα!

Συγκεκριμμένα είπε: «Έχουμε ένα ξεχαρβάλωμα, και έχω την αίσθηση πως η κυβέρνηση το τελευταίο δίμηνο τα έχει χαμένα, αντιλαμβάνομαι πως ο κύριος πρωθυπουργός έχει την προσοχή του στραμμένη κάπου αλλού, αλλά αυτή την περίοδο, από τα Τέμπη μέχρι σήμερα έχουμε μία σειρά ζητημάτων.

Σκάσανε βλήματα σε μάχιμη μονάδα, δεν μάθαμε το πόρισμα γιατί είναι λένε ζήτημα υψίστης ασφαλείας. Το καταλαβαίνω, φαντάζομαι θα την καθαρίσουν κάποια μέρα την μονάδα.

Είχαμε την κάθοδο των Κροατών. Κροάτες χούλιγκαν και είχαμε ένα νεκρό. Είχαμε την δολοφονία ενός άλλου οπαδού έξω από το Χαρίλαου.

Αλλά ένας από τους κύριους λόγους που ψηφίστηκε, η πλειοψηφία της κοινωνίας έδωσε το 41% σε δύο θριάμβους του Κυριάκου Μητσοτάκη, με διαφορά 20 μονάδων από τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι γιατί η κοινωνία είπε “Μητσοτάκη εσύ θα στρώσεις την καθημερινότητα”.

Δεν το έχουμε δει ακόμη, η κυβέρνηση τα έχει χαμένα.

Κάποιος πρέπει να αναλάβει την συγκρότηση του κράτους από την αρχή, δεν μπορεί ο κύριος Μητσοτάκης; Έχει ενδιαφέροντα άλλα; Να έρθει άλλος από την κυβέρνηση να αναλάβει για να μαζευτεί αυτό το χάλι που βλέπουμε γύρω μας.»

Αυτή τη δήλωση την σχολίασε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος πρώτος είχε ζητήσει την παραίτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη την περασμένη Πέμπτη κατά την προ ημερησίας συζήτηση των πολιτικών αρχηγών, με αποτέλεσμα να δεχθεί σφοδρή επίθεση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

2 σχόλια:

  1. Μουσουλμάνος Τάταρος ανέλαβε υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Il Sole 24 Ore: «Στα 74 εκατ. ευρώ έφτασε η αξία των ελληνικών εξαγωγών φέτας προς την Ιταλία και αυξάνεται».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...