ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

23 Μαρτίου 2021

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ, ΤΟΝ ΦΟΥΛΗ, ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ, ΤΟΝ ΜΗΤΣΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ.

 

Η ΔΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821.

 

Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΦΡΕΓΑΤΕΣ.

  

 

ΙΣΡΑΗΛ: «ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ - ΕΛΛΑΔΟΣ».

 

ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΥ. DRAG QUEEN STORY HOUR-ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.


ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ:

 
α. σε κατανάλωση βοδινού κρέατος ( αποδεδειγμένα υπεύθυνο για τον καρκίνο του παχέος εντέρου).

β. στο τσιγάρο (μας περνάει η Κύπρος). 

γ. στην υπογονιμότητα των γυναικών ( στην Γερμανία οι νικητές  του  πολέμου το επιδιώκουν και το πέτυχαν, για προφανείς λόγους, εμείς το πετύχαμε μόνοι μας).

δ. στην φυματίωση (και μάλιστα ανθεκτικές μορφές - έχουμε μεγάλη έξαρση της νόσου και μετάδοση από τους λαθρομετανάστες στους έλληνες, και κανείς γιατρός δεν μιλάει, μη τον θεωρήσουν ρατσιστή. Οι Έλληνες όταν πήγαιναν νόμιμοι - με πρόσκληση – μετανάστες, τους μετρούσαν ακόμη και τα δόντια και τους ζητούσαν πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων - δηλ. να μην είναι κομμουνιστές ! ).

 
ε. στην ηπατίτιδα Β και C ( πρώτοι και με διαφορά από τους ευρωπαίους, 3 στους 1000 εκεί, 70, ναι 70 στους 1000 στην Ελλάδα). Σε λίγο θα εισβάλουν και εξωτικές ηπατίτιδες ινδοπακιστανικού τύπου. Μόνο η χολέρα, ο τύφος και η πανούκλα μας έμειναν, αλλά θα έρθουν και αυτές.

 
στ. πρώτοι σε μελιταίο πυρετό (ανύπαρκτος στην Ευρώπη)

 
ζ. πρώτοι σε εχινόκοκκο (ανύπαρκτος στην Ευρώπη).

 
η. πρώτοι σε Λέπρα, ναι σε Λέπρα (ανύπαρκτη στην Ευρώπη).

 
θ. πρώτοι θα γίνουμε σε λίγο στις αυτοκτονίες (μας περνά η Ουγγαρία)

 
ι. πρώτοι στην κατανάλωση άχρηστων πανάκριβων αντιβιοτικών.

 
ια. πρώτοι στην παιδική παχυσαρκία (προσέξτε τα πόδια των παιδιών στις παρελάσεις – άλλο ένα επίτευγμα των ευφυών γονέων στα διαμερίσματα). Παιδική παχυσαρκία σημαίνει πρόωρη καρδιοπάθεια και αυξημένη θνητότητα σε νεαρή ηλικία.

 
Ιβ. Πρώτοι στα αυτοκινητικά δυστυχήματα. Κάθε χρόνο στην Ελλάδα εξολοθρεύεται μία μικρή κωμόπολη 2.000 κατοίκων, κυρίως νέοι άνθρωποι, χώρια οι μονίμως ανάπηροι και κανενός αλήτη πολιτικού δεν ιδρώνει το αυτί του. Σε μία δεκαετία χάνεται μία ολόκληρη πόλη 20.000 κατοίκων. Συγκριτικά στις πολεμικές επιχειρήσεις με τους Ιταλούς το 1940 είχαμε 8.000 νεκρούς και με τους Γερμανούς το 1941 είχαμε 7.000 νεκρούς.

 
ιγ. Πρώτοι, με διαφορά, στις αμβλώσεις. Δήλωση Θάτσερ 1980 : «Είναι πολύ σοβαρό πρόβλημα για την Βρετανία οι 80.000 αμβλώσεις». Ελλάς: 300.000 αμβλώσεις τον χρόνο και κανείς αλήτης πολιτικός δεν ενδιαφέρεται. 

Από το 1950 μέχρι σήμερα, 70 χρόνια επί 300.000 =  21.000.000 ελληνόπουλα σφαγιάσθηκαν από τους γυναικολόγους πριν καν γεννηθούν.


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...